- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Amin canım. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallahYani ben de deminden beri bak hamileyim çatlarım diyorum sallamıyor kimseyi![]()
Allah analı babalı büyütsün minnoşunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallahYani ben de deminden beri bak hamileyim çatlarım diyorum sallamıyor kimseyi![]()
Allah analı babalı büyütsün minnoşunu![]()
Ona da bakam hemenYüzü güzel değil ki. Nairobi daha tatlıkızın vücudu taş
![]()
Allah affetsin o ne ya. Vücudu yoktu bulamadımYüzü güzel değil ki. Nairobi daha tatlıkızın vücudu taş
![]()
Çok aminAmin canım. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallah❤
Ona da bakam hemen![]()
La casa de papel tokyo teslim olma sahnesi yaz boy boy çıkıyorOna da bakam hemen![]()
Aaaahh ah yıkıldım orda benbak bak profilimde:)
vurdular alnının çatından![]()
Konu sahibinden herkes ümidini kesti, kendi hayanlıklarını paylaşıyorlar sanırım bende paylaşcamÜnlünün kim oldugunu bulursanız biri hayrına beni etiketlesin ya![]()
Ya hic sorma gorunce şok oldumRio'nun sevgilisini gördünüz mü çok sıradan bir kız güzel de sayılmaz o kız bütün hayranlarına umut vadetmiştir bence![]()
Farkında mısınız konu sahibesi kim kim diye yazanlara cevap vermiyorbelli ki kim olduğunu demeyecek.
Benim de nedense aklıma Oğuzhan Koç geldiadam saç maç ektirdi gayet hoş oldu son zamanlarda beğeniyorum ben
![]()
Konu sahibinden herkes ümidini kesti, kendi hayanlıklarını paylaşıyorlar sanırım bende paylaşcam
Barış kılıç gibi olgun yakışıklı erkekler çok yakışıklı ya alamıyorum kendimi o tiplerden Allah affetsin![]()
Ha dizi oyuncusumuymuş onu kaçırmışımonun dizisi var mı ki?
şu mesajınızı aşırı itici buldumiki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
Ha dizi oyuncusumuymuş onu kaçırmışım![]()
Çok güzel hareketlerdekionun dizisi var mı ki?