- 10 Nisan 2014
- 42.624
- 114.076
- 798
Bu işi çözsen çözsen sen çözersin. Tüm meslektaşlarına haber sal pc başınaaa görev sizi çağırıyorrr. Bu kadar kadın duacınız olur bakyok onun 11k takipcisi var, bir de 20 temmuzda paylasim yapmis. bize 2 saat once falan paylasim yapan 30k biri lazim.
bana soyle benim nisanlimin 10k takipcisi var ve unlu degil, onun hesaptan mesaj atalim abi bi tanidigimiz sana asik diye. valla diyorum onun hesaptan hangi unluye dm atsak cevap geliyor. ama dugununuze beni de cagirBelki bir umut diye işte
Bence de yolla kız deli oldum burda. Kendisi düşünsünToplu vebal çok fena....kinestezik negatif enerji yolluyorum açıklamazsan, açıyorum çakraları, bak son 10, 9,8,...
isin sonunda oyle olucak artik bana sabaha kadar uyku yok hdkdjdjd her sey sizin icinBu işi çözsen çözsen sen çözersin. Tüm meslektaşlarına haber sal pc başınaaa görev sizi çağırıyorrr. Bu kadar kadın duacınız olur bak
Ona da mı yürüyeyimNev iyi çocuktu aslındadeğerlendir konu sahibi bence. Hem efendi hem işinde gücünde...
Ben bulduğuma inanıyorum nedenseBence tahmin edip doğruyu bulan kişiler var
Ama bulunsa bile " eVet o" demez arkadaş.
Helal olsun size arkadaşlar
Evettt hatırladım:):)Evetttt harıka tahmin :)Mühürlü kaderim bir yol verir misiiiiiiin?
Biliyorum duymak istediklerin bunlar değildi...Zoooor zor kadere emanet ettim seni...dım dımı dım dım
Ben anlamam açtım çakralari saldım negatifi, geliyor...kurdeşen olduk burda, hiç bir bedel odemeden kacabilecegini mi sandınNeden merak ettiniz ki yahu lalettayin birisi işte çoğu kişi tanımaz bile
Mavi tiki var mı öyle olunca direk mesajlarda üste düşüyormuş sanırım isteklere değil debana soyle benim nisanlimin 10k takipcisi var ve unlu degil, onun hesaptan mesaj atalim abi bi tanidigimiz sana asik diye. valla diyorum onun hesaptan hangi unluye dm atsak cevap geliyor. ama dugununuze beni de cagir
Yani eli yüzü düzgün ( diye hatırlıyorum) pek sevgilisini falan da duymadık, efendi, parasını kazanıyor, askerliğini de yapmıştır herhalde bu yaşa kadar...Ona da mı yürüyeyim
İşte gerçek bir k. k emekçisi. Bu işe yüreğini koydu adetaaa. Kızlarrr çözdük işi uyuyabiliriz huzurla.isin sonunda oyle olucak artik bana sabaha kadar uyku yok hdkdjdjd her sey sizin icin
Konser dedi. Şarkıcıymış. 30K takipçi. Bugün hikaye atmış. Dişler çarpık (Kont Dracula?), bir de sağ solu karıştırıyormuş o ne demek anlamadım.Ünlü diyo şarkıcımı dedı .Blogerde olabılırmı acaba
Sen kimleri söylemiştin teo?Ben bulduğuma inanıyorum nedense
Zaten hayatım kötü gidiyor iş meselelerinde de sıkıntı yaşadım bu aralar bende vaziyetler kötü, o yüzden iyi dileklerinizi yollamanızı tercih ederdimBence de yolla kız deli oldum burda. Kendisi düşünsün
Ya gayseYani eli yüzü düzgün ( diye hatırlıyorum) pek sevgilisini falan da duymadık, efendi, parasını kazanıyor, askerliğini de yapmıştır herhalde bu yaşa kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?