- Konu Sahibi Balkabagi98
-
yaşın kaçtı canım ? :)Ya nereden baslasam bilmiyorum,benim bi ünlü takıntım var gidiyor . Aslında tam ünlü kişilerde değil.Belli yarışmalarda tanınmış kişiler. Öncelikle sunu söyleyeyim ben bir erkek ünlüye ( şarkıcıya ) hayran olduktan sonra sürekli kafama onu takıyorum.Günün her anında aklımda oluyor yani...Bu huyumdan vazgecmeye calıstım olmadı.Sahipleniyorum , garip duygular besliyorum ona karsı ve üzülen ben oluyorum. Korkuyorum bı erkek ünlüye hayran olmaktan artık .. Ne yapabilirim?
yaşın kaçtı canım ? :)
98liyim ama yasımı göz ardı ederek cevap verseniz,cünkü sanırım güler gecersiniz.
Umarım öyle olur. :) cünkü ben takınca takıyorum yani . Birden tüm hayatımı kapsayabiliyor.Kötü bi durum ama istemsiz bir şey.yok canım gülmem bende 18 yaşındayım ve 4 sene önce aynı şeyleri yaşıyordum :)) Sadece geçici bir şey bu yüzden bu kadar dert etme sorun sende değil.Belli zamanlarda oluyor böyle zaman geçtikçe bu takıntın kaybolacak sen bile farkında olmadan :)
Sadece zaman diyorum sana.Kurtulmak için çabalamana gerek yok çok normal emin ol :)Umarım öyle olur. :) cünkü ben takınca takıyorum yani . Birden tüm hayatımı kapsayabiliyor.Kötü bi durum ama istemsiz bir şey.
Sadece zaman diyorum sana.Kurtulmak için çabalamana gerek yok çok normal emin ol :)
Ben de tek bende mi bu sorun diyordum,rahatladımt tesekkür ederim :)
ah canım benim normal bi durum bu bende senin yaşlarındayken o zamanların en çok izlenen dizilerinden biriydi yılan hikayesi ve dizide memoli karakterinde olan Memet Ali Alabora'ya aynı duyguları beslemiştimama geçiyo hatta şu anda gülüyorum kendime yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?