Ay evet Aras olabilir bence de.Yada Aras bulut iynemli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet Aras olabilir bence de.Yada Aras bulut iynemli![]()
sevgilisi yok da.ya sevgilisi varsa o zaman nr yapacano dedigin sey filmlerde olur yada tarkanin esinin sansi olmasi lazim
![]()
Yalnız ne meraklıymısız tüm kadınlarAy evet Aras olabilir bence de.
Benim aklıma da Kerem Bursin geldi. Onla Serenay da 3buçuk yıl kadar falan birlikteydi3 buçuk yıllık ilşkisini bitirdi diynce aklıma ilker kaleli geldi. Ama o değildir sanırım. Şahsen yaşını küçğk sanıyorum ve daha yeni genç kuşaktan bir oyuncudur diye düşünüyorum
Ben çok severim kendisini.Şanslısınız o zamanSanmam çünkü sosyal medyada çok paylaşım yapmaz. Evini yurdunu hayranlarına tavrını göstercek gbi. Adam cool sonuçta
Bu arada eşim kişiisi kopyasıdır Birkan Sokullunun![]()
haklısınız. tşk ederimCan sıkıntısından bunlar bence bu hayale fazla kaptırmayın kendinizi nereden ulaşacaksınız adama numarasını bulamazsınız adresini bulamazsınız hadi buldunuz sosyal medyadan falan eklediniz sizin gibi kimbilir kaç bin tane hayranı mesaj atanı vardır niye özellikle sizinle konuşsun biraz mantıklı olmakta fayda var hepimizin hayran olduğu kişiler var her insan hayran olduğu insan hayatında olsa keşke der ama takıntı yapmamak lazım başka uğraşlar bulun
Birinin unlu olup olmamasi tamamen sizin onu izlemenizle alakali. Onedio'daki haberlerde gördüğüm, bazi insanlar icin haber degeri olan isimlerin neredeyse hicbirinin simasini bile tanimiyorum.ya bu geçen ifşa olan adam sanırım. ben ismini öyle öğrenmiş oldum.
ama bu ünlü değil ya. valla ifşa olana kadar ben tanımıyordum bu adamı.
benim ki çok ünlü ya kahretsin
ama yine de gayet güzel bir örnek.
bi de çok ünlü dedim de. sonuçta ne kadar çok ünlü var ifşa olan.
nerden bilelim biz yav kim düz kim yamuk tabankızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri
dipnot: afedersiniz ama adamın artık ...'e kadar öğrendim.
e ne anlamadım?Google amcaya sordum çıkmadı düztaban ünlüler?Bi ara duymuştum sanki Çağatay Ulusoy mu yoksa?kızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri
kızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri