Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan birkaç haftadır konuştuğum biri var ama inanın hiçbir duygu hissetmiyorum tabi bu ünlü kişi yüzünden değil yani genel olarak kanım ısınmadı konuştuğum kişiye. Daha önce de başkasıyla konuşurken aynısı oldu. Sanırım imkansızı seviyorum ve bu çok aptalca. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum size

Nejatin futbol takımı var, amatör ligde, Erdal in oyuncu atölyesi vardı kapattı mi bilmiyorum? Valla Nejat için bile futbol oynamam bu yaştan sonra
erdalı gördüm yakınen tiyatro oyununda bir delinin hatıra defteriydi adı.ama cıkssss behzat Ç. deki adam nerdeeee bu nerdeeeee

90 bin takipçisi olan birkaç hesap benim mesajımı görüp cevap vermişti. Ben başka bişey sormuştum. O da görmüştür ondan storynize bakmıştır.

sana erol evginden:ben imkansız aşklar için yaratılmışım şarkısını hediye ediyorummm

Zaten 4 yıl önce bir kızla foto atmış hala beraberler mi onu bile bilmiyorum ya
Çok düşük bir ihtimal de olsa bazı insanlar sevgililerini sosyal medyada ya az paylaşıp yada paylaşmayabiliyor. Tabii bunu kesin öğrenemezseniz de ihtimaller altında boğulursunuz muhtemelen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…