Universiteye kac yasinda basladiniz [ONEMLİ]

Ben 18 yaşında başladım da snıfımızda vardı iki kişi o zaman biri 32 diğeri 34 yaşındaydı.

Bu arada psikoloji okudum ben.

Ne muhendisligi peki?
Benim puan iyi olmasina ragmen psikolojiye yetmemisti ailem nereyi istiyorsa orayi yazdim benim istedigim olmadi bari onlarin gonlu olsun diye. Yazmaz olaydim :)
inşaat mühendisliği canım. Ben tercihimi sırf inşaat mühendisliği yazdım hem de sadece 5 tercih olmasaydı eğer tekrar hazırlanırdım sanırım çunku istemediğin bir mesleği omur boyu yapmak zorunda kalacaksın

Tesekkur ederim destek verdiginiz icin. :)

20 yaşımda başladım. Öncesinde başka bir bölümdeydim onu bıraktım canım.

tam 19 olmamıştım başladığımda :) geç değil. bana fırsat verseler yine okurum diyemem çünkü bıktım artık okumaktan sınavlardan falan. kpss kazanayım eve bir iki yıl kitap sokmayacağım o derece

Ama psikolojiyi de cikarinca esit agirliktan ne kaliyor ki geriye? Hukuk da var ancak; o da senede 1200 mezun veriyor. Pek garanti degil.
İste TM olmanin dezavantaji:)

Ben kendime guveniyoken cevrem sagolsun aklima comak soktu. Ya hakli cikarlarsa diye korkmaya basladim :/

Coook tesekkur ederim Kedicikkk :)

Ben de boyle pisman olmamak adina saglam bir giris yapmak istiyorum. Umarim yapabilirim.

20 yaşımda başladım 22 yaşımda atandım memur oldum ama gel görki keşke 2 sene daha okusaydım diyorum erken yaşta memur oldum çalışma hayatını sevmedim ya
Aaaa :/ herkes sey dusunuyor; eger erken yasta memur olursan senden iyisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…