ünlü birine aşık olmak?

Yalnız bilemiyorum evine kadar bilmeniz falan bir tek bana mı tuhaf geldi ? Sanki karantinada uğraşacak bir şeyler bulmak istemişsiniz de bu adama sarmışsınız gibi.Belki durumlar normalleştikçe size saçma gelecek.

yaa bu unlulerin bu sekilde kac yuz tane hayrani vardir konu sahibi sadece bir ornek yani kendisini tek saniyorsa da ondan daha azili rakipleri vardir buyuk ihtimal hsjshsjshsb

lisedeyken bir arkadasim sacma bir sekilde yalin hayraniydi ki yalin bence cok average bi unlu yani hayran olunacak bir seyi yok gibi. bir arkadasimizin babasi yalinin avukatiydi o kizla yalini telefonda konusturmuslardi da kiz okulda aglama krizine girmisti aklima bu geldi simdi shsjshsjshsjxgsjsgsjsh

Hee hee düztabandan
Deli kız tabiki anlatılanlardan yola çıkarak diyorum. Bence Cagatay.
Yok yaa çağatay değildir bence günümüz aktörüdür. Çağatay feri. Zamanlarında çok popülerdi)

İyi günler
Sen burda 12598 üyeye kim olduğunu kıskanıp söylemiyorken adam kimbilir kimle güne uyandı 7.kahvesini ( ) yudumluyor
Tekrar iyi günler dilerim
Oruçtur belki, niye insanların günahına giriyorsunuz.

Neyse konu sahibi tabii ki söylemeyecek ama ben de oyumu Kerem Bursin'den yana kullanıyorum. Yürüyüşü bir değişik, belki düz tabandır.

Ama biz şimdi bunun da kim olduğunu merak ederiz bacım ya. Bari özelden yazsan.

Ayy yok. Ben erkek olsam bile buna bakmam Nairobi var, sarışın hatun var(Denverin sevgilisi) Rakel var. Rakelle Prof. favorilerim.
Nairobi evet çok severim ama onu seslendiren erkek galiba
Profu hatırlatma ya adam karizma rolü tabi. Diğer filmleri fos

Halaa söylememis yav aksam birakmistimm baktim halaa tahmin yurutuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…