Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok şarkıcıymış ama dizilerde oynamış. filmi de varmış.
Fırat Çelik.Ya şu yeğeniyle dans eden oyuncu kimdi eski yorumlarda vardı merak ettim bakacaktım adını unuttum yorumuda bulamadım
Keremcem ya da Kutsidir o zaman
Benim aklıma başka kimse gelmedi. Ne gizem yaratmış konu sahibi de ya, yedik sanki kim olduğunu söylese ne olacaksa artık.
Yaa ümit verme benceTabiki imkansız değil ünlü biriyle aşk yaşayıp sevgili olup hatta evlenebilirsin bile. Şu an çok ufak bi problem va o da bu aşktan onun habersiz oluşu onun dışında bi engel göremiyorum oluru var yani![]()
Ay o adam çok sapık gibi ya bakışı duruşu falanFırat Çelik.
Küçükken ben de Keremceme aşıktımKeremcem ya da Kutsidir o zaman
Benim aklıma başka kimse gelmedi. Ne gizem yaratmış konu sahibi de ya, yedik sanki kim olduğunu söylese ne olacaksa artık.
Şarkıcı kısmını ben kaçırdım ya nerde dedi? Ben dizi ve filmden gidiyorum deminden beriyok şarkıcıymış ama dizilerde oynamış. filmi de varmış.
keremcem mantıklıymış..
ya biri daha konu açmıştı böyle söylemem kıskanırım sizde aşık olursunuz demişti![]()
Bende sardım bu ara pilatese. Siz kimleri izleyip yapıyorsunuz?Virüs hepimizin beynini etkiledi. Ben de pilates hocası olma modundayim![]()
Hep karantina dan bunlar. şöyle gezip tozdan hiç bir şeyin kalmaz.evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Ben başlarda bıraktım yazmayı hala açıklamadi mi kimmiş?Kaç kişiyiz ya burda. Hepimiz şikayet edelim kızı. Olmaz böyle şey![]()
Açıklayacağı yok. Ben diyorum ki herkes şüphelendiği ünlüye saydırsın bayaBen başlarda bıraktım yazmayı hala açıklamadi mi kimmiş?
yorumumu beğenmeyenler başkalarına arkalarından lakap yakıştırmayı seven insanlar heraldeşu mesajınızı aşırı itici buldum
hayranlığın dozunu tutturamamış tanımadığınız adama aşk zannediyorsunuz
mesajınızı görmedi diye öküz diye lakap yakıştırıyorsunuz
hoş görse de cevap vermek zorunda değil
siz kimsiniz ?
neden daha az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım bla bla
yaşınız bana 15 falan geldi