Ünlü takıntısı

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Ya nereden baslasam bilmiyorum,benim bi ünlü takıntım var gidiyor . Aslında tam ünlü kişilerde değil.Belli yarışmalarda tanınmış kişiler. Öncelikle sunu söyleyeyim ben bir erkek ünlüye ( şarkıcıya ) hayran olduktan sonra sürekli kafama onu takıyorum.Günün her anında aklımda oluyor yani...Bu huyumdan vazgecmeye calıstım olmadı. Sahipleniyorum , garip duygular besliyorum ona karsı ve üzülen ben oluyorum. Korkuyorum bı erkek ünlüye hayran olmaktan artık .. Ne yapabilirim?

yaşın kaçtı canım ? :)

98liyim ama yasımı göz ardı ederek cevap verseniz,cünkü sanırım güler gecersiniz.

yok canım gülmem bende 18 yaşındayım ve 4 sene önce aynı şeyleri yaşıyordum :)) Sadece geçici bir şey bu yüzden bu kadar dert etme sorun sende değil.Belli zamanlarda oluyor böyle zaman geçtikçe bu takıntın kaybolacak sen bile farkında olmadan :)

Umarım öyle olur. :) cünkü ben takınca takıyorum yani . Birden tüm hayatımı kapsayabiliyor.Kötü bi durum ama istemsiz bir şey.

ah canım benim normal bi durum bu bende senin yaşlarındayken o zamanların en çok izlenen dizilerinden biriydi yılan hikayesi ve dizide memoli karakterinde olan Memet Ali Alabora'ya aynı duyguları beslemiştim ama geçiyo hatta şu anda gülüyorum kendime yani

Son düzenleme:
hiç korkma bende de senden birkaç yaş küçükken başlamıştı bu 4-5 sene sürdü adamlar değişti tabi aradabu senin yaşlarında hemen her kızda olur erkeklerde olur mu bilmiyorum biraz daha büyüyünce geçiyor ben de 18 yaşında geçmiştiöncelikle azalmaya başlıyor bir zaman sonra da tamamen bitiyor hiç korkma bu gayet normal birşey

bende senin yaşlarındayken çok olurdu canım böle şeyler. takma kafana bi kaç seneye geçicektir

hiç üzülme canım bende her gördüğüm ünlüye aşık oluyodum o yaşta harry potter mı dersin odamda resimleri ingiltere hayalleri filan sonra geçiyo hatta gülüyosun gerçi 20 yaşındayım hala mehmet günsur hayranıyım o ayrı (bitanecik sevgilim duymasın:) )

gayet normal canım
bende o yaşlardakimlere aşık olmadım ki.
biraz daha yaşın ilerledikçe geçecek bu duygular.

tatlım daha çoook miniksin :)

bende senin yaşlarındayken aynen böyleydim...

bir ara şifo mehmete sarmıştım... ama ne aşk... sırf onu görebilmek için bjk'nin tesislerine giderdim... antremanlarını filan izlerdim uzaktan :))

sonra geçiyor ama bu duygular...

hatta şuan düşünüyorumda, neresini beğenmişim ben bu adamın yaa...

17-18-19 yaslarim senin gibi gecti..ben ve 4 arkadasim..kafayi yemistik mektuplar hediyeler..imzali resim icin deliriyorduk..ama ben daha fazlasini basarmistim) o zamnalr cok ünlü su an o kadar degil ama cok basarili bir sarkiciyla birebir mektuplasmistim sonra konserinde tanistim beni hemen tanidi() cok mutluydum..
elimde inanilmaz imzali resim arsivim vardi ve en önemli olan o sarkicinin mektuplari resimleri..sonra ne mi oldu annem benim nikahtan sonra ben vize beklerken evde sen artik nikahlisin deyip hepsini yirtti yaaaa..cok canim yandi..
seni cok iyi anliyorum..bu anlarin tadini cikar..bunlar güzel seyler) ama benim zamanimda internet yoktu..sadece kasetlerin uzerinde yazan adresler vardi..

ah canım yaa bak eski günlerim geldi aklıma.Ben Titanic filmini izlerken Leonardo Di Caprioya vuruldum.
Ama ne vurulmak.
Posterler falan şurda dursun öğrenci harçlıklarını biriktirip Romeo Juliet ve Titanic film müziği kasetlerine o zamanlarda 5 tl vermiştim.
Neden verdim ama çünkü o zaman internet evde yok öyle fotolarını kolay kolay bulamıyosun.Gittim hayatını anlatan kitabını aldım.
Ne hayaller ne hayaller kurdum :)
Mektup yazayım diyodum ama benim bildiğim kelimelerle İngilizce cümle ortaya çıkarma imkanı bile kısıtlıydı.
Şimdi kendisini yakışıklı bulmakta bile zorlanıyorum :))) hiç geçmicek sandım ama geldiii geçtii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…