ünlü birine aşık olmak?

Benim arkadaşım biz küçükken teoya aşıktı, bir gün amacına ulaştı ve beraber oldu ama o kadar gerisi gelmedi.

Farkında mısınız konu sahibesi kim kim diye yazanlara cevap vermiyor 🤣🤣 belli ki kim olduğunu demeyecek.
Benim de nedense aklıma Oğuzhan Koç geldi 🤪 adam saç maç ektirdi gayet hoş oldu son zamanlarda beğeniyorum ben 🤪🤪

Ünlünün kim oldugunu bulursanız biri hayrına beni etiketlesin ya 😂
Konu sahibinden herkes ümidini kesti, kendi hayanlıklarını paylaşıyorlar sanırım bende paylaşcam 😂😂
Barış kılıç gibi olgun yakışıklı erkekler çok yakışıklı ya alamıyorum kendimi o tiplerden Allah affetsin 😂😂

Rio'nun sevgilisini gördünüz mü çok sıradan bir kız güzel de sayılmaz o kız bütün hayranlarına umut vadetmiştir bence 😂
Ya hic sorma gorunce şok oldum😂yani kiz cok siradan yolda o kiza benzeyen yüzlerce kiz goruyorum heralde.yaa o kizin şansindan istiyorum gercekten.nasil tanisitilar onu da cok merak ediyorum:)

Ben de lisedeyken Orlando blooma hayrandım baya baya büyük hem de. Sonra başka bir filmde izledim hiç de büyüttüğum gibi değilmiş. Meğerse ben"elf gozlerin neler görüyor legolas" a hayranmisim. Yani bence ünlülere değil oynadıklara karakterlere hayran olup onları beğeniyoruz.

Farkında mısınız konu sahibesi kim kim diye yazanlara cevap vermiyor 🤣🤣 belli ki kim olduğunu demeyecek.
Benim de nedense aklıma Oğuzhan Koç geldi 🤪 adam saç maç ektirdi gayet hoş oldu son zamanlarda beğeniyorum ben 🤪🤪

onun dizisi var mı ki?

Benim bı arkadaşım çok ünlü bı şarkıcının öyle böyle değil fanı.
Hem sizin gibi uzaktan da değil fan Grubunda her konserinde en önde İstanbul dışında olsa da.
Ben evlenicem biliyorum derdi.
Şarkıcının kaç senedir mutlu bı evliliği var.
Kız aklıma gelir bazen tebessüm ediyorum.

Instagramdan fotolarının altına zeki espriler yazın çok dönüş oluyormuş.
Geçen YouTube de bı kız anlatıyordu. İşe yarıyor diye.

Konu sahibinden herkes ümidini kesti, kendi hayanlıklarını paylaşıyorlar sanırım bende paylaşcam 😂😂
Barış kılıç gibi olgun yakışıklı erkekler çok yakışıklı ya alamıyorum kendimi o tiplerden Allah affetsin 😂😂

Konu sahibi cok kötüsün 😂 O zaman ben de size aşkımı söyleyeyim. Jason Momoa. Afet afet.

iki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
şu mesajınızı aşırı itici buldum
hayranlığın dozunu tutturamamış tanımadığınız adama aşk zannediyorsunuz
mesajınızı görmedi diye öküz diye lakap yakıştırıyorsunuz
hoş görse de cevap vermek zorunda değil
siz kimsiniz ?
neden daha az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım bla bla
yaşınız bana 15 falan geldi

Back
X