- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Doğru diyosun ama bir türlü unutamıyorum evladımla tehdit edilmek canımı çok acıttıAfedersiniz ama b.kun üstüne bastıkça çevreye yayılırmış.. çocuğunuzu sizden hiç kimse koparamaz.
Önünüze bakın hiç kimseyle uğraşmayın derim.
Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona
Bendeo lafları söyleyecek kadar cahilse sen ne yaparsan yap anlamayacaktır..daha çok sinirin bozulur...Allah a havale et...
o lafları söyleyecek kadar cahilse sen ne yaparsan yap anlamayacaktır..daha çok sinirin bozulur...Allah a havale et...
Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acabao lafları söyleyecek kadar cahilse sen ne yaparsan yap anlamayacaktır..daha çok sinirin bozulur...Allah a havale et...
ne yapıcaksın bunların olması için dua mı edeceksinBende
Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
ne yapacaksınız bunun için dua mi edeceksiniz.Allaha havale edin böyle şeyler düşünmek yerine.beddua etmek kötü bisey büyüklük sizde kalsın canını yakan canının yanacağı günü beklesin sen mutlu olmaya bak.Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
al bendende o kadar kolaydı sanki yapması kuru sıkı atıyo ancag.tün yiyosa al diyemedin mi? niye böyle sessiz kalıyosunuz ki?çocuğumu benden alacaklar diye tehdit edecekler ben de korkuyorum diyip burda akıl danışışcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?