- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Kendi ne istiyor yuvasını kurtarmak mı ?Ben en iyisi diyeyim yarin karının yanına git orada hallet bizide uykusuz bıraktı ve zaten bildiğini okuyor. En azindan sonradan bide siz dediniz yaptiniz sizin yüzünüzden demesin
Benimle bir alakası yokki kendi bulmuş evlenmiş ben düğnünde gördüm.2 kerede misafirlikte karşılaştık malesef kimse dinlemediği için eşime geldi binturlü senaryo yaziyor anlatıyor biz diyoruz ver biz konuşalim ailesiyle ev kiralayalim çocul olacak hava soguyacak perişan olcaksiniz busefer çocuk benimmi diyor.
28 yaşında adamin umrunda değil karisi hamile oturmuş eşime istediği kadın tipini anlatıyor yok zayif olcak esmer beyaz tenli olcak vs diyor arada hayallerimdarmaduman" gibi bakimli olsun boyu oyle olsun vs diyor.Çok utanç verici eşinin tam tersi fiziksel ozelliklerini anlatiyor yatirdim valla. Yarinda azcık diger yengelerinin başını şişirsin18 yaş daha çocuk ya şimdi belli oldu.
Arkadaşları dışarda geziyor daha onun,
Kuzende ondan ev hanımlıgı yemekmi bekliyor..
Kuzen kaç yaşında ?
Çocuk gelin almış resmen kusura bakmasın.28 yaşında adamin umrunda değil karisi hamile oturmuş eşime istediği kadın tipini anlatıyor yok zayif olcak esmer beyaz tenli olcak vs diyor arada hayallerimdarmaduman" gibi bakimli olsun boyu oyle olsun vs diyor.Çok utanç verici eşinin tam tersi fiziksel ozelliklerini anlatiyor yatirdim valla. Yarinda azcık diger yengelerinin başını şişirsin
Aynenkandırıyo olsa hamile kalmazdı diye düşünüyorum
18 yasinda cocukla evlenirse kadinlik beklemesin kendi suçu. 18 yasinda kiz parada harcamak ister, yemekte yapmak istemezCok sordum seviyormusun ? Sevmek demeyelimde aile olmak yuva kurmak istedim dedi.Çocuk sendenmi bilmiyormusun ? dedim daha once birlikte olmuşlar ama tarih uymuyor dedi.Daha once tüm ailenin içinde kıza biraz bakimli ol biraz isim vererek şunun gibi giyin vs dedi.Kız 18 yaşinda kapali ve doğal bir kız bize asla bi yanlışı hatasi olmadı bunuda soyledik çok saygılı girişken hani yapıcı olmak adına ama diyor yemek yapmıyor hergün hazır yemek istiyor sürekli para istiyor ev yasantimizi bilmiyosunuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?