- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
Ah ahh yaşadıklarımı bilsen şu gülerken döktüğün gözyaşlarının 3 mislini ağlarken dökerdin o kadar diyim yaniŞöyle bakıyorum daaa tatmadığın zevkler olabileceğini sanmıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ahh yaşadıklarımı bilsen şu gülerken döktüğün gözyaşlarının 3 mislini ağlarken dökerdin o kadar diyim yaniŞöyle bakıyorum daaa tatmadığın zevkler olabileceğini sanmıyorum![]()
Yav eğer oysa bile gelsin söylesin artıkKızı kıştırtın dediydim ama bu değil.Barışsa kız seni bulur. Bir gece annsızııınnn
![]()
Niye uyumazsan banlanmıcak mısınSabah uyanıyorum her zamanki gibi kkya giriyorum bide ne göreyim. Banlanmışım
Bunun korkusundan uyuyamıyorum![]()
Dedim yaAh ahh yaşadıklarımı bilsen şu gülerken döktüğün gözyaşlarının 3 mislini ağlarken dökerdin o kadar diyim yaniboşa ağlak demedik
![]()
Ay inşallah yaa bende nirvana ya ulaşırım inşallah bi günDedim yaböyle ağlaksın sen
![]()
Barışla geçti boşa hayal kurma ama o tatmadığın şeyleri bi gün çoook sevdiğin biri tarafından tadarsın inşallah![]()
Konuyu bizim için açtı sağolsun. Geleceğini heeeç sanmıyomYav eğer oysa bile gelsin söylesin artık![]()
Ama barışla hiç hayal kurmamıştım da fikri güzelmişDedim yaböyle ağlaksın sen
Barışla geçti boşa hayal kurma ama o tatmadığın şeyleri bi gün çoook sevdiğin biri tarafından tadarsın inşallah![]()
Sabah şoku yaşamaktansa gece banlanıp uyuyım rahat rahatNiye uyumazsan banlanmıcak mısın![]()
Iyi o zaman Allah razı olsunKonuyu bizim için açtı sağolsun. Geleceğini heeeç sanmıyom![]()
Bastırılmış duygularını gün yüzüne çıkarttığım için teşekkür etmene hiç gerek yokAma barışla hiç hayal kurmamıştım da fikri güzelmiş![]()
ahahha bide ağlıyormuşshn kocan dicek hamilelik hormonları tavan yaptı yineSabah şoku yaşamaktansa gece banlanıp uyuyım rahat rahat![]()
Ahh ben senin hakkını nasıl ödicemBastırılmış duygularını gün yüzüne çıkarttığım için teşekkür etmene hiç gerek yok![]()
Teselli edecek kendince. Ne çektiğimi nerden bilecekkiH
ahahha bide ağlıyormuşshn kocan dicek hamilelik hormonları tavan yaptı yine![]()
Öhööö öhöööAhh ben senin hakkını nasıl ödicem![]()
Iyi işte sana fırsat kullanTeselli edecek kendince. Ne çektiğimi nerden bilecekki![]()
Bana fırsat çoookkIyi işte sana fırsat kullan![]()
AhhahaBana fırsat çoookk
Kız değiştir ya şu profil fotosunu hem ağlak hem kapkaranlık, ama içinden başka bişey çıktı![]()
O zaman bana uygun nasıl bi avatar koyabilirim Sen söyleBana fırsat çoookk
Kız değiştir ya şu profil fotosunu hem ağlak hem kapkaranlık, ama içinden başka bişey çıktı![]()
Fotonun boyutundan kaynaklı olabilebilüAhhahaya aslında bugun değiştim profil fotosunu ama niye öyle siyah oldu anlamadım
![]()
O zaman bana uygun nasıl bi avatar koyabilirim Sen söyle![]()