- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Benim gibi uni.ye gec baslayan, memnun olan/olmayan birileri var mi?
Cevaplariniz benim icin onemli.
Psikoloji dusunuyorum :) onun icin savasiyorum22de girip 26 27de mezun olacaksın mezun olur olmaz devlet veya özel iş bulursan sorun yok ama ataması veya iş imkanı zor bi bölümse bidaha düşün derim.
17 yasimda basladim annemin hasretine dayanamayip 1 sene sonra biraktim tekrar sinava girdim bulundugum sehirde bi bolum yazdim 1 sene sonra biraktim bolumu sevmedim diye. Ogrenci affi cikti eski bolumume geri dondum bu defadao zamanki nisanlimin simdi esimin kiskancliklari yuzunden yatay gecis yapip aofye gectim az kaldi bu defa biticek insallahh şu an 27 yasindayimBazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Ben 17 de başladım 21 de mezun oldumBazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?