Unutamıyorum bu acıyı

sevgili Y Yokgibiyim tc aile hukukuna gore cocuk tercih yapacak yasa gelinceye dek sayet annenin gayri ahlaki bir vesikasi yok ise, anneden alinmasi imkansizdir. gayri ahlaki vesikadan kasitim da oyle dedikodu vs degil, tc polisi tarafindan verilen vesikadir.

oztle evladinizi siz velayeti vermediginiz takdirde kimse alamaz. kor cahil yalanlara itimat edip, gonlunuzu darlamayin.

sizin yapacaginiz tek sey, o insanlara vereceginiz tek ceza mutlu evliliginizdir. sizin mutlulugunuz onlari hayatinizin disinda tutar cunku.

yolunuz acik olsun.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki aynısını geçtiğimiz yaz yaşadım banada kv bosanirsan çocuğu bize ver dedi asla vermem dedim, hatta saygim olmasa bir hakeket yapacaktim ki hiçbirşey dememe gerek kalmayacaktı ama buyuktur yine dedim, hatta tamam cocugu vereceğim desem göbek ata ata kabul ederlerdi gram uzulmezlerdi ...

Öyle yandı ki canım kufur etse bu kadar gücüme gitmezdi ,nasıl aglattilar beni agzim burnum birbirine karıştı umurlarinda olmadım nasıl ah ettim Allah senin caninida ayni yaksin dedim ...

1 hafta 10 gün sonra gorumcem dusuk yaptı...
Ki hiç istemezdim ondan bulmasını, ama takdir-i ilahi ,belki benden dolayı değildir olacağı vardı oldu ,ama çok yakti canimi çok ah imi aldı Allah a bırak sadece...

Allah kahretsin boyle insanlari cocukla tehdit ediyorlar.belalarini allahtan bulsun o kp.allaha havale et.sikma canini.

Sağolun biraz içim rahatladı. Ama eşim de babasının tarafında çok üzülüyorum

Anneler icin cocugunun alinmasini dusunmek ne kadar aci bi annenin en hassas noktasi.fikri bile insani kahrediyo.adiler bundan yararlaniyorlar.allah kimseyi evladindan ayirmasin firsatcilara firsat vermesin.sen kendine bakamiyosun benim cocuguma nasol bakscaksin deseydin keske.

Gidip başka tarlaya tohum ektiğinde ayni bebek mi olacak. Manyak bu zihniyet ya. Koca adam aranızı bulacağına lafa bak. Nasıl alıyormuş hem ya. Sinir oldum burdan.

Gidip başka tarlaya tohum ektiğinde ayni bebek mi olacak. Manyak bu zihniyet ya. Koca adam aranızı bulacağına lafa bak. Nasıl alıyormuş hem ya. Sinir oldum burdan.
Nasıl bir vicdan var anlamadım resmen beni çocuğun annesini bir hiç olarak görüyor

Nasıl bir vicdan var anlamadım resmen beni yani çocuğun annesini bir hiç olarak görüyor

Zaten aynı durum görümcemin başına gelmeden bana verdikleri acıyı anlamazlar

Ben esinizi bu konuda pasif gordum.eger kp boyle bir laf ettiyse cevabini siz deil kocaniz vermeliydi.benim kv ve kp de cok dilli.ama kocam enufak mudehalelerinde hemen bariyeri ceker.siz muaatab olmayin kocanizla konusun guzelce ve cok uzuldugunuzu ve bu konuda destegine ihtiyaciniz oldugunu anlatin.

Istedgını soylesın mahkemeler var zaten genellıkle erkek cocugu anneye kız cocugu babaya verıyorlar ama sız boyle yaptıklarını dıger delıllerınızı vb bırıktırırsenız oyle bısey olursa daha sanslı olursunuz ve eger egtmnz yoksada acıktan okyp durumnzu yukseltın calısp bakabılecekmsnz vb makhemede herseyı ıncelıyorlar.

İstediğini desin. Alamaz merak etme. Korkmadığını belli et.
O seni ezmeye, korkutmaya çalışıyor. Kendinden emin şekilde hadi bakalım yap istediğini, ayıramazsın çocuğumu benden, harbiden öyle bir şansın var mı sanıyorsun falan de, iyice kudursun!!
Benim kuzenime de bu mesajı açık açık olmasalar da aşılamaya çalışıyorlar. Bak gidersen çocuğun yüzünü göremezsin demeye getiriyorlar ama, o işler öyle olmuyor!!

sen hiç bişey yapma Rabbim gizilice intihamini alir...
bu dünya etme bulma dünyasi

çok öneride bulunmak istiyorum ama çocuğum yok o yüzden yaşadığınız duyguları yaşamadığım için birşey diyemedim.

ama illaki intikam almaya gerek yok bence. zamanla anlar çocuklarınızı bırakmayacapınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…