Urfalı gelin

Ben en iyisi diyeyim yarin karının yanına git orada hallet bizide uykusuz bıraktı ve zaten bildiğini okuyor. En azindan sonradan bide siz dediniz yaptiniz sizin yüzünüzden demesin

Cocuk onunmu ogrenemez simdi hamilelikte. Ancak dogduktan sonra ogrenilebilir yanlisim yoksa. Onu askiya almali simdi. Simdi dusunmesi gereken bi kadinla bir omur gecermi. Oluru yoksa sirf cocuk icin evli kalmakta manasiz. Hic degilse bosansinda mutlu olsun. Cocuk dogunca ondan oldugu belli olursada garantisini versin maddi olarak babalik yapicagina dair.

Birazda gozunu acsin hayatta artikin.

Cok sordum seviyormusun ? Sevmek demeyelimde aile olmak yuva kurmak istedim dedi.Çocuk sendenmi bilmiyormusun ? dedim daha once birlikte olmuşlar ama tarih uymuyor dedi.Daha once tüm ailenin içinde kıza biraz bakimli ol biraz isim vererek şunun gibi giyin vs dedi.Kız 18 yaşinda kapali ve doğal bir kız bize asla bi yanlışı hatasi olmadı bunuda soyledik çok saygılı girişken hani yapıcı olmak adına ama diyor yemek yapmıyor hergün hazır yemek istiyor sürekli para istiyor ev yasantimizi bilmiyosunuz diyor

Açıkcası oğlanda hödük asla savunmam kızı tanimiyorum ama maddiyat sorunları dışında kız gayet normal anlattıkça oğlan kizi getirmeyecek cocuk sorumluluğu ağır geldi bahane ariyor.Bende cocugu sayili gördüm kefil olamam eşime şuan evlenmek istediği kızın ozelliklerini anlatıyor daha boşanmamış bu iş sacma sapan yerlere gidiyo en iyisi cocugumu bahane ederek uyanacak hadi bizde uyuyalim demek yarında postalamak en azından kendi karar versin

18 yaş daha çocuk ya şimdi belli oldu.
Arkadaşları dışarda geziyor daha onun,
Kuzende ondan ev hanımlıgı yemekmi bekliyor..

Kuzen kaç yaşında ?
28 yaşında adamin umrunda değil karisi hamile oturmuş eşime istediği kadın tipini anlatıyor yok zayif olcak esmer beyaz tenli olcak vs diyor arada hayallerimdarmaduman" gibi bakimli olsun boyu oyle olsun vs diyor.Çok utanç verici eşinin tam tersi fiziksel ozelliklerini anlatiyor yatirdim valla. Yarinda azcık diger yengelerinin başını şişirsin

Çocuk gelin almış resmen kusura bakmasın.
Bide 28 yaşında hani olgunluk.
Allah akıl fikir versin.

Ben de urfaya gelin gitmistim , onların adetlerinde süt parası var,
Büyük görümcem öğretmen esi de öğretmen süt parası aldılar .
Küçüğü istemeye geldiler , biz o zaman istemedik diye , görümcem yanıma gelmişti "yenge bak sen bizden istemedin ne guzel abimi ve annemi de ikna Et benimkinde de istemesin "dedi .
Çünkü onun sevgilisiydi ona acıyordu parası yok diye .
Kvde 5 bin de olsa alırım ona masraf yaparım dedi .
Yani bu bir adet.
Kizin da günahını almayın , erkeğin suçu .
Huyunu suyunu tanıyıp öyle evlenseydi madem .

Kuzen garip ya, 18 yaşında küçücük kızı almış, milletin içinde bakımlı ol, şöyle ol böyle yap.
Dolandıracak olsa kız parayı aldıktan sonra hiç evlenip aynı eve girmezdi, hele hamile hiç kalmazdı.
Adam telefonda birkaç kez konuştuğu kızla evlenip, daha oturacağı ev olmadığı halde süt parasıyla evlenmiş.
Burdan bile adamın mantık seviyesini çıkarabiliriz.

Dugun oncesinde damat tarafina "su kadar bilezik, su kadar altin takacaksiniz" diyen insanlarda var. Bununda baslik parasindan hicbir farki yok. Yani evet, bu adetler bir sekilde devam ediyor. Ismi degisiyor, masumlastiriliyor, orf deniyor bir sekilde devam ediyor. Buna bakarak dolandirildik diyemezler.

Kuzeniniz kizi sevmis, istemis, evlenmis. Ayri evde yasamasi, esya alinmasi, ailesini gormesi tuhaf bir durum mu? Cok normal seyler istemis. Ustelik kiz hamile. Hic kuzeninizin kizi hamile birakip zoraki evlendigini, simdide kurtulmak icin iftira atmaya calistigini dusundunuz mu? Bu hikayenin yalancisi kuzendir belkide.

Suan gidip babalik testi yaptirabilir. Gebelik sirasinda anneden alinan kan ile babalik testi yapilabiliyor. Cocuhun babasi o mi degil mi anlasilir.
Amma ve lakin eger cocigun babasi kendisiyse bir daha o kadinin yuzune nasil bakar bilemiyorum.

Ztn okdr kiziyorumki sut parasi baslik parasi edir bu ya.. sut parasi nedemek oluyor? Kiz ailesi tarafindan soyle demek oluyor ben bu kizo emzirdim emegim var parasini verin ( ki nasil deger biciliyor o sute anlamis degilim ) baslik parasida yedikler ictikleri babasinin yaptigi masraflar (ki boyle ana baba ne masrafi edecekki bu cocuga) herneyse erkek tarafindanda soyle demek oluyor biz bu kizin (malin)parasini odedk kardesim kendimize irgat tuttuk bundan sonra kiz lin ailesinin kizin uzerinde hakki kalmadi gelemzsiniz gidemezsiniz karisamazsiniz kiz artik bizim oglum tepe tepe kullansin bizde istedigimiz gibi isimizi gordurelim.. kiz ilk gunden hamile sonra kaynana kayinpeder kardesleri akbaba gibitepede hem hic alisamadigi esin isini gorsun hem anasinin babasinin kahrini ceksin anasina babasinada hasret cileli bi hayat baslasin...sonra baslasin kadin cinayetleri, kayinpeder geline tecavuz etmis haberleri,yasak iliskiler.. igrenclikk...buarada sunuda duyduk parayi veriyirlqr ve kayinpederde gekini kullaniyor eside eski den boyleymis dusunebikiyormusunuz..muge anlida nazmiye cam olayi vardi bunun tamda ornegi.. yil 2017 halami sut parasi baslik parasi azcik kafanizi calistirin ya... calismiyorsada mustehak nediyim.. kole ariyor herkes kendine..

Kuzenin bu kizi ne sevmis ne begenmis ama kalkip evlenmis
Dugun oncesi iliski yasiyo sonra ne malum cocugun benden oldugu diyor
Yok bide zayif olsun beyaz olsun bilmem ne gozun kor muydu alirken he bi de begenmedigi kiza 20 bin tl veriyor
Cok itici bi adam, valla umrunuz olmasin kendi dusen aglamaz

18 yasinda cocukla evlenirse kadinlik beklemesin kendi suçu. 18 yasinda kiz parada harcamak ister, yemekte yapmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…