• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Bilmem
Konsere gitmiyorduk biz direk çıktığı bara falan gidiyorduk annem halen der serdar yüzünden ne paralarım gitti diye 😂😂😂😂😂 bari kivanca falan takaydım kafayı serdar ne ya hiç yakışıklidan anlamiyormuşum o zamanlar 😂😂😂
😂😂😂 bende senin gibi. adamla turneye ciktim resmen simdi karantina sureci canli yayinlarindayim anne benim Anne gibi operim ellerinden

Ayyy bende Dogukan Mancoya hastayim cok tatliiiiii ayyyy ayyy nirde bizde pinar yenge sansi 😂

Kız yeni aşklara yelken aç serdarı napcan
kocam var yenisini kaldiramaz adam serdar tips iz diye ses etmiyodur 😂 serdar in kardesi ve yengesiyle falan da tanisti samimiyeti gorunce sikinti cikarmiyo😂 Ben onu karabiberdeki celimsiz sacma danslariyla sevdim💃

Merak ediyorum kim olduğunu söylesen adamı elinden mi alacaklar? Cidden merak ediyorum. En son ünlü birine aşık olduğum zamanlar sanırım ilk okuldaydım. Bence olabilecek bir şey neden olmasın. inşallah senin için hayırlıdır ve sonuca ulaşırsın.

Hahhaha ben rüyalarımda aşk bile yaşıyorum hayranı olduğum ünlüyle üstelik evliyim :) ama aşk değil hayranlık benim ki eşime de anlatıyorum hatta rüyamı .sinirleniyor:))
Ahah benimki de bir kere "Daniel Craig mi yakışıklı ben mi yakışıklıyım" diye sormuştu.
Saçmalama aşkım kazanamayacağın yarışa neden giriyorsun dedim de konu uzamadı.

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Ahhahhah gecer gecer,kimler asik olmadi ki onlardan birine.Ergenken sair olmustum iclerinden birisi yuzunden:D

benim de bir arkadaşımın kardeşi şuan ünlü biriyle evli. ayrıca bu ünlü dediğim kişi türkiyenin en ünlü 10 kişisinden biriyle de evliydi. ve kız da lise mezunu. tanışmaları da şöyle oldu. bir yardım derneğinin organizasyonunda kız sunuculuk yapıyordu. bu da oraya gönüllü şarkıca olarak gelmişti. kıza aşık oldu ve evliler şuanda.
ya okudum şarkıcı diye ama bulamadım şimdi..
totomdan uydurdum sanırım iki tur attım yok bulamadım :KK53:

Nooption Nooption bu mesajla karistirmis olabilir misiniz?

O size bir kadin icin aynisini deseydi😂
Sormam ben yav çogzel kadınlar da var şimdi 😁
Ziynet Sali seviyor o da, şarkısı çıkarsa seninki çıktı diyorum, takılıyoruz öyle 😄
Ama hakkını yemiyim benim kadar abartmadı hiç.
Beğendiğim aktörlerin sahnelerini nefessiz izliyorum.
Sonra bi dönüyorum, kocam da gözünü kırpmadan beni izliyor 🙄

Kiskanmiyor ! Soyliyeyimmi yaklasin :)

O kisiye dm atmamizdan, ifsa olmaktan korkuyor..

Tabiiki sevgili kk uyeleri boyle bisey asla yapmaz :KK76:

Boyle hikayeler vardir kimisi tanisir ve biter kimisi tanisamadan biter kimiside evlenir.

Aklıma gelmemisti ama bak R rosseyy aslinda adini yazsan o ünlünün bu konudan haberi olabilir ve dikkatini cekmis olursun 😂

Back
X