Ben okudum 37 sayfayi da37 sayfa okuyamicam ya konu sahibi kim oldugunu soyledi mi?
Yalnız bilemiyorum evine kadar bilmeniz falan bir tek bana mı tuhaf geldi ? Sanki karantinada uğraşacak bir şeyler bulmak istemişsiniz de bu adama sarmışsınız gibi.Belki durumlar normalleştikçe size saçma gelecek.
Söylemedigi yetmez gibi artık yorum da yapmiyor konuyaDunya sirri aaa
Gerizekalı Tokyo.Bu kadın bir tek bana mı itici geliyor yaNe kadar sorunlu nemrut bişey. Bütün dizi boyunca bunla Berline sinir olduydum.
Yok yaa çağatay değildir bence günümüz aktörüdür. Çağatay feri. Zamanlarında çok popülerdi)Hee hee düztabandan
Deli kız tabiki anlatılanlardan yola çıkarak diyorum. Bence Cagatay.
Oruçtur belki, niye insanların günahına giriyorsunuz.İyi günler
Sen burda 12598 üyeye kim olduğunu kıskanıp söylemiyorken adam kimbilir kimle güne uyandı 7.kahvesini () yudumluyor
Tekrar iyi günler dilerim
Ama biz şimdi bunun da kim olduğunu merak ederiz bacım ya. Bari özelden yazsan.Ünlüleri arsa çıkarma durumu da çok komik aslında. Çoğunun ne tuhaf hayatlar yaşadığını bilseniz acırsınız bile. Evlenmeden cook zaman önce bir ünlüyle beraberdim. Burda herkesin tanıyacağı bi tiple diyeyim. Çok keko huyları vardi. Ağır megalomandi. Zamanında erkeklerden de hoşlanıyormuş vs bir sürü şeyini öğrenmiştim. Yürümedi. Dünyanın en ünsüz ama en tatlis adamıyla evliyim. Mutluyum :)
Nairobi evet çok severim ama onu seslendiren erkek galibaAyy yok. Ben erkek olsam bile buna bakmamNairobi var, sarışın hatun var(Denverin sevgilisi) Rakel var. Rakelle Prof. favorilerim.
Öpüşme sahnesi mi? Hayranlığım bitmesin diye bakmadım. Yok ki öyle bişeyGerizekalı Tokyo.
Berlin tam bir lider ah Berlin ah.
Son bölümde bir soğuma geldi ama unutmaya çalışıyorum
Muhafız izlemiyosun herhaldeYok yaa çağatay değildir bence günümüz aktörüdür. Çağatay feri. Zamanlarında çok popülerdi)
Düz tabandan kimse bulamadıysa demek ki başka hayranı yok konu sahibinden başkaDüz taba ünlüler diye arattım bitane bile çıkmadıbaşka ipucu yok mu çatlıcaz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?