ünlü birine aşık olmak?

hmm. ben hiç böyle bişey yapmadım.
peki kulise girdiğinde napıyorsun, yani ilgileniyor mu. ne bilim o an mesela biraz konuşabilir miyiz desen kabul edecek şekilde mi bir iletişim oluyor arada?
Ben cok heyecanlanmistim oysa ilk unlu karsilasmam degildi hepsiyle resim imza yapip cikmistim ama Tan sagturktte resim ve imza beni tatmin etmicekti konusmam gerekti adama hayranligim cok oteydi ben 19 yaslarindayim adam 40 kusur ama umrum degildi biraz sohbet etmistik ve bana dans aninda kolunda olan bilekligibi vermisti o gun ona olan duygumun hayranliktan baska birsey olmadigini gordum hala hayranim esiyle cok yakisiyorlar ❤

Gördüğüm kadarıyla konu sahibi sadece kendi duygularına hitab edenlerle muhattap diğerleri kenar süsü Bana çok saygısızca geliyor bu tarz başlık ve konu sahipleri. Tanışmak elindeyse niye o zaman ünlü diyip insanları merakta bırakıyorsun sanırım Kutsi

Se
hmm. ben hiç böyle bişey yapmadım.
peki kulise girdiğinde napıyorsun, yani ilgileniyor mu. ne bilim o an mesela biraz konuşabilir miyiz desen kabul edecek şekilde mi bir iletişim oluyor arada?
Senin bu unlu kim merak ettim cok

Yok ya Can Yaman değil bence. 2011den beri aynı evde oturuyormuş aşık olduğu ünlü. 2011 yılında Can Yamanın Csi yoktu. O zaman oturduğu evde hala oturacak bir tip değil bence.
Ayrıca hayranlarına yaklaşımı çok güzel demiş. Can Yaman’ın hayranlarına tavrı malum söyleşilerde falan

Aynen. Beni de rahatsız etti bu konu. Ama takılıyorum kendimce can sıkıntısından

Bence Kanal 7 ünlüsü falan ....

Ben tan sagturk asigiydim deli gibi hemde tanisma firsatimizda oldu ama tanistiktan sonra hislerimin hayranliktan ote olmadigini anlamistim hele aramizdaki yas farki
Benim için o ünlülerden biriyle beraber olmuştu, kadın şimdi evli iki çocuğu var, o kadınla çıkınca bitmişti. İlk izlediğimde çocuktum şu ikinci bahar dizisini.

vayy be gayet de ünlülerle baya ileşitim kuranlar olmuş. bilekliğini çıkarıp vermiş adam daha ne olsun

Gecen yıl bende aynı şeyleri yaşadım. Üstelik yaşımda küçük değil. Deli gibi adamın bütün dizilerini bütün filmlerini röportajların izledim.instagramdan mesaj attım görüp görmediğini bile bilmiyorum. Dikkatini çekeyim diye bütün etiketlendigi resimleri begendim yorum attım atabildigim kadar sonuç sıfır. Istanbul da da değilim. Hani karşısına çıkma gibi bir durumda yok. Bir ara oyunculuk kursuna gitsem belki bir dizide rol falan alırım diye düşündüm boşa umut ettiğini anlayıp vazgeçtim sonra. O kurslarda ucuz değil rol alıp alamamakda meçhul çoksa bir guzellikde yok bıraktım peşini. Zamanla hayranligimda söndü unuttum. Takip den bile çıktım. Bu sene bir olayı oldu. Iyice gozumden düştü. Ünlüler çoksa bir halt değiller yani istesem tanisirsin bile ayni sehirdeysen ama birşey çıkmaz. Olan sana olur boşver derim. Insan evde olunca yalnızca sarıyor bazen öyle oluyor çok da şey yapma derin ben.

vayy be gayet de ünlülerle baya ileşitim kuranlar olmuş. bilekliğini çıkarıp vermiş adam daha ne olsun
Hislerimi anlamisti cunku bana su cumleyi kurmustu Kendine en uygun insanla karsilascaksin demisti hayatimda o donem gorustugum bi cocuk vardi tabiki simdi 2 senelik esim ❤Tan abide benim basarisina hayran duydugum bir insan

Çağatay Ulusoy. Ünlü psikolojisinden ve kızların ilgisinden sıkılmış biri. Hayranlıkla yaklaşmak yanlış olur. Adamcağızın röportajları hep o yönde. 2011’de zaten Feriha diye bir dizi vardı, çocuktu o zaman ama fiziğine, diksiyonuna dikkat etmesi, oyunculuk tekniği vs iyiydi, dizi senaryosu kötüydü ama iyi oyuncular sayesinde izlenebildi. Çevresi de çok saçma tiplerden oluşmuş sanırım. Benim iki yakın arkadaşım oyuncuydu, dizi vs seyretmem, annem sayesinde Ferihadan haberim vardı, ünlü insanlarla çok denk geldim ama onlara farklı muamele yapmak veya bir şey yiyip içerken rahatsız etmek bana saygısızca geliyor. Bir de bu insanların çevresinde sürekli onlara yanaşmaya çalışan parazit insanlar var.

Kimki bu ünlü bende Taner ölmeze aşıktım

Profesörün çizgi pijamalı hallerine bile tutulmuşuz varsın denver kişner gibi gülsün

Profesörün çizgi pijamalı hallerine bile tutulmuşuz varsın denver kişner gibi gülsün
Hatta çıtayı arttırıyorum. Ben kız halimle tokyoya bile bayılıyorum. Bana göre gördüğüm en iyi kadın vücuduna sahip. Eşim bakarken ona kızamıyorum bile kız taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…