• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum :/

yeninesilden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
13
1
1
29
Merhaba ,geçen yıl aynı lisede olduğumuz bir çocuk vardı,çocuğa aşık oldum ama başka sınıfta olduğu için iletişim kuramadım , çocukta okulda yeni olduğu için veya sınav yılı olduğundan içe kapanıktı çekingen tavırlar sergiliyordu, bende sosyal biriyimdir, bu arada başka bir çocukla çıkmaya başladım ama aklım hala ondaydı.
Aşık olduğum çocuk ysgden sonra benimle konuşmaya gelirken beni çıktığım çocukla görüp vazgeçmiş.Lys yaklaştığında okula gelmemeye başladı, sonra çocuğu bir daha göremedim, mezuniyet töreninde de yoktu.Sosyal medyadan bulamadım.Bir yerde karşıma çıksa hemen gidip konuşurum ama yok.Çok kötü durumdayım lütfen bana akıl verin ilk defa böyle birşey yaşıyorum.

Son düzenleme:
Keşke hep bu tür sorunlarla karşılaşsa insan :(
İmrendim sana, çok samimiyim

Ya aranızda bir ilişki yaşanmadığı için bu kadar aklında kalmıştır.
En azından aklında biri varken, başka birisi ile sevgili olmanın nelere mal olabileceğini kavramana yardımcı olmuştur bu tecrübe.

Ergenliktir, geçer hem, şeapmayın.

Daha çok küçüksün
Ama sosyal medyada vs çıkar bi yerde karşına elbet, çıkmıyorsa da hayırlısı böyleymiş de önüne bak. Senin şimdi okul üniversite filan düşünmen gerekiyor

Ah keske lise yillarima donsem kizlarla siranin etrafinda oturup baslari one egip adetten kildan tuyden bahsettigimiz yillar ,kahkahalar,acili plotonik ask hikayeleri

Boşluktandır, daha önceden çıktığın elemanlar olmuş. Kimse kimseyle öylesine çıkmaz, aklında sadece o olsa başkasıyla çıkmayı düşünmezsin bile. Şu an boşluktasın eski hoşlandıkların aklına düşüyor işte. LYS'ye hazırlanıyorsan ona hazırlanmaya devam et düşüncelerini sınava odakla, lise aşkları kalmıyor üniversiteye başlayınca, sonra çok ağlarsın.

Boşluktandır, daha önceden çıktığın elemanlar olmuş. Kimse kimseyle öylesine çıkmaz, aklında sadece o olsa başkasıyla çıkmayı düşünmezsin bile. Şu an boşluktasın eski hoşlandıkların aklına düşüyor işte. LYS'ye hazırlanıyorsan ona hazırlanmaya devam et düşüncelerini sınava odakla, lise aşkları kalmıyor üniversiteye başlayınca, sonra çok ağlarsın.
imkansız diyorsun ?

Back
X