- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Ya şu durumda sizden biraz inat amaçlı çocuğu istiyorlar ama farklı bir durum diyelim ve baba da çocuğun velayetini istiyor ben hak veriyorum o konuda..Elimden tamamen çocuğun velayetini almak istediler bu başka bir durum
Siz olsanız tamamen velayeti babaya verirmiydiniz çocuğunuzunYa şu durumda sizden biraz inat amaçlı çocuğu istiyorlar ama farklı bir durum diyelim ve baba da çocuğun velayetini istiyor ben hak veriyorum o konuda..
Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona
Tabi ki vermek istemem ama baba tarafından bakın olaya, o neden vermek istesin ki?Siz olsanız tamamen velayeti babaya verirmiydiniz çocuğunuzun
Sağolun biraz içim rahatladı. Ama eşim de babasının tarafında çok üzülüyorumsevgili Y Yokgibiyim tc aile hukukuna gore cocuk tercih yapacak yasa gelinceye dek sayet annenin gayri ahlaki bir vesikasi yok ise, anneden alinmasi imkansizdir. gayri ahlaki vesikadan kasitim da oyle dedikodu vs degil, tc polisi tarafindan verilen vesikadir.
oztle evladinizi siz velayeti vermediginiz takdirde kimse alamaz. kor cahil yalanlara itimat edip, gonlunuzu darlamayin.
sizin yapacaginiz tek sey, o insanlara vereceginiz tek ceza mutlu evliliginizdir. sizin mutlulugunuz onlari hayatinizin disinda tutar cunku.
yolunuz acik olsun.
Amin inşallah. Asla hakkımı helal etmiyorum onlaraAllah kahretsin boyle insanlari cocukla tehdit ediyorlar.belalarini allahtan bulsun o kp.allaha havale et.sikma canini.
Nasıl bir vicdan var anlamadım resmen beni çocuğun annesini bir hiç olarak görüyorGidip başka tarlaya tohum ektiğinde ayni bebek mi olacak. Manyak bu zihniyet ya. Koca adam aranızı bulacağına lafa bak. Nasıl alıyormuş hem ya. Sinir oldum burdan.
Nasıl bir vicdan var anlamadım resmen beni yani çocuğun annesini bir hiç olarak görüyorGidip başka tarlaya tohum ektiğinde ayni bebek mi olacak. Manyak bu zihniyet ya. Koca adam aranızı bulacağına lafa bak. Nasıl alıyormuş hem ya. Sinir oldum burdan.
Zaten aynı durum görümcemin başına gelmeden bana verdikleri acıyı anlamazlarSizi o kadar iyi anliyorum ki aynısını geçtiğimiz yaz yaşadım banada kv bosanirsan çocuğu bize ver dedi asla vermem dedim, hatta saygim olmasa bir hakeket yapacaktim ki hiçbirşey dememe gerek kalmayacaktı ama buyuktur yine dedim, hatta tamam cocugu vereceğim desem göbek ata ata kabul ederlerdi gram uzulmezlerdi ...
Öyle yandı ki canım kufur etse bu kadar gücüme gitmezdi ,nasıl aglattilar beni agzim burnum birbirine karıştı umurlarinda olmadım nasıl ah ettim Allah senin caninida ayni yaksin dedim ...
1 hafta 10 gün sonra gorumcem dusuk yaptı...
Ki hiç istemezdim ondan bulmasını, ama takdir-i ilahi ,belki benden dolayı değildir olacağı vardı oldu ,ama çok yakti canimi çok ah imi aldı Allah a bırak sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?