neden kerem bursin? Siz şimdi yazdınız ve onun kız arkadaşı bu mesajı görse üzülmez mi? Azcık anlayış yaa sdfgjjkOruçtur belki, niye insanların günahına giriyorsunuz.
Neyse konu sahibi tabii ki söylemeyecek ama ben de oyumu Kerem Bursin'den yana kullanıyorum. Yürüyüşü bir değişik, belki düz tabandır.
Kerem'in kız arkadaşı var mı ki ya. Serenay'dan ayrıldı diye şey ettiydim ben onu. Konu sahibi 3,5 yıllık ilişkisini bitirdi demiş gizemli ünlümüz için. Valla beyin yandı bende.neden kerem bursin? Siz şimdi yazdınız ve onun kız arkadaşı bu mesajı görse üzülmez mi? Azcık anlayış yaa sdfgjjk
Hatirla Sevgili zamanlari Cansele asik olmayan da ne bileyimAh Cansel(Elçin) ah..
Lise zamanlarımda baya hayrandım
Şimdi tabi o zamanlar kadar takip etmiyorum da yine de beğeniyorum yani çok farklı geliyor ama yaşlandı artık tabi
En son demet özdemirle sevgiliydi midesizceKerem'in kız arkadaşı var mı ki ya. Serenay'dan ayrıldı diye şey ettiydim ben onu. Konu sahibi 3,5 yıllık ilişkisini bitirdi demiş gizemli ünlümüz için. Valla beyin yandı bende.
Canselin yeri hala ayrı bende valla hatırla sevgili den sonra ilgimi çekmeye başladı ama.Hatirla Sevgili zamanlari Cansele asik olmayan da ne bileyim
Ahhh lise zamanlarimiz. Ne guzel diziydi.
Bence ozcan Deniz eger oysa sana katiliyorum
Maşallah ozamn taş gibisindirBen yıllardır reformer pilates yapıyorum. Her gün 2 saat spor yapan bu konuda takıntılı biriyimşu an online ders ile devam ediyoruz hocamla.
Demet de adının çıkmadığı ünlü kalmadıEn son demet özdemirle sevgiliydi midesizce
Hahahha Allah razı olsunda poposu taşmış cidden
buyuk hayraniydim sukurler olsun esim cok benziyor disleri bileHatirla Sevgili zamanlari Cansele asik olmayan da ne bileyim
Ahhh lise zamanlarimiz. Ne guzel diziydi.
O zamanlar 77li kuzenim ve arkadaslari pasta borek yapip gotururlerdi radyoya (Eskisehirliyiz biz), sohbet muhabbet takilirlardi saatlerce. Ben kucuktum aglardim beni de goturun diye, almazlardi yanlarına :)Annem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuş. Yıllar sonra bunu bilen babam bir davette tanışıp durumu anlatıp imzalı fotoğrafını getirmişti anneme Beyaz’ın. Hatırlamış da annemi .
Benimki de onun hafif selülitli haliHahahha Allah razı olsunda poposu taşmış ciddenbenim popomda onun yassılanmış hali ne var yani
Benimki portakalımsı taş seninki yassı taşSonuç olarak hepimiz taş
Munelik olsa ben çoktan yapardım yaaaa. Mune abla dicek niye çağırdınız beni? Abla şunu banlarmısın sinir olduk mu diyelimYav şikayet etsek şu konu sahibi. Valla şeytan diyo etiketle muneyi
40 dk fitness 20 dk agirlik 60 dk da reformer yapiyorum. 1.70 boy 52 kiloyum ovunmek gibi olmasin tas gibiyim ama aldatildim bosandimMaşallah ozamn taş gibisindirhergün 2 saat nasıl yapıyorsun maşallah ben 1 saatten fazla yapamıyorum.
Konu açıyor bırakıp gidiyor ya da gitmiyo okuyup dalga geçiyo bizimleMunelik olsa ben çoktan yapardım yaaaa. Mune abla dicek niye çağırdınız beni? Abla şunu banlarmısın sinir olduk mu diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?