- Konu Sahibi huzursuzmutsuz
-
bence muhattap olmayıninsanın düğün günü yüzüne yumruk yemesi kıl tüyse sizin ciddi olay anlayışınızı merak ettim
yok canım henuz değilkonuştun mu canım eşinle seni açık görünce sormak istedim
seni bilmem arkadaşım ama ben olsam daha 1dk durmam...
bunun yaşlılığı var elden etekten düşmesi var ya da annene bakmak durumunda kalabilirsin
eşin ailesiyle iş yapıyormuş yani adam ailesine göbeğinden bağlı...
asla ve asla ne sana ne de senin annene bakarlar hatta senin parana da göz koyarlar utanmadan hiç yıllarını heba etme derim ben..
ne rezil insanlar var yaa..
bence muhattap olmayın
arkadaşın profilini inceledim de biraz ,ne hikmetse bir derdim var kısmında takılmış hep,bence onun da kesin bir derdi var ki buralara takılıyor,ben onun gibi tiplerle 2 yıldır mücadele edıyorum,sorunlu olduğunu kendı de bilmez ama hep bir şeylerin acısını çıkarır karşısındakini acıtarak
var bir kuyruk acısı arkadaşın
yok canım henuz değil
inşallah bu akşam bekliyorum beyımızı gelirse konuşacağız
anladım canım takipteyim sonucu yazarsın değil mi inan ki çok üzüldüm o yüzden soruyorum yanlış anlama beni lütfen
yok hayatım niye yanlış anlıyım aksine ilgine teşekkürler
sonucu tabıkı paylaşıcam burda okadar ınsanların fıkrını alıyorum,insanlar kafa patlatıp yazıyorlar sonuçta
çok doğrusun
kaldı ki babam ölmeden önce 2 ay kaldı bende çunku babamın kendı evı sobalı oldugundan orda sobayla uğraşmasın benım evımde daha rahat eder dıye dusunmüştüm,babam kan kanserıydı ve çok üşüyordu,kocam bı kavga esnasında babam burdayken yaktığı kombininn parasını bile laf etmişti,sanki o ödedi
sevindim canım peki ne umud ederek konuşucaksın
arkadaşlar dün akşam geldi kocam konuştuk
ben senı buraya evlılıgımız nasıl duzelır dıye konusmak ıcın cagırmadım dedım,ben boşanmak istiyorum ve boşanmanın ayrıntılarını konusmak ıcın cagırdım dedim
senden soğudum,evlilikten de sogudum,evimden de soğudu dedim,bu sefer ağlamaya başladı ve ben kocamı ılk defa böyle gördum.
ben boşanmak istemıyorum çocugumu da senı de sevıyorum,bu yuvayı dağıtmak istemıyorum dedi,söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ben adam değilim dedi.sana söz verıyorum bundan sonra aılem konusunda sana hıc bır baskı yapmayacagım,sen nasıl ıstersen öyle olsun dedi.eğer ben sözümde durmazsan o zaman boşan dedi.kocamdan ilk kez bunları duyuyorum.
ben hep ne kadar yıprandıgımı ona ne kadar kırıldıgımı anlatırken o hep buyuttugumu soylerdı,çok kafana takıyosun ne var bunda geçmiş bitmiş şeyler derdi.ama bu sefer ki tavrı gercekten şaşırdım
haa ben ne dusunuyorum.o böyle bu sefer farklı davrandı dıye boynuna sarılıp atlamadım.hala bir durgunluğum var.önümüzdeki maçlara bakıcam,gerçekten bu tantanalar devam edecek olursa,boşanmanın provasını yaptım zaten,ikinci kez evı terkedıp gıtmek bana zor gelmez.
özetle her şey kocamın elınde bundan sonra
canım aksam tam sana yazıyodum eşim geldi kapatmak zorunda kaldım kusura bakma
arkadaşlar dün akşam geldi kocam konuştuk
ben senı buraya evlılıgımız nasıl duzelır dıye konusmak ıcın cagırmadım dedım,ben boşanmak istiyorum ve boşanmanın ayrıntılarını konusmak ıcın cagırdım dedim
senden soğudum,evlilikten de sogudum,evimden de soğudu dedim,bu sefer ağlamaya başladı ve ben kocamı ılk defa böyle gördum.
ben boşanmak istemıyorum çocugumu da senı de sevıyorum,bu yuvayı dağıtmak istemıyorum dedi,söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ben adam değilim dedi.sana söz verıyorum bundan sonra aılem konusunda sana hıc bır baskı yapmayacagım,sen nasıl ıstersen öyle olsun dedi.eğer ben sözümde durmazsan o zaman boşan dedi.kocamdan ilk kez bunları duyuyorum.
ben hep ne kadar yıprandıgımı ona ne kadar kırıldıgımı anlatırken o hep buyuttugumu soylerdı,çok kafana takıyosun ne var bunda geçmiş bitmiş şeyler derdi.ama bu sefer ki tavrı gercekten şaşırdım
haa ben ne dusunuyorum.o böyle bu sefer farklı davrandı dıye boynuna sarılıp atlamadım.hala bir durgunluğum var.önümüzdeki maçlara bakıcam,gerçekten bu tantanalar devam edecek olursa,boşanmanın provasını yaptım zaten,ikinci kez evı terkedıp gıtmek bana zor gelmez.
özetle her şey kocamın elınde bundan sonra
canım aksam tam sana yazıyodum eşim geldi kapatmak zorunda kaldım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?