Boşanmıştı bir de galibaKonser dedi. Şarkıcıymış. 30K takipçi. Bugün hikaye atmış. Dişler çarpık (Kont Dracula?), bir de sağ solu karıştırıyormuş o ne demek anlamadım.
Seninkinin var mı?Mavi tiki var mı öyle olunca direk mesajlarda üste düşüyormuş sanırım isteklere değil de
90lı yılların bütün şarkıcılarını saydım neredeyseSen kimleri söylemiştin teo?
kiz valla diyorum mavi tiki yok ama onun hesaptan mesaj atip cevap almadigimiz unlu yok. arkadaslarim icin kullaniyorum ben hesabini. daha gecen hafta 7 milyon takipcisi olan birine yazdik kankam icin. ama olmadi o isMavi tiki var mı öyle olunca direk mesajlarda üste düşüyormuş sanırım isteklere değil de
Bir şansını dene bence. Takipçisi az bayağı.Ona da mı yürüyeyim
Himmmm... Onu hiç düşünmedim desem. Konu sahibi bunu da bir araştır.Ya gayse
Allah Allah.Çarpık diş yokkı hepsı her yerını yaptırıo vallahi.Ben olsam acuna mesaj atardım.Ama yaşım tutmuo .Ben 31 yaşındayım.Acun 20 lik sevıyor:):)AhahahaKonser dedi. Şarkıcıymış. 30K takipçi. Bugün hikaye atmış. Dişler çarpık (Kont Dracula?), bir de sağ solu karıştırıyormuş o ne demek anlamadım.
Çok geç...Allah Allah.Çarpık diş yokkı hepsı her yerını yaptırıo vallahi.Ben olsam acuna mesaj atardım.Ama yaşım tutmuo .Ben 31 yaşındayım.Acun 20 lik sevıyor:):)Ahahaha
Masallah sanaMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor.
Eveett kesinlikle o, 2 saat önce paylaşım da yapmışşMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Metin Turkcan on Instagram: “#oğul @atesmeteturkcan”
Saygılar deyip susuyorumMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Net bu.Metin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Söyle adını, mukabele yapalım senin icinZaten hayatım kötü gidiyor iş meselelerinde de sıkıntı yaşadım bu aralar bende vaziyetler kötü, o yüzden iyi dileklerinizi yollamanızı tercih ederdim
Yok ya zaten ilk defa oldu bu bana amacım birine yazmak değil sadece onunla konuşmak iletişim kurmak istedim. Yaşı büyük ve benimle olsa bile sonu belli ama kalbim çıkmazın içine girdi bir kereBir şansını dene bence. Takipçisi az bayağı.
aaa evettt ders de veriyormusMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Yanlış nejattan bahsediyosun bebişim. Ben sarışın popçu nejatı diyorum hani eski eşi var yazar çok tatlı ayrıca 3 çocuk ? Takipçi sayısı 50bin ama aklıma bir tek o geldiAdam en son 4 sene once girmiş hesabina. Eger oysa, 4 senedir de fotoğraf koymuyorsa, ısrarla mesaj atıyorum cevap alamiyorum diye aglamanin anlami ne?
Bu abiyi ilk kez gördüm ya, boşuna emek harcamışım. DeğmezmişSaygılar deyip susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?