Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Çok tatlıymışsınız yaa güzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?

bu yıl danaya ortak olalım der gibi ay çok güldüm
Yok kız kardeşiyle muhabbet kurulur işte iş yeri açmayı düşünüyorum falan sizinki gibi aslında abinle ortak olsam hem o sürekli burada bulunamıyor ben daha iyi ilgilenirdim küçük bir yüzde yeter bana falan.Tabi amaç abiyle muhabbet.

Çok tatlıymışsınız yaa güzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?
tabikideee annem seneler önce turgay başyayla gibi sesi güzel bi damat getirmezseniz vermem sizi diyodu

ben hislerinizi doğal buldum ama ilerletme çabanızı mantıksız buldum.
arada 14 yaş var demişsiniz ciddi bir fark. benim kardeşlerimle aramda 4 yaş var ve cidden kuşak farkı var gibi.
o adam görüp geçirmiş yaşamış eğlenmiş falan filan. siz daha hayatın muhtemelen başında kıpır kıpır birisiniz. onca zaman bu adam için çaba sarfedip sonrasında pişman olabilirsiniz. ha tanışın çay için muhabbet edin hayranlığınızı dile getirin içinizde kalmasın. ama daha ilerisi için kendinizi kaptırmayın

Bu kaçıncı üyelik ? Trol değilim diyorsunuz ama sanki bir yerlere bu konuları açıp malzeme topluyorsunuz.

Yaw isin gucun mu yok konu sahibi? Insanlar netten tanisip bile bi iliskiyi surduremiyolar unsuzken.. hadi onuda birak la gozumuzun onundekileri taniyamiyoruz.. unlu biriyle evlilik nasil dusunulurki? Sanirim unlu birine asik oldugum zmn en son ergenlikteydi :) simdi ben buyudum o hayran oldugum unlu yaslandi yani ztn beraber olamazdik :))) neyse ulassan bile aranizda birsey olsa bile..kac gun surer sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…