Beyazla olan kisma kahkaha attimOooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı banaOydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))
Çok merak ettim Tokyo yazdım Google japonyanın başkenti diye çıkıyo sanki bilmiyoruzHatta çıtayı arttırıyorum.Ben kız halimle tokyoya bile bayılıyorum. Bana göre gördüğüm en iyi kadın vücuduna sahip. Eşim bakarken ona kızamıyorum bile kız taş gibi
Ben de ilk öyle okudum.Düztaban diyince ipucu sandım Engin Altan Düzyatan geldi direk aklıma
Hamilemisin lohusamısın sallamıyor kız.Ben de Jake Gyllenhaal a bin anlık sempati duymuştum. Filmlerini izlemiştim ard arda. İnstadan da takip etmeye başladım. Ama benim kocam bin bastığı için 1 haftada söndü gitti. Hadi bana mesaj at ismini söyle ünlünün. Çok merak ettim. Sütüm çekti
Çocuk emziriyorumHamilemisin lohusamısın sallamıyor kız.
La casa de papel tokyo yaz canımÇok merak ettim Tokyo yazdım Google japonyanın başkenti diye çıkıyo sanki bilmiyoruzgüzel kadın görmem lazım kim bu soyadı falan yok mu bu hatunun
Çok merak ettim Tokyo yazdım Google japonyanın başkenti diye çıkıyo sanki bilmiyoruzgüzel kadın görmem lazım kim bu soyadı falan yok mu bu hatunun
Yani ben de deminden beri bak hamileyim çatlarım diyorum sallamıyor kimseyiÇocuk emziriyorum18 aylık oldu sıpa
Ben de bişe sandım (!)La casa de papel tokyo yaz canımama bakmamanı tavsiye ederim. Depresyona girebilirsin
Yüzü güzel değil ki. Nairobi daha tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?