Ben cok heyecanlanmistim oysa ilk unlu karsilasmam degildi hepsiyle resim imza yapip cikmistim ama Tan sagturktte resim ve imza beni tatmin etmicekti konusmam gerekti adama hayranligim cok oteydi ben 19 yaslarindayim adam 40 kusur ama umrum degildi biraz sohbet etmistik ve bana dans aninda kolunda olan bilekligibi vermisti o gun ona olan duygumun hayranliktan baska birsey olmadigini gordum hala hayranim esiyle cok yakisiyorlar ❤hmm. ben hiç böyle bişey yapmadım.
peki kulise girdiğinde napıyorsun, yani ilgileniyor mu. ne bilim o an mesela biraz konuşabilir miyiz desen kabul edecek şekilde mi bir iletişim oluyor arada?
Senin bu unlu kim merak ettim cokhmm. ben hiç böyle bişey yapmadım.
peki kulise girdiğinde napıyorsun, yani ilgileniyor mu. ne bilim o an mesela biraz konuşabilir miyiz desen kabul edecek şekilde mi bir iletişim oluyor arada?
Acun dicektim ama o dominikte sdghjk
Can yaman o zaman
Konu sahibi açıklayana kadar ben can yaman olarak tespit ediyorum
Ve yorumumu yapıyorum
Iyy can yaman mı
Hani şu libido tek kendisinde var sana arkadaş?
Ay aşık ola ola ona mı oldun?
Nasıl yakıştırabiliyorsun onu kendine
Cık cık cık
Aynen. Beni de rahatsız etti bu konu. Ama takılıyorum kendimce can sıkıntısındanGördüğüm kadarıyla konu sahibi sadece kendi duygularına hitab edenlerle muhattap diğerleri kenar süsüBana çok saygısızca geliyor bu tarz başlık ve konu sahipleri. Tanışmak elindeyse niye o zaman ünlü diyip insanları merakta bırakıyorsun sanırım Kutsi
Bence Kanal 7 ünlüsü falan ....Yok ya Can Yaman değil bence. 2011den beri aynı evde oturuyormuş aşık olduğu ünlü. 2011 yılında Can Yamanın Csi yoktu. O zaman oturduğu evde hala oturacak bir tip değil bence.
Ayrıca hayranlarına yaklaşımı çok güzel demiş. Can Yaman’ın hayranlarına tavrı malum söyleşilerde falan
Benim için o ünlülerden biriyle beraber olmuştu, kadın şimdi evli iki çocuğu var, o kadınla çıkınca bitmişti. İlk izlediğimde çocuktum şu ikinci bahar dizisini.Ben tan sagturk asigiydim deli gibi hemde tanisma firsatimizda oldu ama tanistiktan sonra hislerimin hayranliktan ote olmadigini anlamistim hele aramizdaki yas farki
vayy be gayet de ünlülerle baya ileşitim kuranlar olmuş. bilekliğini çıkarıp vermiş adam daha ne olsunBen cok heyecanlanmistim oysa ilk unlu karsilasmam degildi hepsiyle resim imza yapip cikmistim ama Tan sagturktte resim ve imza beni tatmin etmicekti konusmam gerekti adama hayranligim cok oteydi ben 19 yaslarindayim adam 40 kusur ama umrum degildi biraz sohbet etmistik ve bana dans aninda kolunda olan bilekligibi vermisti o gun ona olan duygumun hayranliktan baska birsey olmadigini gordum hala hayranim esiyle cok yakisiyorlar ❤
Hislerimi anlamisti cunku bana su cumleyi kurmustu Kendine en uygun insanla karsilascaksin demisti hayatimda o donem gorustugum bi cocuk vardi tabiki simdi 2 senelik esim ❤Tan abide benim basarisina hayran duydugum bir insanvayy be gayet de ünlülerle baya ileşitim kuranlar olmuş. bilekliğini çıkarıp vermiş adam daha ne olsun
Kimki bu ünlü bende Taner ölmeze aşıktımay yerim seni ya, ağzın bal damlıyor.
aslında isterse insanın yapabileceğine, sonuca varmasa bile yol katedeceğine ben de inanıyorum. onunla tanışırım çok zor değil. kaldı ki evinin yerini bile biliyorum. çok da uzak oturmuyoruz. biraz çaba sarfetsem tanışırım.
beni görünce hemen nerelerdeydin seni bekliyordum demicek heralde. ama sıradışı bir tanışma olursa en azından aklında kalırım.
hiç bişey olmasa şansımı denemiş olurum.
Denverin gülüşüne mi? Yok artık
Berlinden nefret ettim hep. Öldükten sonra adam kıymete bindi. Profu söylemiyorum bile. Adamın gözlüğünü yukarı itişine bile hayranlıkla bakıyorum yaa. Ben galiba aktöre değil role aşık oluyorum
Kızım birçok ajansa kayıtlı görüştüğüm ünlüler var tanıdığım birimi acabayani bişey yaptığım yok. sadece biliyorum. kapısına dayanmadım.
Hatta çıtayı arttırıyorum.Profesörün çizgi pijamalı hallerine bile tutulmuşuz varsın denver kişner gibi gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?