Midem bulanıyor şu an.Ayy kız öyle yazma. Arturo da ekipte. Allah muhafaza. Evlerden ırak![]()
Rio'yu da çıkmalıyız ayrıca.
Berlin kalsın yeter ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyor şu an.Ayy kız öyle yazma. Arturo da ekipte. Allah muhafaza. Evlerden ırak![]()
Bilmem
Konsere gitmiyorduk biz direk çıktığı bara falan gidiyorduk annem halen der serdar yüzünden ne paralarım gitti diyebari kivanca falan takaydım kafayı serdar ne ya hiç yakışıklidan anlamiyormuşum o zamanlar
![]()
bende senin gibi. adamla turneye ciktim resmen simdi karantina sureci canli yayinlarindayim anne benim Anne gibi operim ellerinden
sevdimmi tam severim sevdimmi bi kalemde srkisi geldi aklima ben tam. gaz. devamBen bıraktım serdarı aman aman![]()
sevdimmi tam severim sevdimmi bi kalemde srkisi geldi aklima ben tam. gaz. devam![]()
kocam var yenisini kaldiramaz adam serdar tips iz diye ses etmiyodurKız yeni aşklara yelken aç serdarı napcan
Firat ÇelikYa şu yeğeniyle dans eden oyuncu kimdi eski yorumlarda vardı merak ettim bakacaktım adını unuttum yorumuda bulamadım
Ahah benimki de bir kere "Daniel Craig mi yakışıklı ben mi yakışıklıyım" diye sormuştu.Hahhaha ben rüyalarımda aşk bile yaşıyorum hayranı olduğum ünlüyle üstelik evliyim :) ama aşk değil hayranlık benim ki eşime de anlatıyorum hatta rüyamı .sinirleniyor:))
Ah yazık adama :) bari yalan söyleseydinizAhah benimki de bir kere "Daniel Craig mi yakışıklı ben mi yakışıklıyım" diye sormuştu.
Saçmalama aşkım kazanamayacağın yarışa neden giriyorsun dedim de konu uzamadı.
Ahhahhah gecer gecer,kimler asik olmadi ki onlardan birine.Ergenken sair olmustum iclerinden birisi yuzundenevet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Söyleyemedim, boru mu Daniel buAh yazık adama :) bari yalan söyleseydiniz![]()
O size bir kadin icin aynisini deseydiAhah benimki de bir kere "Daniel Craig mi yakışıklı ben mi yakışıklıyım" diye sormuştu.
Saçmalama aşkım kazanamayacağın yarışa neden giriyorsun dedim de konu uzamadı.
benim de bir arkadaşımın kardeşi şuan ünlü biriyle evli. ayrıca bu ünlü dediğim kişi türkiyenin en ünlü 10 kişisinden biriyle de evliydi. ve kız da lise mezunu. tanışmaları da şöyle oldu. bir yardım derneğinin organizasyonunda kız sunuculuk yapıyordu. bu da oraya gönüllü şarkıca olarak gelmişti. kıza aşık oldu ve evliler şuanda.
ya okudum şarkıcı diye ama bulamadım şimdi..
totomdan uydurdum sanırım iki tur attım yok bulamadım![]()
Sormam ben yav çogzel kadınlar da var şimdiO size bir kadin icin aynisini deseydi![]()
Kiskanmiyor ! Soyliyeyimmi yaklasin :)
O kisiye dm atmamizdan, ifsa olmaktan korkuyor..
Tabiiki sevgili kk uyeleri boyle bisey asla yapmaz
Boyle hikayeler vardir kimisi tanisir ve biter kimisi tanisamadan biter kimiside evlenir.