ünlü birine aşık olmak?

Şu öykü berk kardeşlerdeki berkle evlenen kızda konserinde tanışıp evlenmişti ... hayranıydı heralde ama sonra gördü gününü... ekrandaki adamla aynı evde ki adam bir olmuyor malesef...hem madem evini biliyon git çal kapısını bir fincan şeker iste komşuculuk oyna
Onunkisi berk kadar az ünlü değilmiş çok ünlüymüş :işsiz:

Kiskanmiyor ! Soyliyeyimmi yaklasin :)

O kisiye dm atmamizdan, ifsa olmaktan korkuyor..

Tabiiki sevgili kk uyeleri boyle bisey asla yapmaz :KK76:

Boyle hikayeler vardir kimisi tanisir ve biter kimisi tanisamadan biter kimiside evlenir.

Kiskanmiyor ! Soyliyeyimmi yaklasin :)

O kisiye dm atmamizdan, ifsa olmaktan korkuyor..

Tabiiki sevgili kk uyeleri boyle bisey asla yapmaz :KK76:

Boyle hikayeler vardir kimisi tanisir ve biter kimisi tanisamadan biter kimiside evlenir.
Nası ifşa olacak ki kızı tanıyan mı var 😂

Neo buldunuz mu gizemli kişiyi:)))
Çekeceği elinde bizi okuyor gülüyordur
Hayınnn konusahibi :KK53:

ben de Kıvanca aşığım ama evlendi ya tühhh:)

Şaka bir yana fenomenlere bile ulaşılmıyor bırakın çok ünlüyü.
Boşa kapılmayın bence çok çok zor hatta imkansıza yakın :)

Bu arada ben de Kerem Bürsin diye düşündüm.
Ay oysa onun adı Demet 'le çıktı :işsiz:

23 sayfanın 22'si eminim "Kim o ünlü?" sorularıdır ehehe. Ben asıl soruya cevap vereyim bari, nasılsa söylemeyeceksiniz kim olduğunu. :)

Benzer bir şey yaşadım ama mutlu sonlu değil tabi. Nişanlımla tanışmadan önce bir oyuncuyu aşırı derecede beğeniyordum. Çok tanınmıyordu o zamanlar, sonradan bir dizide oynadı şimdi popüler sayılır. Neyse, bu oyuncu tiyatro oyunu da sahneliyor. Ben de oyununa bilet aldım, çıkışta kulise gittim tanıştım. Baya da uzun konuştuk, bana aşırı kibar ve samimi davrandı ama ben utancımdan gerisini getiremedim. Instagram'dan falan takip etsem belki gerisini de getirirdim. Ya da adam her hayranına öyle kibar davranıyordu, ben takip etsem de bir şey olmayacaktı. Neyse, nişanlandım sonra gerek kalmadı. :KK53: Siz de öyle oyun falan sahneleyen bir oyuncuysa oyununa bilet alabilirsiniz karantina dönemi bitince belki. Ya da devam eden bir dizisi varsa dizi setine gidebilirsiniz, belki orada tanışırsınız. En azından ukte kalmamış olur içinizde.

ben de Kıvanca aşığım ama evlendi ya tühhh:)

Şaka bir yana fenomenlere bile ulaşılmıyor bırakın çok ünlüyü.
Boşa kapılmayın bence çok çok zor hatta imkansıza yakın :)

Bu arada ben de Kerem Bürsin diye düşündüm.
Ay oysa onun adı Demet 'le çıktı :işsiz:
Demet'in adının çıkmadığı bi Mahmut Tuncer kaldı :D belki o da var ama ifşa olmamıştır

Eskiden şarkıcı şimdi oyuncu oldugunu nerde yazmış ben görmedim. Sadece oyuncu olmasın adam 😂

Söyleyince ne olacak yiycek değiliz senin ünlüyü valla ne kadar tuhafsnz bir konu açıyorsanz yazılanlarda doğru düzgün cevap verin ya da açmayın ayriyeten ergenlikten çıkamamışsn hayal dünyasında yaşıyorsun

24 sayfayı boşuna okudum...
Ben de. :işsiz:

Bu arada ben de Gökhan Alkan'a bayılıyordum. Yalnız Kalp Atışı'ndaki imajına. Seviyor Sevmiyor'daki hali filan facia. Geçen haftalarda onun da ifşası çıktı, soğudum bi. Garip garip cümleler.. Halbuki röportajlarında böyle dervişimsi cevaplar verip duruyordu. :KK53: Egolu geldi bana. Muhtemelen tanısam da asla anlaşamayacağım bir tiptir. Biz aslında oyuncuların canlandırdıkları karakteri beğeniyoruz. Yoksa kim bilir adam gerçekte nasıl biri.
Bu arada kendisi Pendik'te oturuyormuş. İlgilenenlere duyurulur. :halay:

Back
X