- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
Eskiden şarkıcı şimdi oyuncu oldugunu nerde yazmış ben görmedim. Sadece oyuncu olmasın adam![]()
ya okudum şarkıcı diye ama bulamadım şimdi..
totomdan uydurdum sanırım iki tur attım yok bulamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden şarkıcı şimdi oyuncu oldugunu nerde yazmış ben görmedim. Sadece oyuncu olmasın adam![]()
Şarkıcı diye yazmamış ki hiç. Oyuncu demiş. Kim olduğunu öğreneyim diye her mesajı okudum yahu.ya okudum şarkıcı diye ama bulamadım şimdi..
totomdan uydurdum sanırım iki tur attım yok bulamadım![]()
Oooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı banaOydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))
Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:
aras ayrıldı mı?Ay evet Aras olabilir bence de.
aras ayrıldı mı?
Şarkıcı diye yazmamış ki hiç. Oyuncu demiş. Kim olduğunu öğreneyim diye her mesajı okudum yahu.![]()
kiz neresi komik bende serdar ortac faniyimAnnem babam ayrıldığında daha ergendim 13 yaşındaydım ve serdar ortaça aşıktım (Allah beni kahretsin insan çağatay ulusoy aras bulut iynemli gibi birisine aşık olurkene ben gittim kime oldum) ee o zamanlar bu saydıklarım yoktu napcan sonra tanıştım kardeşiyle de tanıştım ama tanıştıktan sonra aşk maşk bitti çok komikti bana göre bu zamanlarım hala aklima geldikçe kahkaha atarım
Başka türlü olsaydı annemle babam ayrılmasalardı falan böyle bişey olur muydu bilmiyorum çünkü zaten ergensin evde sorun var ve sen hayal dünyasında yaşayıp o küçük kalbini saf temiz kalbini bu şekilde o huzursuzluktan çıkartmaya çalışıyorsun bana göre cok saçmaydı ama o dönemde tutunacak bir dal gibi gelmişti
Ya öyle demesek tatlı kızmış diye biliyorum, yakın bir arkadaşım Arasın kankasiAras bulut iynemliyse bigeden ayrılmadı halen birlikteler (bige anası gibi duruyor ama işte )
kiz neresi komik bende serdar ortac faniyim
hangi
konserde vardik acaba![]()
Ya öyle demesek tatlı kızmış diye biliyorum, yakın bir arkadaşım Arasın kankasi