ünlü birine aşık olmak?

Bide Berlinin türkçe dublajını yapan sese hayranım. Adamı buldum YouTube da. Görüntü boş, ses hoş :KK36:

Ünlüleri arsa çıkarma durumu da çok komik aslında. Çoğunun ne tuhaf hayatlar yaşadığını bilseniz acırsınız bile. Evlenmeden cook zaman önce bir ünlüyle beraberdim. Burda herkesin tanıyacağı bi tiple diyeyim. Çok keko huyları vardi. Ağır megalomandi. Zamanında erkeklerden de hoşlanıyormuş vs bir sürü şeyini öğrenmiştim. Yürümedi. Dünyanın en ünsüz ama en tatlis adamıyla evliyim. Mutluyum :)

Benim aklıma Murat Boz geldi nedense.Cok ünlü,sarkiciymis oyunculuk yapıyor ,filmi de var ama düz taban mi bilmiyorum.Aras Bulut İynemli de olabilir ama onun sevgilisi var diye biliyorum acaba bu ünlü nün sevgilisi var mı.??Özcan Deniz de olabilir ...Kafamda deli sorular:)))))Valla catlayacammm.Gereksiz bir merak sardı beni :)))Bir ipucu daha verin.Bu kadar kişi yazmis burda:))

söyle söyleyim sizin durumunuzda olan biriyle asla evlenmek istemezdim. birde bu açıdan baksanız ? size olumlu yorum yapmanın size bi faydası yok normalde aşık olmamanız lazım ama tüm filmleri dizileri izledim diyorsunuz tuhaf gerçekten sizin gibi kaç tanesi adama yürüyordur kim bilir. ve kendi aralarında sizin gibilerle dalga geçiyorlar dır buna da emin olun.

Benim aklıma Murat Boz geldi nedense.Cok ünlü,sarkiciymis oyunculuk yapıyor ,filmi de var ama düz taban mi bilmiyorum.Aras Bulut İynemli de olabilir ama onun sevgilisi var diye biliyorum acaba bu ünlü nün sevgilisi var mı.??Özcan Deniz de olabilir ...Kafamda deli sorular:)))))Valla catlayacammm.Gereksiz bir merak sardı beni :)))Bir ipucu daha verin.Bu kadar kişi yazmis burda:))
Allahını seviyorsa Murat Boz ya da Can Yaman demez 😂

Ne gömmüş bazıları ya sanki kendileri hoşlanmadı hiç ergeniken :))))

söyle söyleyim sizin durumunuzda olan biriyle asla evlenmek istemezdim. birde bu açıdan baksanız ? size olumlu yorum yapmanın size bi faydası yok normalde aşık olmamanız lazım ama tüm filmleri dizileri izledim diyorsunuz tuhaf gerçekten sizin gibi kaç tanesi adama yürüyordur kim bilir. ve kendi aralarında sizin gibilerle dalga geçiyorlar dır buna da emin olun.
Ne alaka evlenmek istememek? Gün geçmiyor ki biri saçmasapan bir yorumla bitivermesin burda.

Ne alaka evlenmek istememek? Gün geçmiyor ki biri saçmasapan bir yorumla bitivermesin burda.
bu da benim düşüncem sağlıklı bir insan olarak görmem böyle birisini bunda hakaret falan yok kendi düşüncemi söyledim arkadaş uyansın rüyadan istedim mantıklı düşünsün istedim bu kadar.

Herkesin hayatına kimse karışamaz

Herkesin hayatına kimse karışamaz

nasıl yani hiç olumsuz yorum yapmamalı mıyız ? olumlu yorum da yapmamalıyız o zaman ben dışarıdan olaya bakan kişi olarak kendi düşüncelerime göre yorumladım bunda ne var ? ben bu kişinin neyine karıştım hatta iyilik yaptım. kendimce.

Back
X