ünlü birine aşık olmak?

ya sevgilisi varsa o zaman nr yapacan:KK66: o dedigin sey filmlerde olur yada tarkanin esinin sansi olmasi lazim:KK66:
sevgilisi yok da.
gerçekçi olalım ne olabilir? adam beni görüp beğense bile çok çoğu olacak olan şeyi buraya yazmayım artık tahmin eder çok kişi. ha belki performansını beğenip vazgeçemezse görüşmeye devam eder.
aşıksak da gerçekleri es geçmiyoruz :KK70:

Can sıkıntısından bunlar bence bu hayale fazla kaptırmayın kendinizi nereden ulaşacaksınız adama numarasını bulamazsınız adresini bulamazsınız hadi buldunuz sosyal medyadan falan eklediniz sizin gibi kimbilir kaç bin tane hayranı mesaj atanı vardır niye özellikle sizinle konuşsun biraz mantıklı olmakta fayda var hepimizin hayran olduğu kişiler var her insan hayran olduğu insan hayatında olsa keşke der ama takıntı yapmamak lazım başka uğraşlar bulun

3 buçuk yıllık ilşkisini bitirdi diynce aklıma ilker kaleli geldi. Ama o değildir sanırım. Şahsen yaşını küçğk sanıyorum ve daha yeni genç kuşaktan bir oyuncudur diye düşünüyorum
Benim aklıma da Kerem Bursin geldi. Onla Serenay da 3buçuk yıl kadar falan birlikteydi

Sanmam çünkü sosyal medyada çok paylaşım yapmaz. Evini yurdunu hayranlarına tavrını göstercek gbi. Adam cool sonuçta
Bu arada eşim kişiisi kopyasıdır Birkan Sokullunun😎
Ben çok severim kendisini.Şanslısınız o zaman😁😁

Can sıkıntısından bunlar bence bu hayale fazla kaptırmayın kendinizi nereden ulaşacaksınız adama numarasını bulamazsınız adresini bulamazsınız hadi buldunuz sosyal medyadan falan eklediniz sizin gibi kimbilir kaç bin tane hayranı mesaj atanı vardır niye özellikle sizinle konuşsun biraz mantıklı olmakta fayda var hepimizin hayran olduğu kişiler var her insan hayran olduğu insan hayatında olsa keşke der ama takıntı yapmamak lazım başka uğraşlar bulun
haklısınız. tşk ederim :KK200:

kızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri :KK23:

dipnot: afedersiniz ama adamın artık ...'e kadar öğrendim.

Hayatım boyunca tek bir erkeğe aşık oldum oda fazlasıyla yordu gönlümü. Hiiiiç öyle olmayacak kişilere aşık olupta gönül yarası falan çekemem arkadaş. İmkansız değil ama çok zor sizin iş. Vaktinizi harcamayın böyle boş sevdalarla.

ya bu geçen ifşa olan adam sanırım. ben ismini öyle öğrenmiş oldum.
ama bu ünlü değil ya. valla ifşa olana kadar ben tanımıyordum bu adamı.
benim ki çok ünlü ya kahretsin :kızgın:
ama yine de gayet güzel bir örnek.
bi de çok ünlü dedim de. sonuçta ne kadar çok ünlü var ifşa olan.
Birinin unlu olup olmamasi tamamen sizin onu izlemenizle alakali. Onedio'daki haberlerde gördüğüm, bazi insanlar icin haber degeri olan isimlerin neredeyse hicbirinin simasini bile tanimiyorum.
Tam onbir yildir tv izlemiyorum (bunun 4 yili televizyonum da yoktu) , bu onbir yıllık surecte ne aski memnu izledim, ne surviver, ne de cok bilindik baska bir program. Hic birini izlemedim. Buyuk ihtimal ismini vermedigin adami da ben tanimiyorumdur, benim icin ünlü değildir.
Konumuz bu degil ama kaan bosnak (eski grubu yuzyuzeyken konusuruz) ben ve pek cok genc icin gayet de bilindik bir kisi. Benim mesela her durumda kulagimda calinacak bir kaan bosnak sarkisi vardir.
Kim beylikduzu dese "seni kaybetmek beylikduzunde yasamak gibi,ne yazik ki ikisi de hayatımın gercekleri' diye kuple soylerim icimden.
Sokak gitarcisi bir yaz askim olmustu,dinleyicilerindendim. Bir sekilde tanıştık, beynimde 'benimle kayboldun' sarkisi calindi, cocuga da öğretip söylettirdim "bilmem kacyuz kisi icinden,gordum deli gozlerini birden,belki tanimadim seni,o konsere gelmesen"
Her duruma uygun bir kaan bosnak şarkısı vardir:)
Son olarak; Sevgilisinden yeni ayrilmis. Eli devamli telefona giden arkadaslar; bence boyle durumlar icin harika bir Kaan Boşnak şarkisi var; size gelsin

Konu disi diye kiblenmemek icin tanisma önerisinde bulunmak istiyorum ama aklima bir sey gelmiyor. Sosyal medyada yazacagin seyi göremez, ortak arkadasiniz yok, ortak bir sosyal cevre yok... bir yetenegin varsa evine hediye gonder,yanina mektup yaz diyeceğim ama zaten evine bir suru urun geliyordur markalardan. Kendi acmiyordur bile.

bunlar hep nefklis yuzunden:KK66:

Bir kisi de boyle unlulere aşık olmaz ama kaderin cilvesi işte evlendiğimiz adamlar 1 yılda bu görünüme ulaşır.

Screenshot_20200503-011319_Samsung Internet.webp

Ya bence Kerem Bursin bu
3,5 yıllık ilişkisi biten, fanlarına değer veren (ki bunu Kerem için çok duydum), mütevazı falan çoğu uyuyor. Doğruysa beğen konu sahibi😂

Bu arada ben hiçbir ünlünün öyle ekranda göründüğü gibi olduğunu, samimi olduğunu düşünmüyorum.Hep rol.
Mesela Edis'i herkes sempatik bulur ama bir arkadaşım bitirme ödevi olarak onla röportaj ayarlamıştı. Randevu falan alıp gidilmiştir. Bunlara o kadar kibirli davranmış ki. Röportaj sonunda da neredeyse kovmuş stüdyodan. Li hepi topu 15-20 dklık birşey.Bir iki ünlünün daha var kulağıma gelen böyle şeyleri. Ama ekranda görsen ayy ne tatlı ne iyi. Çoğu yalan, çoğu samimiyetsiz

e ne anlamadım?Google amcaya sordum çıkmadı düztaban ünlüler?Bi ara duymuştum sanki Çağatay Ulusoy mu yoksa?

İpucuna gel :)
:KK14:
Kim bir ünlünün düztabanlığı hakkında fikir sahibidir ki :D
Sizden başka yani:işsiz:

Back
X