Kız sende mi geldinKırk sayfayı okumak zor geldi açıkladımı kim olduğunu
Papyonuna gülen adama yaptıklarına ne dersinBende tam bir Berlin hayranıyım aşırı çekici geliyor şapşikama o sahnede midemi bıraktım... vedalaştık
Başta istedi gibi oldu sanki eccük beisteyerek öpmedi sayılmaz bence
Ah senin şu merakın beni öldürecekO naısl bi sahne nasıl bi öpüşme o öyle yav çok merak ettim
Yooh artuuhh canııımm. Düztabanı bulma ihtimalimiz bu ihtimalden daha yüksekKonu sahibinin ünlü biri olması
Olur mu olur valla
Herkes evde iş yok güç yok can sıkıntısı
Her şey olabilir
AhahhahahahhababahhahahYooh artuuhh canııımm. Düztabanı bulma ihtimalimiz bu ihtimalden daha yüksek
Bahsettiğiniz bölümleri izledimAh senin şu merakın beni öldürecektüm sezonu anlattırdın bize izlesen mi acep?
Şimdi izledim ben de. Bu sahneden sonra kustular mı acabaNasıl isteyerek öpmedi ya. Tekrar mı izleseniz.
Merak eden YouTube'a Berlin Palermo Kiss yazabilir ama hiç tavsiye etmem.
Şaka bi yana izle baştan sona mıhtişem dizi yaBahsettiğiniz bölümleri izledim
Şimdi izledim ben de. Bu sahneden sonra kustular mı acabaResmen travma ya.
Kim ya merak ettim. Söyler misn rica etsemiki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
Allahım ne kadarda kibarKim ya merak ettim. Söyler misn rica etsem
Netflix im yok maalesefŞaka bi yana izle baştan sona mıhtişem dizi ya
Göğüsleri benim ki kadar
Gerisini sen düşün artıkGöğüsleri benim ki kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?