- 23 Mart 2017
- 13
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi yeninesilden
Merhaba ,geçen yıl aynı lisede olduğumuz bir çocuk vardı,çocuğa aşık oldum ama başka sınıfta olduğu için iletişim kuramadım , çocukta okulda yeni olduğu için veya sınav yılı olduğundan içe kapanıktı çekingen tavırlar sergiliyordu, bende sosyal biriyimdir, bu arada başka bir çocukla çıkmaya başladım ama aklım hala ondaydı.
Aşık olduğum çocuk ysgden sonra benimle konuşmaya gelirken beni çıktığım çocukla görüp vazgeçmiş.Lys yaklaştığında okula gelmemeye başladı, sonra çocuğu bir daha göremedim, mezuniyet töreninde de yoktu.Sosyal medyadan bulamadım.Bir yerde karşıma çıksa hemen gidip konuşurum ama yok.Çok kötü durumdayım lütfen bana akıl verin ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Aşık olduğum çocuk ysgden sonra benimle konuşmaya gelirken beni çıktığım çocukla görüp vazgeçmiş.Lys yaklaştığında okula gelmemeye başladı, sonra çocuğu bir daha göremedim, mezuniyet töreninde de yoktu.Sosyal medyadan bulamadım.Bir yerde karşıma çıksa hemen gidip konuşurum ama yok.Çok kötü durumdayım lütfen bana akıl verin ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Son düzenleme: