• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Sormam ben yav çogzel kadınlar da var şimdi 😁
Ziynet Sali seviyor o da, şarkısı çıkarsa seninki çıktı diyorum, takılıyoruz öyle 😄
Ama hakkını yemiyim benim kadar abartmadı hiç.
Beğendiğim aktörlerin sahnelerini nefessiz izliyorum.
Sonra bi dönüyorum, kocam da gözünü kırpmadan beni izliyor 🙄
Ben de hatirlamiyorum simdi,birisi icin yaa cok yakisikli adam demistim,esim tabii benden sonra demisti triple:işsiz:
Ben de tabiii caniiim orasi oyle dediydim:D

keremcem mantıklıymış..
ya biri daha konu açmıştı böyle söylemem kıskanırım sizde aşık olursunuz demişti :KK70:
Sinan Albayrak'a da asik olan vardi burada,sonra ne oldu bilmem.Kim oldugunun ne onemi var ki aslinda,kendince paylasmak istemeyebilir.Ama cok merak oluyor o da dogru,ben hic merak etmedim..

Nedense Kubilay Aka olduğunu düşündüm
Hem Çukur için şarkı da söylemişti kendisi
2016'dan beri dizilerde oynuyor
Bir de Miray Daner'le yaklaşık 3 yıldır süren bir ilişkileri vardı geçenlerde bitti :işsiz:
Ama ayakla tabanla ilgili Bir şey bulamadım. Nasıl Bir ipucuysa bu hiç işimize yaramadı :KK45:

Kac sayfa olmus hepsini okudum, kim oldugu belli degil. Isim bilsek en azindan taktik verirdik.
Belli olunca bari etiket yapin gorelim.
Bir keresinde buraya yazan arkadaslardan biri az unlu bir gruptan biriyle konusuyordu hem kizi hem o oglani bulmustum. Burda da az daha ip ucu olursa kim oldugunu bulabilirim ^^

Bu tarz konularin en buyuk ozelligi konu sahibinin asla kim oldugunu soylememesidir.Eline ne geciyorsa.Konuyu yukariya tasimak buyuk ihtimal.

Çağatay ulusoy bence. Konuyu cuma akşamı açmış cuma akşamı da medcezir tekrarı var. Duygu sarışınla yıllardır beraberlerdi eğer ayrıldılarsa odur. Kubilay aka da olabilir ama kubilay mütevazı mı bilmiyorum

Hahha ben lisede ve üniversite koreli artist erkekler mi dersin norveçli sanatçı mı ararsın hepsine bayılıyordum. İmkanım olsa bende tanışmak isterdim ama hepsi kocaman bir gençlik hayaliydi işte geçti. Öyle insanlarla tanışmak çok zor çünkü bizim gibi binlerce kız mesaj atıyordur 😂

Ben düz tabanlarin askerlik yapmadığını biliyorum muaf oluyorlar heralde yorulma oluyormuş ayakta,çağatay askerlik yaptı
Gerci 20 gun ama bilemedim

😂 bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu 😂sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti 😂 istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu 😂 başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı 😂 sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış🤣

Kerem Bürsin değildir o Amerikadan geleli 5-6 sene oldu yani

😂 bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu 😂sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti 😂 istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu 😂 başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı 😂 sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış🤣
Zeki Kayhan Coşkun mu?😁😁

Back
X