O kimKeanu reeves yaptı demi kahretsin biliyorum
Ya eskiden böyle bi konu vardı o ünlü kim çıkmıştıÜnlü kim soruları?
Konu sahibinin asla cevap vermemesi
Üyelerin tahminleri
Üyelerin doğru tahminde bulunması, ünlü bireyin ifşası
Kapanış
Sormayın bende birkaç başlık okudum bende merak ettim hep kimdir diye ama onun öğrenmesini istemiyorum lütfen bana kızmayın bu konu da sizleri merak ettirdiğim için özür diliyorum
Ouu abla bir alt versiyon şimdi fotosunu koyardimda prim vermiş oluruz... Geçen yine böyle konu vardı çok ismini zikretmiştim ondan şüphelendim.O kimBen yaşlıyım ablacım Bruce Willis biliyorum, Antonio Banderas, Clint Eastwood biliyorum, şarkıcılardan da Michael Jackson
Evet ya beğense bakardıBir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
Matrix oynayan kasinda aşk başka da.oynayanO kimBen yaşlıyım ablacım Bruce Willis biliyorum, Antonio Banderas, Clint Eastwood biliyorum, şarkıcılardan da Michael Jackson
Calcim bulunursa bana da haber verBöyle çok konu açıldı ve konu ilerledikçe ünlü kim diye tahmin eder olduk. Hiç merakımızı gidermedileracım büyük
Ve üyeye geri dönüş yapmış bu ne demek diyeAman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.
Kimileri iyi veya kötü ismi geçsin istemiyor.
Yorgunum be kanki yoksa hemen bulurdumCalcim bulunursa bana da haber ver
O kadar çok oldu ki 2 tanesini net hatırlıyorum da 1 tanesini unuttumYa eskiden böyle bi konu vardı o ünlü kim çıkmıştı
Ay onu ben de pek begeniriiiiiimmmm. Dünya ahret kardasim olsun bı oturup kahve içelim dese yok demem vallaBir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
Hikayeme gündemle alakalı birşey atmıştım kendimi değil ama evt beni beğenmediği kesin yoksa dönüş yapardı bir ihtimalBir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Önerim bence o kişiyi takipten çıkın, bırakın ünlüleri sıradan insanlar dahi sosyal medyada farklı gerçek yaşamda farklı, yabancı bir şarkıcı var belki haberlerine denk gelmişsinizdir, normalde bizim kızlarımız bile o kişinin fanı, karşılarında görseler heyecandan bayılırlar ama ben zerre hazzetmem çünkü Türk kızları için çok çirkin şeyler söyledi, asla şarkılarını dinlemiyorum yolda görsem paralarım, bir de ona dünya kadar para verip buraya getirtiyoruz biletleri yok satıyor.Önerisi olan yok mu
Sonuç ne olmuş acaba artık dalga geçmiştir kızla içindenVe üyeye geri dönüş yapmış bu ne demek diye
Huhaaahahahaa ayy agzimdaki suyu puskurttum okurkenKobra Murat’ın evini izlemiştim bir keresinde. Belgesel tadındaydı.
OhaVe üyeye geri dönüş yapmış bu ne demek diye
Ben yazdığım isimden eminim. O bizi dava etmez iki gözümün çiçeği.Hanımlar daha önce yaşandı diye baştan yazayım, aman diyeyim kim diye araştırıp bulmaya veya konuda bahsi geçen şarkıcının ismini vererek yazmaya kalkmayın sonra şikayet ediyorlar, avukat savcılık derken sayfalarca ilerleyen konulardan şarkıcı ünlü ismi temizleyeceğiz diye bizim canımız çıkıyor, hava zaten 50 derece, sıcaktan pestile dönüyoruz, bir de isim temizleyeceğiz diye beynimiz akmasın
Hadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesefÖnerim bence o kişiyi takipten çıkın, bırakın ünlüleri sıradan insanlar dahi sosyal medyada farklı gerçek yaşamda farklı, yabancı bir şarkıcı var belki haberlerine denk gelmişsinizdir, normalde bizim kızlarımız bile o kişinin fanı, karşılarında görseler heyecandan bayılırlar ama ben zerre hazzetmem çünkü Türk kızları için çok çirkin şeyler söyledi, asla şarkılarını dinlemiyorum yolda görsem paralarım, bir de ona dünya kadar para verip buraya getirtiyoruz biletleri yok satıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?