- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.367
- 83
- 33
Şükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işteŞükrü kim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işteŞükrü kim
Yaaaaa hayirrr oooo noooŞükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işte
Allahım yerle yeksan oldu resmenYaaaaa hayirrr oooo nooo
Benim ooo benimmm
Surda bilmeyen yok ona olan şeyimi
Hem onun sevgilisi var![]()
Valla hiç tanımam aktör falan ama şimdi öğrenirim kimmişŞükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işte
Cok aşırı fotojenik değil ama dizilerde daha tatlıAllahım yerle yeksan oldu resmenbide ben bakayım kimmiş bu şanslı kişi
![]()
Yo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerdenCok aşırı fotojenik değil ama dizilerde daha tatlı
Ofgg aman gidiyom ben moralim yamuldu![]()
Niye iki kere yakışıklı demişim kiYo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerden![]()
Hoşlanmadığın belli oldu)))Yo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerden![]()
Sen şimdi bizi mi ispitliyon?)))Benim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret![]()
Konu sahibi amacına ulaştı canım konuyu açıp sırra kadem bastı. Biz de ünlülerden yürüdük gittik işte))Benim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret![]()
Hayret ediyorum sadeceSen şimdi bizi mi ispitliyon?)))![]()
Aşk olsun niye böyle yaptın şimdiBenim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret![]()
Konu sahibi de ayrı enteresan ..Konu sahibi amacına ulaştı canım konuyu açıp sırra kadem bastı. Biz de ünlülerden yürüdük gittik işte))
Vasiyetimdir a dostlar. Olur da banlanırsam banlanmamdanHayret ediyorum sadece![]()
Her an bişeyler olabilir
![]()