Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mavi tiki var mı öyle olunca direk mesajlarda üste düşüyormuş sanırım isteklere değil de
kiz valla diyorum mavi tiki yok ama onun hesaptan mesaj atip cevap almadigimiz unlu yok. arkadaslarim icin kullaniyorum ben hesabini. daha gecen hafta 7 milyon takipcisi olan birine yazdik kankam icin. ama olmadi o is

Konser dedi. Şarkıcıymış. 30K takipçi. Bugün hikaye atmış. Dişler çarpık (Kont Dracula?), bir de sağ solu karıştırıyormuş o ne demek anlamadım.
Allah Allah.Çarpık diş yokkı hepsı her yerını yaptırıo vallahi.Ben olsam acuna mesaj atardım.Ama yaşım tutmuo .Ben 31 yaşındayım.Acun 20 lik sevıyor:):)Ahahaha

Adam en son 4 sene once girmiş hesabina. Eger oysa, 4 senedir de fotoğraf koymuyorsa, ısrarla mesaj atıyorum cevap alamiyorum diye aglamanin anlami ne?
Yanlış nejattan bahsediyosun bebişim. Ben sarışın popçu nejatı diyorum hani eski eşi var yazar çok tatlı ayrıca 3 çocuk ? Takipçi sayısı 50bin ama aklıma bir tek o geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…