- Konu Sahibi Balkabagi98
-
haha kendi yaşadıklarım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca
ilhan mansızla başladı benim ünlü takıntım evlendi diye ne üzülmüştüm çünkü ben evlilik hayalleri kuruyodum onunla
bi de diyodum 12 yaş var yaa ne var sanki gayet normal böyle evlilikler var diye arkadaşlarımı ikna etmeye çalışıyordum......
ardından allen ıverson aşkı başladı nba'de basketbolcu kendisi, gece üçlerde kalkıp maçları izlerdimbi kere elektrik kesildi maçı izleyemedim diye ağlamıştım
ve en son johnny depp'e vuruldum resmenama halen bir hayranlık duyuyorum kendisine ama senin dediğin gibi 7/24 düşünmüyorum, hayaller kurmuyorum sadece
beğeniyorum hepsi o cnm
yani bütün arkadaşlarında dediği gibi zamanla geçiyor bu ünlü aşklar
gerçek aşklar başlıyor ki o çok daha mükemmel ve bir o kadar da can yakıcı
Allah hepimize huzur dolu gerçek aşklar yaşamayı nasip etsin inşallah
ben de dozunu kacırmaktan korkuyorum cevremde evet ilgimi ceken hicbir erkek yok.Ben öyle murat boz kıvanc tatlıtug robert pattinson falan sevmem.Kolay kolay birine de bağlanmam.Ama bağlanınca da tam bağlanırım işte.Oğuzda kaldım ... Şimdi yaşıma da uygun. 16 yaşında. 2-3 sene sonra nasıl oluruz ama töbe töbe hayallere bak :))) aramızda 1 saat var ya :)) ben lüleburgazdayım o keşanda. Çok güzel bi duygu :))
evet cok efendi biri ya :) konusmaları da cok tatlı geliyor bana , sanki ondan baska kimseyi sevemiyecekmisim hep aklımda o olacakmıs gibi.umarım geçer
https://si0.twimg.com/profile_images/1700850302/234234.jpg bu fotografa ölürüm :)
Oğuz berkay fidan . yaa bana cok tatlı geliyoooor :)) Justin bieber mı ? İğrenç tek kelimeyle .
Ben de güzel bir kız sayılmam zaten. :)
Oğuz berkay fidan . yaa bana cok tatlı geliyoooor :)) Justin bieber mı ? İğrenç tek kelimeyle .
öyle ulaşıp kapmak isteyen cok ama 14 yaşından beri cıktıgı biri varmış :) ben de umutlandım dedim keşan şurası zaten gidip kapiyim ama . bence cok tatlı ya :) zevkler tartısılmaz gerci. ama dönüp bana bakıcagını bile sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?