• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteyi Bırakmalı Mıyım?

Aile boyu asgari ücret alınca daha rahat nefes alacağınızı mı sanıyorsunuz?
Bırak vanessa bırak, okulu da bırak.

Sıraladığın bahanelerinle bir ömür geçir sonra. Seni dinleyecek kimse kalmayana dek her şeyden şikayet et. Sonra herkes gidince yalnızım insanlar çok kötü de.

Belki zengin koca bulurum diyorsundur, zengin koca ne yapsın peki seni? Tipini falan bilmem de inanılmaz enerji emiyorsun. Hayat dolu cıvıl cıvıl kadınlar varken neden sen mesela?

Yalnız ve muhtemel bir fakirliğin içine at kendini ama sakın hayatın döngüsünün içine girip savaşma tamam mı? Senin için savaşmak = bir sürü yere cv gönderdim.

Hayır okulu bırakınca koşa koşa lise mezunu tecrübesiz kıza koşa koşa iş vereceklerine , asgari dışında maaş vereceklerine dair seni kim kandırdı onu da merak ediyorum.
Sarı çürük dişli animeci çocuk kandırmış olabilir.

Okulun kötü ama millet bir şey söyleyince 5'e 5 katıp cevap veriyorsun,sana yardım etmeye çalışanlarla didisiyorsun.
Sonra okulum kotu..
Daha Sonra staj imkanım yok.
Yakında "hayat buysa üstü kalsın" yazan bir dövme yaptırırsın gibime geliyor 🤷

sonra şiddete hayır diyorsunuz
sanki sırayla geliyorlar bu günlerde
şöyle evlatların olsa nasıl dövmek istemezsin
evet ya.okulu bırakmak isteyenler haftası bu hafta galiba.iyi ki senin benim çocuğum değiller.ben de şiddete karşıyım ama tahammül de bir yere kadar anacığımmm. :mad: :işsiz::KK45:

Vanessa son sınıfta mısın? Öyle ise okulu bırakıcam da be demek. Derslerine çalış zamanın da bitir okulunu.Sonra bakarsın mesleğini yapıp yapmayacağına. Ama önce bir mesleğin olsun

Ya kocaeli iyi bir okul yahu. Kocaeli elektrik elektronik mezunu arkadasim mezun olur olmaz siemense ise girdi 2 yil orda calisirken almanca kursuna gitti sonra ver elini deutschland
Vanessada dil kursuna gitti dediki dil dile değmeden öğrenilmez hiç birsey öğrenemedi ama 🤣

Kocaeli sanayi şehri, mühendislik mezunu birinin iş bulabileceği bir yer bence. Okulunuzu bırakmayin sıkın biraz daha dişinizi.

Sen son sınıf değil misin? Dişini sıkıp mezun ol. Staj konusunda da hocalarla bir görüş. Bu arada bir yabancı dil kat kendine, en basiti Udemy’de bir sürü sertifikalı eğitim var. Uyguna satın alabilirsin. Elinde en azından bir diploman olsun da sonrasına bakarsın.
Ya ne de güzelce yazmış fikir vermişsin ama karşındaki kişi vanessa🤷🏻‍♀️

Son sınıfsanız dişinizi sıkın. Burs/ yardım almaya çalışın belli yerlerden. Part time çalışamıyorum demişsiniz, tatil günlerinizde tek günlük işlere gidebilirsiniz. En azından harçlığınız çıkar.

evet ya.okulu bırakmak isteyenler haftası bu hafta galiba.iyi ki senin benim çocuğum değiller.ben de şiddete karşıyım ama tahammül de bir yere kadar anacığımmm. :mad: :işsiz::KK45:

vallahi ben lafımı dedim
küçüklükten beri nakış nakış işliyorum
istersen bir gün bile çalışıp para kazanma ben sana ölene kadar bakarım
ama üniversite bitecek,o diploma elinde olacak
iki şartla hakkım helal değil dedim
erkek erkek diye kendini ezdirirsen eşine-sevgiline-ailesine
üniversiteyi bitirip meslek sahibi olmazsan bir de
baskıysa baskı eyvallah kaçarı yok yani bu işin
dediğim gibi kendini babasını kapısında bulur -ki eminim beni mumla değil kör karanlıkta bile arar-
mirasımdan da zırnık koklayamaz

Back
X