Benim hormonlardan sanırım. Çatlıycam şimdiYalnız ne meraklıymısız tüm kadınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hormonlardan sanırım. Çatlıycam şimdiYalnız ne meraklıymısız tüm kadınlar![]()
Birinin unlu olup olmamasi tamamen sizin onu izlemenizle alakali. Onedio'daki haberlerde gördüğüm, bazi insanlar icin haber degeri olan isimlerin neredeyse hicbirinin simasini bile tanimiyorum.
Tam onbir yildir tv izlemiyorum (bunun 4 yili televizyonum da yoktu) , bu onbir yıllık surecte ne aski memnu izledim, ne surviver, ne de cok bilindik baska bir program. Hic birini izlemedim. Buyuk ihtimal ismini vermedigin adami da ben tanimiyorumdur, benim icin ünlü değildir.
Konumuz bu degil ama kaan bosnak (eski grubu yuzyuzeyken konusuruz) ben ve pek cok genc icin gayet de bilindik bir kisi. Benim mesela her durumda kulagimda calinacak bir kaan bosnak sarkisi vardir.
Kim beylikduzu dese "seni kaybetmek beylikduzunde yasamak gibi,ne yazik ki ikisi de hayatımın gercekleri' diye kuple soylerim icimden.
Sokak gitarcisi bir yaz askim olmustu,dinleyicilerindendim. Bir sekilde tanıştık, beynimde 'benimle kayboldun' sarkisi calindi, cocuga da öğretip söylettirdim "bilmem kacyuz kisi icinden,gordum deli gozlerini birden,belki tanimadim seni,o konsere gelmesen"
Her duruma uygun bir kaan bosnak şarkısı vardir:)
Son olarak; Sevgilisinden yeni ayrilmis. Eli devamli telefona giden arkadaslar; bence boyle durumlar icin harika bir Kaan Boşnak şarkisi var; size gelsin
Konu disi diye kiblenmemek icin tanisma önerisinde bulunmak istiyorum ama aklima bir sey gelmiyor. Sosyal medyada yazacagin seyi göremez, ortak arkadasiniz yok, ortak bir sosyal cevre yok... bir yetenegin varsa evine hediye gonder,yanina mektup yaz diyeceğim ama zaten evine bir suru urun geliyordur markalardan. Kendi acmiyordur bile.
Ben tan sagturk asigiydim deli gibi hemde tanisma firsatimizda oldu ama tanistiktan sonra hislerimin hayranliktan ote olmadigini anlamistim hele aramizdaki yas farkiöncelikle böyle ciddi bir şekilde ve dikkate alarak cevap verdiğiniz tşk ederim.
işin şakasını geçersek. öyle böyle değil adamdan çok etkilendim. şu sıra sevgilisinin olmaması, hayatına zaten çok fazla insan sokmaması, instagramdan takip ettiğim kadarı ile genelde evde vakit geçirmesi, hala 2011 yılında oturduğu evde oturuyor oluşu, hayranlarına verdiği değeri birebir görmem vb. gibi gayet mütevazi halleri de aslında onunla tanışmak için beni kışkırttı.
elbette ben de biliyorum bunun çok aklı başında bir düşünce olmadığını, kendimi kaybedip yollarına düşecek durumda da değilim.
merak ettiğim asıl konu, var mı böyle bir ünlüden etkilenip yollara koyulan, varsa yaşadıklarını anlatır diye düşünerek konuyu açtım.
nasıl tanıştınız?Ben tan sagturk asigiydim deli gibi hemde tanisma firsatimizda oldu ama tanistiktan sonra hislerimin hayranliktan ote olmadigini anlamistim hele aramizdaki yas farki![]()
BencePff yine sayfalarca açıklanmayan bi ünlü daha![]()
çok tşk ederim. ne kadar güzel yazmışsınfiiliyata dönsün veya dönmesin iyi hissettiren herşey güzeldir, değerlidir. Ve öğrettiği çok şey olur insana. Gerisi nasip. Bugünün, geleceğin için hayırlı olacaksa bir şekilde hayatına dokunmasını dilerim.
Tan sagturk dans gruplari var sahne cok aliyordu bildiginiz uzere katilirdim hep babam polis bi gun dans alaninda gorevlendirildi ve beni kuluse sokmustu boyle cok unluyle tanistim zaten babam sayesinde kuluslere cok rahat girerdimnasıl tanıştınız?
hmm. ben hiç böyle bişey yapmadım.Tan sagturk dans gruplari var sahne cok aliyordu bildiginiz uzere katilirdim hep babam polis bi gun dans alaninda gorevlendirildi ve beni kuluse sokmustu boyle cok unluyle tanistim zaten babam sayesinde kuluslere cok rahat girerdim![]()
Acun dicektim ama o dominikte sdghjkBence
Fatih portakal bu ünlü![]()