- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Balkabagi98
-
ah canım yaa bak eski günlerim geldi aklıma.Ben Titanic filmini izlerken Leonardo Di Caprioya vuruldum.
Ama ne vurulmak.
Posterler falan şurda dursun öğrenci harçlıklarını biriktirip Romeo Juliet ve Titanic film müziği kasetlerine o zamanlarda 5 tl vermiştim.
Neden verdim ama çünkü o zaman internet evde yok öyle fotolarını kolay kolay bulamıyosun.Gittim hayatını anlatan kitabını aldım.
Ne hayaller ne hayaller kurdum :)
Mektup yazayım diyodum ama benim bildiğim kelimelerle İngilizce cümle ortaya çıkarma imkanı bile kısıtlıydı.
Şimdi kendisini yakışıklı bulmakta bile zorlanıyorum :))) hiç geçmicek sandım ama geldiii geçtii :)
benimde o yaslarda bi ünlü takintim vardi,hatta hastasiydim resmen simdi isim vermiyim cunku herkez biliyordu benim o unluye takintimi simdi arada hala sorar dalga gecerler
sen en son hangi ünlüye takildin balkabagi98 merak ettim
Ben 21 oldum , hala takığım
Bir aralar Tiziano Ferro vardı.. Neyine o kadar bayılıyormuşum acaba o adamın o zamanlar
hadi ya:97: güzel ama platonik aşk ya ben milan maçlarını hiiiç kaçırmazdım
soylemem soylersem desifre olurumcidden bende hangi ünlüymüş merka ettim
ama tweety senin kime hayran olduğunu daha çok merak ettim ne olur söyle bak ben söyledim Kenan doğuluydu yıl 1996 idi
Anacım yeni kuşak , var ya hani bir tane sarışın, beybeee beybee uuğğğ diyenOna hasta oluyorlar genç kızlarımız Unuttum ismini Justin Timberlake olmaya çalışıp beceremeyen ergen hani
Buldum. Justin Bieber
benimde o yaslarda bi ünlü takintim vardi,hatta hastasiydim resmen simdi isim vermiyim cunku herkez biliyordu benim o unluye takintimi simdi arada hala sorar dalga gecerler
tam olarak ünlü sayılmaz. ben lüleburgazlıyım o keşanda ve aramızda 3 yaş var :) 16 yaşında. Oğuz Berkay Fidan o ses türkiye yarışmasından bakabilirsin. ama cook tatlı geliyor bana üf yaa :))
bana cok tatlı geliyor napıcam ben of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?