- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Serdar Ortaç klasiğiYaw isin gucun mu yok konu sahibi? Insanlar netten tanisip bile bi iliskiyi surduremiyolar unsuzken.. hadi onuda birak la gozumuzun onundekileri taniyamiyoruz.. unlu biriyle evlilik nasil dusunulurki? Sanirim unlu birine asik oldugum zmn en son ergenlikteydi :) simdi ben buyudum o hayran oldugum unlu yaslandiyani ztn beraber olamazdik :))) neyse ulassan bile aranizda birsey olsa bile..kac gun surer sence?
Var mı mekan'ı ve kız kardeşi?Pamir Pekin de bende beğeniyorum oda yakışıklı ben onu genç sandım oda 38yasinda acaba o mu
Evet var bak ınstagramaVar mı mekan'ı ve kız kardeşi?
Kiz Cagatay Ulusoy filan olsa konu sahibinin 13-14 yasinda olmasi gerekirBide su yorumlara kahkaha attım siz çok yasayın emi
Mrt frat mı?
Yok o olamaz o kucuk
X mı
Oda olmazz onun mekanı yok
Y mı
Yok oda olmaz onun kardesi yık
Z mı
O olabilr bak yasına baktım 24 oglanında yadına baktım 38kardeside mekanıda var kesın o
Yanı bu unluluk derecesine gore değişir cagatay ulusoy sa hıc ugrasma ama normal unlutse dene felan gobısınden oldurdunuz gulmkten
Konu sahıbı senı tanımıyorum ama bi insandan 1gram pozitf elektrk alamazsın ya aha işte o bende. Burnun kafdagında gibi. Belkide unlu gibi davranmaya calısıyorsun o adam içinofff off su k.k hastayım ya
Pamir pekini kaptırmam ona ben yürüyecemKiz Cagatay Ulusoy filan olsa konu sahibinin 13-14 yasinda olmasi gerekir
35in ustunde bunun ünlüsü anlasilan..
Pamir Pekin diyollaaa
Ben de sordum, cok ünlü mü yarım ünlü mü diye, tınlanmadım
tabikideee annem seneler önce turgay başyayla gibi sesi güzel bi damat getirmezseniz vermem sizi diyodu
Bide su yorumlara kahkaha attım siz çok yasayın emi
Mrt frat mı?
Yok o olamaz o kucuk
X mı
Oda olmazz onun mekanı yok
Y mı
Yok oda olmaz onun kardesi yık
Z mı
O olabilr bak yasına baktım 24 oglanında yadına baktım 38kardeside mekanıda var kesın o
Yanı bu unluluk derecesine gore değişir cagatay ulusoy sa hıc ugrasma ama normal unlutse dene felan gobısınden oldurdunuz gulmkten
Konu sahıbı senı tanımıyorum ama bi insandan 1gram pozitf elektrk alamazsın ya aha işte o bende. Burnun kafdagında gibi. Belkide unlu gibi davranmaya calısıyorsun o adam içinofff off su k.k hastayım ya
Anaaa Pamir pekini aşık olan çokmus aman vazgectimPamir pekini kaptırmam ona ben yürüyecem
Kiz Cagatay Ulusoy filan olsa konu sahibinin 13-14 yasinda olmasi gerekir
Pamir Pekin diyollaaa
Yok kız ben degıl bi kız yorum yapmıs cagatay ulusoy mu dıye ben onu yazdım orayaaaa.Kiz Cagatay Ulusoy filan olsa konu sahibinin 13-14 yasinda olmasi gerekir
Pamir Pekin diyollaaa
oyun oynuyor ergen üyemiz.@makyajmidedim , @Put a lit on it yeni üyelikler alarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum...
canım o şuan acayip ünlü. sildiği peçeteyi vermez adam artıkMert fırat mı kız :))))
Ne bu gizem bende onu anlamıyorumMilletvekili de vardı sanki demi o zamanda çatlamıştık meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?