- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
18 yasinda univ basladim 30 yasindayim halen okuyorum. okumanin yasi olduguna da inanmiyorum. İstediğin bölüm icin cabalamaya degerBazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Benim gibi uni.ye gec baslayan, memnun olan/olmayan birileri var mi?
Cevaplariniz benim icin onemli.
Haklisiniz..Yani hiç alakası yok. Bunlar nasip işleri. Ben üniversitede 3,5 yıl biriyle birlikteydim sonra mezun olmama 2 ay kala ayrıldık. Yani ne olacağı belli olmaz böyle durumlarda.
33 yasında fakülteden mezun oldum evli bir çocuk annesiydim...sonra kpss ve memur atandım..şimdi yüksek lisans ve ikinci unuversite var sırada..birde 2 çocuk:)Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Aaaa :/ herkes sey dusunuyor; eger erken yasta memur olursan senden iyisi yok.
Hicbir sey icin gec degilll. Bende ilK universiteyi kazandim annemin vefatindan dolati biraktm hemdw iatemedigim bir bölümdü. 23 yasinda tekrar sinava girdim kazandim gittim okudum pasalar gibi isimi elime aldim evlemdim.Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Gercekten takdir edilesi. :)Ilahiyat istiyordu ankara universitesi ilahiyat Fakültesi'ni kazandı. Simdi lisansı bitirip yuksek lisans yapma planlarına başladı bile :)
Hangi bolumi biraktin senin de mi sevmedigin bolumdu?20 yaşımda başladım. Öncesinde başka bir bölümdeydim onu bıraktım canım.
Ayndn hemde iki çocuklu ki oğlu ciddi yaramaz ve full time misafir ağırlar artı liseden beri ders nedir görmemiş. Istersen yaparsınGercekten takdir edilesi. :)
Laborantlık. Öncesinde severek gittim ama istemediğimi 1 yıl okuyunca anladımHangi bolumi biraktin senin de mi sevmedigin bolumdu?
evet yaa ben de biktim artik okumaktan basta sevdigim bolum tutsaydi onu bitirdikten sonra evdeki butun kitaplari yakardimtam 19 olmamıştım başladığımda :) geç değil. bana fırsat verseler yine okurum diyemem çünkü bıktım artık okumaktan sınavlardan falan. kpss kazanayım eve bir iki yıl kitap sokmayacağım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?