Unutamıyorum bu acıyı

Günün birinde boşanırsanız, çocuğunuzu vermeyerek ders vermiş olursunuz. Şimdi yapılacak bir şey yok.

Yok beddua etmem
Allah gerekeni yapar zaten ama canım yandı işte

Senin kp hangi çağda yaşıyor yaa.. Boşver konussun dursun ya.. Ne dediğini bilmiyo sanirim

Ya çocuk ve anne bağı farklı tamam da, baba da var bu işin içinde.. Biz neden hiç babayı düşünmeyiz? Babanın da çocuğu ile yaşama hakkı olduğunu düşünüyorum ben.. Haftada 1 kere görebilmek çok saçma..

Sen de o arsız kayinbabana toprakta verim olmasaydı b.k torun sahibi olurdun deseydin ay ne terbiyesizler var ya... tarlaydı tohummdu gerzek gerzek konuşuyor utanmaz...
Bence seni sindirip boşanmayi aklından silmen için söylemiş ama üslup tam bir rezalet

Bak buna ben de katılıyorum çocuk babasını mümkün olduğu kadar sık görmeli tabi baba olacak kişi de bunu isterse

Sinsi olun kendinizi hedef haline getirecek göstere göstere bir şey yapmayın. Alttan alta yapın ne yapacaksanız.
Ayrıca boşanırsanız çocuğunuzu elinizden alacak öyle mi hahahaaa yok öyle bi dünya. Taş devrinde sanıyor kendini zaaar. Gidip polise çocuğumu çaldılar diye şikayet etmenize bakar. O zaman almayı vermeyi görürler.
Boşanma diye gözünüzü korkutuyorlar, boşanın ya da boşanmayın rızanız olmadan çocuğunuza dokunamazlar bile.

Heh işte o dedi diye tüm dünya şimdi seferber olup o çocuğu mutlaka alacak... Güleyim bari.

Doğru diyosun ama bir türlü unutamıyorum evladımla tehdit edilmek canımı çok acıttı

Cahil herif , senin sinirlerini alt ust etmek icin soylemis ve basarili olmus.Sen niye senin sinirlerinle boyle oynanmasina izin veriyorsun?Okkali birsey deseydin simdi yanip tutusmazdin.Yine oyle bir laf gecerse "yavaaasss" cek bi once , sonra da gulerek "yerler tala$" dersin.Dalga gec yani.Bak nasil sinirden kopuruyor izle , acaip zevkli :)

Nasıl bir cehalet bu? çocuğu sizden alacak he? siz yinede sorun çıkarmadan yaşamaya bakın psikolojik olarak kendinizi bitirmenize izin vermeyin...

Cahille girme munakasaya sinirini ziplatir tavana....zaten hakimde bekliyordu hemen cocuk babaya verilsin diye zorla.adam.kacirmanin sacmalanmis versiyonu birakin Allah. Askina kafayi yemis o

Bende

Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
Anlamaz kizinda anlar sizde anlamaz ugrasmayin belasi yakindir ben soylim

Pislik seviyesiz
Yok tarla yok tohum.
Esin ne dedi bu yorumuna?

Ya bu kadar cahil, siźinle bu seviyede konusacak adama ne dersi verebilirsiniz ki?
Ona bulasicam diye anca kocanizi sogutmakla kalirsiniz. Sen dua et, Allahtan huzur, mutluluk iste.
Geri zakaliya bak ya, o kadar cocuk meraklisiysa kendi tohumlarini baska tarlalara sacsin. O nasil terbiyesiz, bir laf, kizi yasinda bir insana denir mi?!

Elimden tamamen çocuğun velayetini almak istediler bu başka bir durum

63 yaşında bir adam terbiyesine bak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…