Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.

O kim Ben yaşlıyım ablacım Bruce Willis biliyorum, Antonio Banderas, Clint Eastwood biliyorum, şarkıcılardan da Michael Jackson
Ouu abla bir alt versiyon şimdi fotosunu koyardimda prim vermiş oluruz... Geçen yine böyle konu vardı çok ismini zikretmiştim ondan şüphelendim.

Matrix1,2,3,4
Kasımda aşk başkadır
John wick 1,2,3,4
Costantine

Evet ya beğense bakardı

O kim Ben yaşlıyım ablacım Bruce Willis biliyorum, Antonio Banderas, Clint Eastwood biliyorum, şarkıcılardan da Michael Jackson
Matrix oynayan kasinda aşk başka da.oynayan

Valla ne yalan diyyeim bruce wills aynen adam.yaslandi o gülümseme sürat aynı

Offf konu sahibi kanıma girdi bi mesaj atsam mi ne

My darling desem bakardı acaba

Ve üyeye geri dönüş yapmış bu ne demek diye

Ay onu ben de pek begeniriiiiiimmmm. Dünya ahret kardasim olsun bı oturup kahve içelim dese yok demem valla

Hikayeme gündemle alakalı birşey atmıştım kendimi değil ama evt beni beğenmediği kesin yoksa dönüş yapardı bir ihtimal

Önerisi olan yok mu
Önerim bence o kişiyi takipten çıkın, bırakın ünlüleri sıradan insanlar dahi sosyal medyada farklı gerçek yaşamda farklı, yabancı bir şarkıcı var belki haberlerine denk gelmişsinizdir, normalde bizim kızlarımız bile o kişinin fanı, karşılarında görseler heyecandan bayılırlar ama ben zerre hazzetmem çünkü Türk kızları için çok çirkin şeyler söyledi, asla şarkılarını dinlemiyorum yolda görsem paralarım, bir de ona dünya kadar para verip buraya getirtiyoruz biletleri yok satıyor.

Ben yazdığım isimden eminim. O bizi dava etmez iki gözümün çiçeği.

Hadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…