- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Ilahiyat istiyordu ankara universitesi ilahiyat Fakültesi'ni kazandı. Simdi lisansı bitirip yuksek lisans yapma planlarına başladı bile :)Caliscam caliscam kendime guvenim tam o konuda.
Hangi bolumu kazandi komsunuz?
Ben 18 yaşında başladım da snıfımızda vardı iki kişi o zaman biri 32 diğeri 34 yaşındaydı.
Bu arada psikoloji okudum ben.
Super o zaman :) darisi basimaBen ilk sene kazandım gitmedim, ikinci sene dershaneye gittim..İki yıl kaybım oldu, pişman olmadım..Biraz daha geç başladım çalışma hayatına ama en azından istediğimi yaptım
inşaat mühendisliği canım. Ben tercihimi sırf inşaat mühendisliği yazdım hem de sadece 5 tercihNe muhendisligi peki?
Benim puan iyi olmasina ragmen psikolojiye yetmemisti ailem nereyi istiyorsa orayi yazdim benim istedigim olmadi bari onlarin gonlu olsun diye. Yazmaz olaydim :)
Oooo maşallah :)Ben 18 yaşında başladım üniversiteye. Sizin yaşınız hiç geç değil. Sınıf arkadaşım bir abla var kendisi 36 yaşında ve bölüm birincisi : )
Tesekkur ederim destek verdiginiz icin. :)Ben 18 yaşında başladım.
O yaşlarda insanlar için hayat mebat meselesi, o da tamamen çevrenin baskısından dolayı.
Mezun olduğumda 23 yaşındaydım.
Düşünüyorum da aslında ne kadar hayatın başındaymışım da kendimi büyümüş sanıyormuşum.
22 yaş nedir ki hayallerinin peşinde koşman için.
Tabi ki dene..
Tam adamini bulmusum :)
Heyecanlandim.
Simdi neler yapiyorsun? Calisiyo musun
Memnun musun peki isinden?evet çalışıyorum şu an tatildeyim ama
yüksek lisansa hazırlanıyorum
Memnun musun peki isinden?
Ama psikolojiyi de cikarinca esit agirliktan ne kaliyor ki geriye? Hukuk da var ancak; o da senede 1200 mezun veriyor. Pek garanti degil.22 yaş geç değil, istediğin okulu bitirebilirsin.
Ancaaak, psikoloji son bir iki senedir çok tercih ediliyor. Çevremdeki bütün kızlar pskoloji istiyor, çoğu da gidiyor. Yeğenim de geçen yıl kazandı psikolojiyi. 4-5 sene sonra iş imkanı olacağından çok emin değilim ben. İyi üniversitelerden çıkanlar bir yere gelecek, ama mantar gibi türeyenlerden çıkanlar muhtemelen sürünecek gibi geliyor. İyi araştır derim.
Masallah :) Allah yolunuzu acik etsin27 yaşımdayım önümüzdeki yıl özel bi üniversiteye başlıcam...
yani 28 de....
üstelik evliyim..
7 aylık oğlum var...
Ben kendime guveniyoken cevrem sagolsun aklima comak soktu. Ya hakli cikarlarsa diye korkmaya basladim :/Ben 19'umda kazanmıştım. O dönem evli, çocuklu, abi-abla denecek çeşitli yaşlarda fazlaca arkadaşımız da vardı bizimle okuyan... Okumanın yaşı mı olur yahu hele ki bahsettiğiniz yaş 22 gibi bir yaş...
Coook tesekkur ederim Kedicikkk :)ne geçi yahu
hep bu zihniyetten insanlar mutsuz
sırf gideyim diye bi bölüm yazıp yıllarca cileyle okuyup bide üstüne yıllarca işsiz gezmek var
bizim dersanede bi çocuk 21inde tıp kazandı. dereceyle hemde
27 yasında para kazanacak ama kimin umrunda istediğini yaptı
sende hayalerrinin peşinden git
bol şans
Ben de boyle pisman olmamak adina saglam bir giris yapmak istiyorum. Umarim yapabilirim.Hayır geç bir yaş değil ilk ünv. illa bir yer olsun diye lise son sınıfta girdiğimle kazandım birkaç sene çalışıp düzgün bir yer okumadığıma o kadar pişman oldmki onun son senesindede sınava girdim bir bölüm daha okudum
Aaaa :/ herkes sey dusunuyor; eger erken yasta memur olursan senden iyisi yok.20 yaşımda başladım 22 yaşımda atandım memur oldum ama gel görki keşke 2 sene daha okusaydım diyorum erken yaşta memur oldum çalışma hayatını sevmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?