- 23 Aralık 2012
- 7.489
- 49.878
- 748
Bi kez cimilli iboyla sohbetimiz olmustu o sayılır mıZhdjjds benim bekarken ki deneyimlerimden öyle gördüm ben
Valla işin zor, bir sürü mesaj atan vardır. zaten o yaşta popüleritesini yitirmiş bi ünlü çok aksi nalet bişeydir.90-2008 arası. Lütfen taktik verin ne yapmalıyım zaten işe yararsa herkese söyleyeceğim kim olduğunu ama çokta önemi yok şuan kim olduğunun
Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlarAman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.
Kimileri iyi veya kötü ismi geçsin istemiyor.
Bende ondan dolayı söylemek istemedim zaten sevgili arkadaşlarAman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.
İşte kk nasıl önemli bir kurum ordan anlaAaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar
Kız özleden yazsana hayrınaBende ondan dolayı söylemek istemedim zaten sevgili arkadaşlar
Ünlü düşmesi, ünlücük30k takipçili adam ünlü değildir emin misin ünlü olduğuna
İsim verilmesi sıkıntı yaratıyormuş, demek ki kim olduğunu yazamayacak konu sahibi. Ben çıkıyorum konudan, boşuna merak etmeyelimBirde çevreciymiş bu beyefendi
...
Cıks takipçi sayısı tutmuyor,
Maalesef, sadece ünlüler değil bazı doktorlar vb aynısını yapıyor, iyi veya kötü hiçbir şekilde ismim geçmesin diyorlar, aslında ne sakıncası var sonuçta dediğiniz gibi isimleri her yerde geçebiliyor.Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar
Keanu reeves yaptı demi kahretsin biliyorumAman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.
Ergenlikdendir canim geçer. Ben de çocukken beşinci boyutdaki salihe aşikdimArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?