• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Oooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı bana :p Oydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))
😂😂😂😂

Uf işte bişeyin üstüne ne kadar çok düşersek o kadar şişiriyoruz insanları konu sahibi de en büyük kanıtı. Acaba yorumları okuyup nasıl da merak edip çatlıyolar diye egosunu tatmin ediyor mu:KK12:

Ben de kim yaziyim bari... boyle boyle bu konu 100 sayfa olur. Hakikaten kim ya?

Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:

Hayal kırıklığı oldu resmen ya , Kaanim yaktı kendini :(

Boşu boşuna kendinizi yıpratmayın derim, yani sizinle tanışma ihtmali çok çok düşük. Eziyet etmeyin kendinizeee

Aman dikkat et hastalıga dönüşmesin.
Burda bır üye vardı, ünlü birine asıktı. Herkesten süphelenıyordu. Konustugu herkesi o ünlü sanıyordu.
Biz hatta yüzyüze görüşüyorduk kızla, en sonunda benı de o ünlünün tuttugunu sandı.

Ileriı sevıye de hastaydı yani. Sizin sonunuz da oyle olmasın

Annem babam ayrıldığında daha ergendim 13 yaşındaydım ve serdar ortaça aşıktım (Allah beni kahretsin insan çağatay ulusoy aras bulut iynemli gibi birisine aşık olurkene ben gittim kime oldum 😂😂😂😂 ) ee o zamanlar bu saydıklarım yoktu napcan sonra tanıştım kardeşiyle de tanıştım ama tanıştıktan sonra aşk maşk bitti çok komikti bana göre bu zamanlarım hala aklima geldikçe kahkaha atarım 😂😂😂
Başka türlü olsaydı annemle babam ayrılmasalardı falan böyle bişey olur muydu bilmiyorum çünkü zaten ergensin evde sorun var ve sen hayal dünyasında yaşayıp o küçük kalbini saf temiz kalbini bu şekilde o huzursuzluktan çıkartmaya çalışıyorsun bana göre cok saçmaydı ama o dönemde tutunacak bir dal gibi gelmişti

Yani Tarkanın hayranıyla evlenmesi gibi bi hayal mi sizinki de acep ? O kırk yılda bir olur bacım :KK76:

Annem babam ayrıldığında daha ergendim 13 yaşındaydım ve serdar ortaça aşıktım (Allah beni kahretsin insan çağatay ulusoy aras bulut iynemli gibi birisine aşık olurkene ben gittim kime oldum 😂😂😂😂 ) ee o zamanlar bu saydıklarım yoktu napcan sonra tanıştım kardeşiyle de tanıştım ama tanıştıktan sonra aşk maşk bitti çok komikti bana göre bu zamanlarım hala aklima geldikçe kahkaha atarım 😂😂😂
Başka türlü olsaydı annemle babam ayrılmasalardı falan böyle bişey olur muydu bilmiyorum çünkü zaten ergensin evde sorun var ve sen hayal dünyasında yaşayıp o küçük kalbini saf temiz kalbini bu şekilde o huzursuzluktan çıkartmaya çalışıyorsun bana göre cok saçmaydı ama o dönemde tutunacak bir dal gibi gelmişti
kiz neresi komik bende serdar ortac faniyim
hangi
konserde vardik acaba😂😂😂😂

hahaha anadolunun bağrında çok alakasız bir yere dizi çekimine gelen kıvanç ona aşık olan arkadaşıma arkadan seslenip pardon bakar mısınız ateşiniz var mı demiş
arkadaşım ufak bir şok geçirse de sigara içmişler birlikte sokağın ortasında yıllar yıllar önce
hayatta her şey olabiliyor 😂

kiz neresi komik bende serdar ortac faniyim
hangi
konserde vardik acaba😂😂😂😂

Bilmem
Konsere gitmiyorduk biz direk çıktığı bara falan gidiyorduk annem halen der serdar yüzünden ne paralarım gitti diye 😂😂😂😂😂 bari kivanca falan takaydım kafayı serdar ne ya hiç yakışıklidan anlamiyormuşum o zamanlar 😂😂😂

valla ben de sanırım role hayran olanlardanım.
bu aralar Sam heugan a taktım.
adamın normal hali çok da çekici değil ama Jamie olan hali ilik gibi maşallah. kaçıncıya outlander izliyorum belli değil.

Back
X