Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
90-2008 arası. Lütfen taktik verin ne yapmalıyım zaten işe yararsa herkese söyleyeceğim kim olduğunu ama çokta önemi yok şuan kim olduğunun
Valla işin zor, bir sürü mesaj atan vardır. zaten o yaşta popüleritesini yitirmiş bi ünlü çok aksi nalet bişeydir.

Beni de takip eden unluler var(mutevazı insanlar bir cok kisiyi takip ediyorlar)bazilarinin yardimcilari veya kendileri kalp vs atiyorlar takipcilerine cevap veriyorlar seviyorlar onlari sevenleri de senin niyet baska kuzum o toplara hic girme bencr uzulursun ne gerek var

Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar

Bende ondan dolayı söylemek istemedim zaten sevgili arkadaşlar

Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar
Maalesef, sadece ünlüler değil bazı doktorlar vb aynısını yapıyor, iyi veya kötü hiçbir şekilde ismim geçmesin diyorlar, aslında ne sakıncası var sonuçta dediğiniz gibi isimleri her yerde geçebiliyor.

Keanu reeves yaptı demi kahretsin biliyorum

Ergenlikdendir canim geçer. Ben de çocukken beşinci boyutdaki salihe aşikdim hatta nasil aşik anlatamam. Sonra evli olduğunu ogrendim ve yikildim sanki evli olmasa bacak kadar benle evlenecek depresyonlar uykusuzluklar)) şukur o durumum o ergenlik yaşimla da bitti)

Ergenlikdendir canim geçer. Ben de çocukken beşinci boyutdaki salihe aşikdim hatta nasil aşik anlatamam. Sonra evli olduğunu ogrendim ve yikildim sanki evli olmasa bacak kadar benle evlenecek depresyonlar uykusuzluklar)) şukur o durumum o ergenlik yaşimla da bitti)
Keşke ergen olsam ama değilim maalesef ve bu ilk defa oluyor bana da ergenken bile böyle olmamıştım çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…