Umutsuz bu aşk olmaz olmazzzzzzzzz . Sosyal medyaya takılın siz . Ünsüz yakışıklı bşr adam vardır mutlakaBelki bir umut diye işte
Fikir almak istedim sizlerden ondan dolayı başlığı açtımMadem söylemeyecektin ne diye konu açıp merak ettirdin haksızlık bu
Neyin umudu ,burada o adamı bulamayacağınıza göre ,bizim adamı ifşa etmemiz umudu mu ?Belki bir umut diye işte
Benim arkadaşım ünsüz birinden hoşlanmıştı o da yüz vermemiş yani olmayınca olmuyorUmutsuz bu aşk olmaz olmazzzzzzzzz . Sosyal medyaya takılın siz . Ünsüz yakışıklı bşr adam vardır mutlaka
Latif Yarkın gibi bişeyBazıları yaklaştı demiş, e ben Latif Doğan ile Ferda A. Yarkın' ı gördüm yorumlarda, ikisinin karışımını düşenemiyorum şu an, durum vahim.
yok onun 11k takipcisi var, bir de 20 temmuzda paylasim yapmis. bize 2 saat once falan paylasim yapan 30k biri lazim.Nev mi?
Onu ben de yazdım ama takipçisi fazlaymış sanırımNev mi?
Toplu vebal çok fena....kinestezik negatif enerji yolluyorum açıklamazsan, açıyorum çakraları, bak son 10, 9,8,...Konuyu sessiz takip ettim. Ama çıldırcam. Bak bunca insan meraktan uyuyamıcaz vebali boynuna
O kimdiNev mi?
Neden merak ettiniz ki yahu lalettayin birisi işte çoğu kişi tanımaz bileToplu vebal çok fena....kinestezik negatif enerji yolluyorum açıklamazsan, açıyorum çakraları, bak son 10, 9,8,...
Mühürlü kaderim bir yol verir misiiiiiiin?O kimdi
Zoooor zor kadere emanet ettim seni...dım dımı dım dımO kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?