- 26 Aralık 2017
- 18
- 12
- 1
- 32
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Her şey kısmet :)Ben daha gerçekçi düşünüyorum hadi birbirinizi gördünüz oda senden etkilendi diyelim, ünlü olan birisi ile ilişki yaşayıp devam ettirebilmek çok çok çok çok zor değil mi sence? Biz daha ünsüz iki insan olarak zorlanıyoruz
Çok tatlıymışsınız yaaayy bu konuyu okuyunca aklıma komik bi hikayem geldi. liseye gidiyoruz kızlarla turgay başyaylaya hayranız, oturup ne hayaller ne hayaller kuruyoruz. bu konsere geldi yaşadığımız şehre, merkezde sonra ilçelerde konser falan veriyor, tabi biz bi duyum alıyoruz ordaymış koş oraya git bi duyum burda koş başka yere git . bide babama götürtüyoruz arabayla kolay olsun diye. en son numarasını bulduk akrabalarından. birimizde telefon var kontörlü onda da kontör yok. biz çaldırıp kapatıyoruz çaldırıp kapatıyoruz ama arayan yok. en son arkadaş dedi feda edeceğim son kontörü, çaldırdı açınca hemen beni ara dedi kapattı oda aradı bayağı bi konuşmuştuk anlatmıştık peşinden nasıl koştuğumuzu falan şimdi komik bi anı olarak kaldı.
biz yıllar önce bu imkan kısıtlılığıyla bu kadar yol katettiysek siz de başarabilirsiniz ama tabi bizim gibi ulaşılabilir bi ünlü seçtiyseniz kendinize.
Yok kız kardeşiyle muhabbet kurulur işte iş yeri açmayı düşünüyorum falan sizinki gibi aslında abinle ortak olsam hem o sürekli burada bulunamıyor ben daha iyi ilgilenirdim küçük bir yüzde yeter bana falan.Tabi amaç abiyle muhabbet.bu yıl danaya ortak olalım der gibi ay çok güldüm
tabikideee annem seneler önce turgay başyayla gibi sesi güzel bi damat getirmezseniz vermem sizi diyoduÇok tatlıymışsınız yaagüzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?
Pamir pekin'i ben de gariptir ki çok beğenirim. :)Bende söz dizisindeki hafıza bide pamir pekine hayranim ama takip bile etmiyom
Evettt, nazlıcan diye bi şarkısı vardıÇok tatlıymışsınız yaagüzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?
şikayet ettim mesajını sen de merak etme alenen hakaret bu pek akıllı hanımefendiİsim vermemekte o kadar haklısın ki
Çünkü bu akıl fikirle hepimizin potansyeli senden çok yüksek
korkunu anlıyorum bu arada ben kim oldugunu buldum sosyal medyada herkes herkese ulasır merak etme
İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Siz resmen adamdan evlenmeden bebek yapın mecbur edin diyorsunuz..Ya unluler sevgileriyle ayni evde yasiyorlar bunada yuh deyin onlarda cinsel ozgurluk var ve kendileri itiraf ediyor sasilacak bir durum yok
Pamir Pekin de bende beğeniyorum oda yakışıklı ben onu genç sandım oda 38yasinda acaba o muPamir pekin'i ben de gariptir ki çok beğenirim. :)
sen hakaret görmemişsin yav pek alıngansın aman herkese kapat instagramını yoksa bulmak cok kolayşikayet ettim mesajını sen de merak etme alenen hakaret bu pek akıllı hanımefendi
Sen kimi buldun konu sahibini mi??sen hakaret görmemişsin yav pek alıngansın aman herkese kapat instagramını yoksa bulmak cok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?