Ünlü takıntısı

annecim küçüksün daha geçer geçer,üzülme her genç kızın başına gelir

kırılma bana ,neredeyse kızımla yaşıtsın güzelim...senin gibi çoook genç kız var...saçma sapan gerçek aşklarla yanlışlara bulaşmaktansa,platonik hayranlığın hiç sakıncası yok...dozunu kaçırma ama emi

tatlım o yaslar da oluyor hepımızın oldu o yaslar da unlu takıntıları .
bi kuzenımle evcılık oynarken hayalı yarattıgımız leonardo dicaprio'nun sevgılısı ''ben olucam'' dıye sac basa gırdıgımızı bılırım .
hatta gunlerce konusmadıgımızı

ben de dozunu kacırmaktan korkuyorum cevremde evet ilgimi ceken hicbir erkek yok.Ben öyle murat boz kıvanc tatlıtug robert pattinson falan sevmem.Kolay kolay birine de bağlanmam.Ama bağlanınca da tam bağlanırım işte.Oğuzda kaldım ... Şimdi yaşıma da uygun. 16 yaşında. 2-3 sene sonra nasıl oluruz ama töbe töbe hayallere bak :))) aramızda 1 saat var ya :)) ben lüleburgazdayım o keşanda. Çok güzel bi duygu :))

dersler iyi , takdir . :) Matematik ve fenden biraz daha cakarsam cok daha iyi olucak :) Bir de pazartesi okullar acılıyor. Ben ders calısırken bıle onu dusunurum . Ya günün her anında . İşte nefret ediyorum bu durumdan. :|

haha kendi yaşadıklarım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca

ilhan mansızla başladı benim ünlü takıntım evlendi diye ne üzülmüştüm çünkü ben evlilik hayalleri kuruyodum onunla
bi de diyodum 12 yaş var yaa ne var sanki gayet normal böyle evlilikler var diye arkadaşlarımı ikna etmeye çalışıyordum......

ardından allen ıverson aşkı başladı nba'de basketbolcu kendisi, gece üçlerde kalkıp maçları izlerdim bi kere elektrik kesildi maçı izleyemedim diye ağlamıştım

ve en son johnny depp'e vuruldum resmen ama halen bir hayranlık duyuyorum kendisine ama senin dediğin gibi 7/24 düşünmüyorum, hayaller kurmuyorum sadece
beğeniyorum hepsi o cnm

yani bütün arkadaşlarında dediği gibi zamanla geçiyor bu ünlü aşklar

gerçek aşklar başlıyor ki o çok daha mükemmel ve bir o kadar da can yakıcı

Allah hepimize huzur dolu gerçek aşklar yaşamayı nasip etsin inşallah

ama bizim aramızda fazla yas farkı yok :)) yası büyük olsa zaten derim olmayacak sey üzerine ne hayaller kuruyorum . Gerci yine de olmayacak :) 2-3 sene sonra arkadaşımla keşana gidip görmeyi planlıyoruz :)) hani benimki cok cok imkansız bir şey degil onun icin fazla ilgileniyorum galiba.Ama acilen bir caresini bulmam gerek.ya da zamana bırakıcam olmazsa .:|

Son düzenleme:

hahahhahah ılhan mansız takıntısı ben de de vardı .evlendıgınde aynı duyguları hıssetmısısz .
ıyı kı o zamanlar uye degılmısım ıyı kı su yazdıgını gormemısım
ılhan mansızı benden baskası sevdıgınde cok ıcerlerdım cunku

oğuz kım kız ?
unlu mu kendılerı

Oğuz berkay fidan . yaa bana cok tatlı geliyoooor :)) Justin bieber mı ? İğrenç tek kelimeyle .

sımdı arattım google da hatırladım bu cocugu .
evet efendı cocuk ama yakısıklı degıl hıc
cok ta unlu sayılmaz unlu olmadan ulas kap en ıyısı sen ,unlu olduktan sonra havalanır sımdı bu

öyle ulaşıp kapmak isteyen cok ama 14 yaşından beri cıktıgı biri varmış :) ben de umutlandım dedim keşan şurası zaten gidip kapiyim ama . bence cok tatlı ya :) zevkler tartısılmaz gerci. ama dönüp bana bakıcagını bile sanmam.

avatar resmini de değiştirsene canım sen....çok depresif o kız...sevmedim...kendin gibi ışıl ışıl bir resim koy

Son düzenleme:

gercekten efendı bır cocukmus .
14 yasından berı cıktıgı bırı olup ,sımdı kac yasında bılmıyorum ama hala aynı kısıyle devam etmesı gercekten efendı cocukmus .
o yaslarda asklar kısa surelıdır gelıp gecıcıdr,baksana bu cocuktan gelıp gecmemıs
ne yapcaksın sen de bagrına tas basıp baska bırıne ılgı duyacaksın .tek cıkar yolu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…