Bilmezmiyim 2 gündür ne çektim beee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmezmiyim 2 gündür ne çektim beee
Valla ben görmediğim şeyi konuşamam arkadaş. Simsiyah bişey var orda
Aynen aynen şöyle yapın kışkırtın belki söyler duramazŞimdi baştan söylim söz konusu şahıs Barış Arduç ise mümkünatı yok o benim...
Diğerleri senin olabilir ,o derece yani ....![]()
Evet ya niye simsiyah oysaki çok tatlı bi kız koymuştum orayaValla ben görmediğim şeyi konuşamam arkadaş. Simsiyah bişey var orda![]()
Neyse daha kimseden bişe çıkmayacak sanrım kurtuldun hadi iyisinBilmezmiyim 2 gündür ne çektim beee![]()
Kendini mi?Evet ya niye simsiyah oysaki çok tatlı bi kız koymuştum oraya![]()
Sen bulursuuuunnnNeyse daha kimseden bişe çıkmayacak sanrım kurtuldun hadi iyisin![]()
Alışır tabi kaç senedir burdayız ehheeyyValla ben sizin attığınız smilleri bulamuyrıun on saat arıyorum sizin eliniz alışmış![]()
Delihanınki de diyebilirizzzAy o adamın adı barış Arduç muymuşdesene kiralık aşk taki baş rol diye
![]()
Benden daha tatlı olmasın ama koymuştık işte bişeylerKendini mi?Cazibene dayanamadı kk
![]()
Kk seni istiyorBenden daha tatlı olmasın ama koymuştık işte bişeyler![]()
Hani yok bitti can sıkıntısından maydanoz olacak konu arıyorum ama yok hep hüzünlü hikayelerSen bulursuuuunnnmıknatıs gibi nerde öyle konu var gelip buluyor seni
![]()
Gelişime özel bişe yapılırsa neden olmasınKk seni istiyor![]()
Ahahha artık onu kastediyorum evetBu arada ismiyle bu kadar özdeşleşmiş bi insan ilk kez görüyorumAglakk
Aglak derkenbunu kastediyosun dimi?
![]()
Gel sarılcamDeli deliyi tanırmış![]()
Benim sayemde mi bu artık ?Ahahha artık onu kastediyorum evetama bu siteyi ilk açtığımda
bunu kastediyordum
![]()
Gel sarılcam![]()