ünlü birine aşık olmak?

Elbette tanışırsınız yakın oturuyormuşsunuz üstelik. Ama onun açısından düşününce her gün birileriyle tanışıyordur muhtemelen nasıl akılda kalıcı olacaksınız mesela taktik geliştirdiniz mi :KK64:
yani şöyle diyim tatlım evinin kapı numarasını ve çok daha fazlasını bile biliyorum. biraz elimizdeki imkanlar diyelim :KK53:
işte henüz nasıl olacağına karar veremedim.
tarkan ı örnek verenler olmuş ama tarkanın karısı sadece imza almış. çok sıradışı bişeyler de yapmamış.

Neden zoru seçiyorsun ki? Tamam beğeniyor olabilirsin ama sen de biliyorsun ki onla tanışma ve sevgili olma ihtimalin yüzde 0.
Bence kendi ayarında birini bul. Daha çok mutlu olursun.

Yaşadığınız his hayranlık. Yoksa tanımadığız birini nasıl sevebilirsiniz ki. Huyu ne suyu ne, komik mi ciddi mi , olgun fikirleri mi var yoksa çocuksu mu çok.
Canlandırdığı karakterlerle kişilerin alakası olmuyor genelde. Ama illede tanışacağım diyorsnız Dm den yürümeye devam.

hadi ya, yok henüz rüya boyutuna geçemedim.
ama ben tanışmak istiyorum ya. sen de böyle bir istek olmuyor mu? tamam evlisin de. evli olmasan en azından olur muydu?
Yok olmuyor . Evli olmasam da istemezdim tanışmayı.Hatta hayranı olduğum adamda evli çocuğu oldu ne güzel diyorum allah mutlu etsin çok güZel bir aşkları var.

iki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
Hislerin çok tatlı çok sevimli 😍 basit bir fan gibi görünmekten kaçın bence. Filmlerdeki gibi değişik bir tanışma olmalı inşallah başarırsın canım. Çatlarım ismini söylermisin? Ben evlenmeden önce Şükrü Özyıldıza aşıktım. Bitiyordum resmen. Bu zamana kadar hiçbir ünlüye 😍 böyle bakmadım ondan başka. Sonra evlenince geçti. Hala çok sevdiğim bi oyuncu. Kocam da biliyor hatta film falan anlatırken yokmu senin şu sevdiğin bişeye benzemeyen diyor sinirle 😂 neyse nerelere geldik. Söyliycekmisin? 🤗

Benim bi arkadasim Agustos 2018 den beri unlu biriyle birlikte (yari unlu falan degil herkesin tanidigi biri, iliskileri de gayet guzel gidiyor). Arkadasim Edebiyat ogretmeni, gayet ortadirek bi aileye mensup. Bence olanaksiz degil...

Boyle buna benzer bir konu daha vardi KK da.Herkes ne yaptı ne ettiyse konu sahibi yinede unlunun kim olduğunu aciklamadi.Sizde aciklamayacaksiniz biliyoruz ,saklayinca noluyor burdaki kadinlarin filan ona asik olacagini sansinizin azalacaginimi dusunuyorsunuz..😂😂
zaten eminim burdaki kadınların yarısından fazlası bayılıyordur :KK70:

Benim bi arkadasim Agustos 2018 den beri unlu biriyle birlikte (yari unlu falan degil herkesin tanidigi biri, iliskileri de gayet guzel gidiyor). Arkadasim Edebiyat ogretmeni, gayet ortadirek bi aileye mensup. Bence olanaksiz degil...
benim de bir arkadaşımın kardeşi şuan ünlü biriyle evli. ayrıca bu ünlü dediğim kişi türkiyenin en ünlü 10 kişisinden biriyle de evliydi. ve kız da lise mezunu. tanışmaları da şöyle oldu. bir yardım derneğinin organizasyonunda kız sunuculuk yapıyordu. bu da oraya gönüllü şarkıca olarak gelmişti. kıza aşık oldu ve evliler şuanda.

Back
X