- 10 Nisan 2014
- 42.627
- 114.080
- 798
kaç yaşında bu adam ?nihat doğan değildir inşallahOnu birileriyle konuşurken görüyordum ya da konserdeki halini. Rüyam da bile iletişim kuramadım adamla
ben imkansız aşklar için yaratılmışımBende paketten bir dal sgara çıkartıyorum o halde
Mirkelam iyidirErinmedim baktım da bulamadım. Ege, Ferda Anıl, fatih-Sinan Erkoç, Mirkelam, ümit sayın.....
kel o saçı perukkMirkelam iyidir
Senin bu portföyüne ne demeli ???Kahtalı Mıçı
ah jensen bey vah jensen beyBi daha düşün
Ben bu tarz seviyorumSenin bu portföyüne ne demeli ???
kaç yaşında bu adam ?nihat doğan değildir inşallah
ah jensen bey vah jensen bey
İşte projesiyle ilgisi hikaye attığında çok güzel olduğuna dair mesaj yazıyordum ya da gündemle ilgili şeyler paylaştığında düşüncelerimi kısa yazıyla dile getiriyordum. Doğayla ilgili farkındalık hikayeleri atınca teşekkür eden bir mesaj yazıyordum filanYürüme maksatlı olmayan mesaj nasıl oluyo kız Cumhuriyet bayramını mı kutladın naptın
Bence kesinlikle izlenmeli. Benim kendisine hayranlığım çok farklı boyutta bu sebeple her rolünü ayrı ayrı seviyorum.Ya deme öyle, o oyunda izlemeyi çok istiyordum. Kafamda amir, karşımda başkası, hayallerim yıkılır
İşte projesiyle ilgisi hikaye attığında çok güzel olduğuna dair mesaj yazıyordum ya da gündemle ilgili şeyler paylaştığında düşüncelerimi kısa yazıyla dile getiriyordum. Doğayla ilgili farkındalık hikayeleri atınca teşekkür eden bir mesaj yazıyordum filan
Kafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmamKanka boşver bırak bu işin peşini üzülürsün
Hahah boşluk da boşluk ama kara delik gibi o yüzden ne yorum yapsak boş sanki yorum yaptıkça içine çekiliyor insanTeselli etmek için kurduğunuz cümleler için teşekkür ederim sizi boşluğa soktuysam da özür diliyoruminşallah bende çıkarım boşluktan
zeki müren vardı o da öldüüdaha yaşlı bulman lazım ceycey.
Bu kardeş kim, kardeş dedim bakin söyleyebilirsiniz
Litfen uzak durun o bana ait
Aha bulduk kızlar. Serdar OrtaçKafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmam
Bazen postlarına yorum atıyorum beğeniyor paşam sağolsun zaten az yorum alıyor ama kıymetimi bilen yokBence seri layk at
serdar deme sakınnnn.ben hastasıyımmm onun daaaaKafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?