unutamıyorum,affedemiyorum,uçurumun başındayım

Valla kardesim hamilekaldim kismina kadar okuyodum titredim sinirden sonrasini okumadim hamile kalman pes dedirtti uzgunum ama biraz cahilce davranmissin

Konu hortlamis ama benim de sinirlerim hortladi okuyunca.
Bu nasil evlilik cekilir gibi degil, ins kurtulmussunuzdur yavrunuzla bu insanlardan.

Cok eski bir konuymus o sebepten siliyorum mesajimi. konu sahibi icin en hayırlısı olmustur inşallah

Bu nasıl hikaye yavrum Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah hiç korkma eğer maneviyatının tükendiğini hissediyorsan çocuğun da bu huzursuz ortamdan etkilenmeye ayarladıysabaşladıysa korkma. Kimsem yok deme Allah var çok büyük bak gör ne yollar açılır. Önce ciddi bi şekilde ama sakın ola ki senin anan şunu yaptı bunu yaptı demeden sadece Allaha havale edip eşinle konuş. Kimseyi suçlama ama ondan beklentin neyse açıkça söyle sana destek olur ya da olmaz ortası yok kararlı konuş sakın kavgaya mahal verme ve kararını ver. Allah yardım etsin inşallah sana.

Aaaa eski konu mu bu ????? tüh acaba konu sahibi ne yaptı nasıl bi hayat sürüyo Allah yardımcısı olsun inşallah

Canimmm iyilik bilene yapilir, oyle
le bir cirkef aileye hasta babam icin bana laf sokan aileyeeee ben neyse yazmim agir olacak ,yani hakaret olacak...ama tabiki simdi allah uzun ömur versin yavruna keske cocuk yapmasaydin o adamdan.. yuh yani benim esim olsa anasini atar arabadan dahada aramaz.. bizimde sirunlar var konuma bakabikirsin. Ama benim esim arkamda.. cok ama cok sabirliymissin,takdire deger. Fakat,esine zamanla sevgin kalmicak ailesinede.. boyle pasif erkegi kim severki.. eger sevmiyorsan ayril kizina yeni bi hayat ver. Kizim icin diyorsan hic yasamadigim icin bilmiyirum. Cocuk icin nasil olur.. ama mucadele edicem diyorsan duymamazliktan gel dediklerini salla gitsin. Ye ic.. bide sana tavsiye parani biriktir mutlaka. Ilerde bogazina geldiginde hersey oparaya cik ihtiyacin olacak.. ve lutfen mantikli ol asil obulunmaz himt kumasi degil. Ve inan senin okayin baban kaynanda kanser olucak. Allah bildigi gibi yalsin onlari. Hasta adam gizlerine batmis. Sagliklilar ya yasamadilar ya. Tik acin halinden anlamaz. Abcak allah onuda ac birakirsa anlar.. boyle insanlar yasamayi hakketmiyir bence. Hayvan bile bunlar gibi olamaz. Insanlik sifatina yakismiyorlar. Senim kocanda ayni pok.. yaziklar olsun onada.. bilemedim baska be desem be tavsiye versem ama o aileden yzak dur kocana resti cek. Bukunmaz hint kumasisin cunku bunlari herkes cekmez de de!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…