portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Cok guzel yaaa iste bende tam bunu istiyorum :)tabii ki benim idealim buydu 15 yaşımdan beri hayalini kurduğum mesleği yapıyorum
Cok guzel yaaa iste bende tam bunu istiyorum :)
Peki gercekten tavsiye eder misin psikoloji bolumunu? İlgili olan biri icinbana bildirim gelmedi sanırım mesajını yeni gördüm
herneyse eğer o kadar gönül verdiysen okul yılları su gibi geçer gider hiç kafana takma
zaten üniversitede 3-4 yaş farkı göze batmaz bile
Peki gercekten tavsiye eder misin psikoloji bolumunu? İlgili olan biri icin
Offf oyle guzel konustun ki.. Kendimi birden orda gordum insanlarla konusup onlara yardim ettigimi gordum :)evet tabii ki ederim sen ilgiliysen gönül koyduysan zaten bu meslekte yükselirsin
çünkü sabır işi hoşgörü işi insanları insan oldukları için sevmek işi bu
eminim sana da çok zevkli gelecektir bölüm hele sonraki iş hayatı
insanlara yardımcı olabilmek, gülümsetebilmek ve minnet ve teşekkürlerini almak paha biçilemez
Offf oyle guzel konustun ki.. Kendimi birden orda gordum insanlarla konusup onlara yardim ettigimi gordum :)
Siz ozel mi devlet mi
Anladim.ben özel sebeplerden ilk yıl sınava giremedim kpss
sonra da istemedim
devlet biraz kısır kalıyor bizim alanda
o yüzden özelde kariyer yapmak istedim
Anladim.
Basarilar dilerim geri kalan hayatinizda.
Tesekkur ederim beni rahatlattiniz :)16 yaşındaydım. İlk 2 sene lise gibi ot ot geldim gittim. Şimdi tekrardan mı girsem acep, şöyle tadını çıkara çıkara. Sınıfımızda 50 yaşında ilk kez okuyan bir iki sonradan afla dönen kelli felli öğrenciler de vardı. Benimle giren arkadaş okulu çok sevdiğinden ısrarla bazı derslere girmeyip 4 sene daha okulda kaldı. Okumanın yaşı yok. Hatta tam kıvamındasın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?