ünlü birine aşık olmak?

Ya şu yeğeniyle dans eden oyuncu kimdi eski yorumlarda vardı merak ettim bakacaktım adını unuttum yorumuda bulamadım

Bende bir Pınar Deniz hayranıyım.Gün içinde Instagrama girip resimlerine bakıp Allah ne güzel yaratmış diyorum 😃

keremcem mantıklıymış..
ya biri daha konu açmıştı böyle söylemem kıskanırım sizde aşık olursunuz demişti :KK70:

Bir tek kendisine ünlü herhalde, o kadar takipçisi varsa aşığı da vardır elbet buradaki 3 5 kadına söylemiş çok mu:KK70:

Bana daha çok ileride o ünlüyle evlenirse, "şok şok şok, ünlü oyuncu hayranıyla evlendi" haberlerinden ifşa olur diye korkuyor gibi geldi 😂

Çevremizde ünlü birileri Yok söyleyebilirsin kim olduğunu bizden sır çıkmaz burada olan burada kalır :dondurma: Hemen gidip o kişiye yetiştirmeyiz:mad:

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Hep karantina dan bunlar. şöyle gezip tozdan hiç bir şeyin kalmaz.

şu mesajınızı aşırı itici buldum
hayranlığın dozunu tutturamamış tanımadığınız adama aşk zannediyorsunuz
mesajınızı görmedi diye öküz diye lakap yakıştırıyorsunuz
hoş görse de cevap vermek zorunda değil
siz kimsiniz ?
neden daha az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım bla bla
yaşınız bana 15 falan geldi
yorumumu beğenmeyenler başkalarına arkalarından lakap yakıştırmayı seven insanlar heralde 😂😂😂😂

Şu öykü berk kardeşlerdeki berkle evlenen kızda konserinde tanışıp evlenmişti ... hayranıydı heralde ama sonra gördü gününü... ekrandaki adamla aynı evde ki adam bir olmuyor malesef...hem madem evini biliyon git çal kapısını bir fincan şeker iste komşuculuk oyna

Back
X