Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce ondan ders alayım mı yoksa gereği yok mu kaç paraya ders veriyor bilmiyorum ama

Hadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesef
Bi hikaye paylaş bu adamı da etiket yap, tepki gösterirse aa kusura bakmayııın kullanıcı adı sizinle benzer bi arkadaşı etiketlerken yanlış olmuş de. Sen tabi bana pek güvenme de

Bi hikaye paylaş bu adamı da etiket yap, tepki gösterirse aa kusura bakmayııın kullanıcı adı sizinle benzer bi arkadaşı etiketlerken yanlış olmuş de. Sen tabi bana pek güvenme de
İşte bir kere etiketledim onu ama görmemiş birkaç gün sonra gündemle alakalı birşey attım ona bakmış

Amann sizin olaya boşa kürek çekmek denir. Çalıştığı yere falan gidin bari. Sosyal medyada çok zor bu işler.
Bu arada adam sizin hikayeye baktığına göre o da sizi takip mi ediyor? Bu kısmı anlayamadım.

Hadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesef
Genelleme olmasın kimsenin karakterini bilemem tabii ama sadece uzaktan takip ettiğiniz için cazip geliyor, normalde bazıları flört etmek şöyle dursun arkadaş bile olunmayacak yapıda.

İçe kapanık biriyim yazdınız diye gördüm sanki, umarım yanlış okumamışımdır, bunun da etkisi olabilir sosyal yaşamda hayatınıza biri girse bu kişiye olan ilginizi kaybedersiniz zamanla.

Eskilerin bir lafı vardır olmayacak duaya amin denmez, çok ünlü olmasa bile farklı hayatlar yaşayan insanlarsınız, yani olabilme ihtimali yok denecek kadar az, bu ilginizi daha da körüklememek adına takipten çıkmanız iyi olur bence, zira sürekli takip edip ulaşamadıkça takıntı haline de gelebilir, bizim bir tanıdığın kızı bir ünlüye böyle böyle takıntılı şekilde aşık olmuştu, kendi kendine vazgeçene kadar verilen hiçbir tavsiyeyi dinlemedi hatta kıskanıyorsunuz demeye bile başlamıştı, adam bir gün küfür mü etmiş ne olmuş, epey rencide edici şeyler söylemiş de öyle vazgeçmişti.

Yok etmiyor zaten bir kere bakmış hikayeme ama neden baktı bilmiyorum öylesine belki bakmıştır. İş yeri yok ki ve bulunduğum şehirde yaşamıyor konser verirse giderim artık tabi gelirse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…