Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya nereye kayboldu.Kim olduğunu açıklamayı bırakın,yorumlara cevap bile vermiyor konu sahibi![]()
Yapma ordan biyere varılmıyor.Kaç sayfa okudum yok açıklamamışdüz taban ünlü diye arama yaptım bu nasıl ipucu ya
![]()
Belki adamın babası bile bilmiyordur oğlunun düztaban olduğunu. Biz bilecezSindirellanın ayakkabı macerası gibi. Düztaban ney laan? Daha normal bi ipucu verseydiniz yaa![]()
Askere de gitmemiştir şimdi yazzıııkBelki adamın babası bile bilmiyordur oğlunun düztaban olduğunu. Biz bilecez![]()
Allahını seviyorsa Murat Boz ya da Can Yaman demezBenim aklıma Murat Boz geldi nedense.Cok ünlü,sarkiciymis oyunculuk yapıyor ,filmi de var ama düz taban mi bilmiyorum.Aras Bulut İynemli de olabilir ama onun sevgilisi var diye biliyorum acaba bu ünlü nün sevgilisi var mı.??Özcan Deniz de olabilir ...Kafamda deli sorular:)))))Valla catlayacammm.Gereksiz bir merak sardı beni :)))Bir ipucu daha verin.Bu kadar kişi yazmis burda:))
Ne alaka evlenmek istememek? Gün geçmiyor ki biri saçmasapan bir yorumla bitivermesin burda.söyle söyleyim sizin durumunuzda olan biriyle asla evlenmek istemezdim. birde bu açıdan baksanız ? size olumlu yorum yapmanın size bi faydası yok normalde aşık olmamanız lazım ama tüm filmleri dizileri izledim diyorsunuz tuhaf gerçekten sizin gibi kaç tanesi adama yürüyordur kim bilir. ve kendi aralarında sizin gibilerle dalga geçiyorlar dır buna da emin olun.
ahahah aynenn artık bütün sahneleri ezberledimAaaah kuzey ahh. Kusey Güney i 26172728 kere izlemiş biri olarak ❤❤❤
Aynen konuyu bırakıp gitmişYapma ordan biyere varılmıyor.
Söylemez boşuna okuma. Konu bizim sanki açtı kayboldu![]()
bu da benim düşüncem sağlıklı bir insan olarak görmem böyle birisini bunda hakaret falan yok kendi düşüncemi söyledim arkadaş uyansın rüyadan istedim mantıklı düşünsün istedim bu kadar.Ne alaka evlenmek istememek? Gün geçmiyor ki biri saçmasapan bir yorumla bitivermesin burda.
Herkesin hayatına kimse karışamazsöyle söyleyim sizin durumunuzda olan biriyle asla evlenmek istemezdim. birde bu açıdan baksanız ? size olumlu yorum yapmanın size bi faydası yok normalde aşık olmamanız lazım ama tüm filmleri dizileri izledim diyorsunuz tuhaf gerçekten sizin gibi kaç tanesi adama yürüyordur kim bilir. ve kendi aralarında sizin gibilerle dalga geçiyorlar dır buna da emin olun.
Askere gitmeyen ünlüler googlelasan kaybolursun. En iyisi düztabandan ilerlemekAskere de gitmemiştir şimdi yazzııık![]()
Herkesin hayatına kimse karışamaz