ünlü birine aşık olmak?

Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:

Ay bu adam ama uçan kaçanı affetmemiş ki. Bunla evlenmek de başlı başına kerizlik bence

Instagramdan saglikli bir iletisim kurmaniz bence zor. Mesela bakiyorum unlu sarkici/oyuncu diye cikan haberlere, cogunu tanimiyorum bile ama bir albumu cikani, bir dizide oynayani hemen kizlar gozlerinde buyutup yazmaya basliyolar, gecenlerde ifsasi cikan biri vardi, isim olarak tanimiyorum bile ama o kadar cok kiz yazmis ve ilk gorusmede beraber olmus ki ve bunu sirf 1/2 dizide oynadi diye yapabiliyorlar. Siz bahsettiginiz kisiyi baya ünlü dediginize gore binlerce mesaj geliyodur sizi farketmesi cok zor olur. Sektorde de düzgün insanlar tabiki vardir, bu heyecanlari hissetmek de guzel ama ciddiyseniz bence instagram disinda tanisma yollari deneyin sizi ciddiye alma olasiligi artar.
öncelikle böyle ciddi bir şekilde ve dikkate alarak cevap verdiğiniz tşk ederim.
işin şakasını geçersek. öyle böyle değil adamdan çok etkilendim. şu sıra sevgilisinin olmaması, hayatına zaten çok fazla insan sokmaması, instagramdan takip ettiğim kadarı ile genelde evde vakit geçirmesi, hala 2011 yılında oturduğu evde oturuyor oluşu, hayranlarına verdiği değeri birebir görmem vb. gibi gayet mütevazi halleri de aslında onunla tanışmak için beni kışkırttı.
elbette ben de biliyorum bunun çok aklı başında bir düşünce olmadığını, kendimi kaybedip yollarına düşecek durumda da değilim.
merak ettiğim asıl konu, var mı böyle bir ünlüden etkilenip yollara koyulan, varsa yaşadıklarını anlatır diye düşünerek konuyu açtım.

İlk Berlin'e vuruldum sonra rio'nun gülüşüne sonra denver'in gülüşüne en son da profesörün gülüşüne böyle uzar gider :KK70:
Denverin gülüşüne mi? Yok artık 😂😂😂
Berlinden nefret ettim hep. Öldükten sonra adam kıymete bindi. Profu söylemiyorum bile. Adamın gözlüğünü yukarı itişine bile hayranlıkla bakıyorum yaa. Ben galiba aktöre değil role aşık oluyorum 😂😂

Denverin gülüşüne mi? Yok artık 😂😂😂
Berlinden nefret ettim hep. Öldükten sonra adam kıymete bindi. Profu söylemiyorum bile. Adamın gözlüğünü yukarı itişine bile hayranlıkla bakıyorum yaa. Ben galiba aktöre değil role aşık oluyorum 😂😂
"adamın gözlüğü yukarı itişi" vayy be..
neyse ki yalnız değilmişim birilerine hayranlık duyma konusunda. sizde az değilsiniz :KK70:

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
ya sevgilisi varsa o zaman nr yapacan;) o dedigin sey filmlerde olur yada tarkanin esinin sansi olmasi lazim;)

Birkan Sokullu mu yoksa.Şu hayat şarkısındaki Kerim(tanımayan olabilir diye yazdım) :KK53:
Sanmam çünkü sosyal medyada çok paylaşım yapmaz. Evini yurdunu hayranlarına tavrını göstercek gbi. Adam cool sonuçta
Bu arada eşim kişiisi kopyasıdır Birkan Sokullunun😎

öncelikle böyle ciddi bir şekilde ve dikkate alarak cevap verdiğiniz tşk ederim.
işin şakasını geçersek. öyle böyle değil adamdan çok etkilendim. şu sıra sevgilisinin olmaması, hayatına zaten çok fazla insan sokmaması, instagramdan takip ettiğim kadarı ile genelde evde vakit geçirmesi, hala 2011 yılında oturduğu evde oturuyor oluşu, hayranlarına verdiği değeri birebir görmem vb. gibi gayet mütevazi halleri de aslında onunla tanışmak için beni kışkırttı.
elbette ben de biliyorum bunun çok aklı başında bir düşünce olmadığını, kendimi kaybedip yollarına düşecek durumda da değilim.
merak ettiğim asıl konu, var mı böyle bir ünlüden etkilenip yollara koyulan, varsa yaşadıklarını anlatır diye düşünerek konuyu açtım.

Yaşınız küçükse zamanla geçmesini bekleyebilirsiniz ama ben olsam duygularim ciddiyse tanismaya çalisirdim. Bana uygun biri degilse de zaman kaybetmemis olurdum.

"adamın gözlüğü yukarı itişi" vayy be..
neyse ki yalnız değilmişim birilerine hayranlık duyma konusunda. sizde az değilsiniz :KK70:
Yalnız ben prof olduğu için hayranım. Başka filmlerinde öyle olmuyor. Seni tanımasam da küsüm. Hamile kadını merakta bırakıyorsun burda :63:

Back
X