Urfalı gelin

Şimdi bizim oradaki adetler biliniyor , isteyeceklerse kesenin ağzını açmaya cesaret edecekler demek istedim...

Sizin orada maddi durumu "kesenin agzini acacak kadar" iyi olmayanlar evlenemiyor demek. Uzuldum. Cevre illerden kiz veriyorlar mi bari? Versinler ya, yazik...

Bir de adetlerinde süt parası olan arkadaşlar miktarını nasıl belirliyorsunuz neye göre bilezik istiyorsunuz

En onemlisi kac ay emzirmis, ek gidaya ne zaman gecilmis, sutu yariyor muymus, meme uclarinda catlak olusmus mu, bunlari da goz onune aliyorlar mi? Hep merak ederim, takipteyim...

Iyi de asik bile olmadigi kizi parayla alirken dusuncecekti sonradan cikarmadilar ya borc. Madem yanlis geliyordu bu adet evlenmeseydi hadi cok seviyo olsa yeter ki evleneyim dedi de mecburen kabul etti derdik. Cocukta kendisinindir buyuk ihtimal suan karalama yapiyo. Madem suphe ediyodu simdiye kadar akli nerdeymis ve boyle bi suphe varken ortada yemek yapmamasini sikayet etmezdi daha onrmli bi sorun olurdu ortada. Ben dolandiranin kandiranin kuzen oldugunu dusundum malesef.

En onemlisi kac ay emzirmis, ek gidaya ne zaman gecilmis, sutu yariyor muymus, meme uclarinda catlak olusmus mu, bunlari da goz onune aliyorlar mi? Hep merak ederim, takipteyim...
Oglumu 30 ay emzirdim evlenecegi zaman kiz tarafindan da isteyebiliyormuymusuz bu sut parasini

Sizin orada maddi durumu "kesenin agzini acacak kadar" iyi olmayanlar evlenemiyor demek. Uzuldum. Cevre illerden kiz veriyorlar mi bari? Versinler ya, yazik...
Allah'a şükür herkes evleniyor da kesenin ağzını aciyor da...siz kafanızı takmayin buna...

Canım ya bende diyarbakırlı yim biz de çeyiz parası var 5 -10 bin tl evi altınları herşeyi damat tarafi yapar gelin ufak tefek seyler alir halı perde tabak çanak :) tabi bu benim ailem icin geçerli değil ..doğuda genelde anne sütü ceyiz parasi gibi saçma sapan şeylerle başlık parasi alınıyor neyse sizinkilere boyle davranarak istediklerini yaptırma peşindeler biz ne desek o olur mantığı ...ama acayip olan çocuğun kendisinden olmadığı kanısında bu düşündüğüne göre bir seylerden suphelenmis demek ki. ..bir rest çeksin kızın sana kalsin çocuğumu alicam desin bakın nasıl geri vites..

Oglumu 30 ay emzirdim evlenecegi zaman kiz tarafindan da isteyebiliyormuymusuz bu sut parasini

Bence istemelisin. 30 ay guzel para. Oglunu evlendirip bi kac sene tatil yapabilirsin. Ben istemeyi dusunuyorum. 7 ay ama olsun kar kardir. Oglumu isteyen kesenin agzini acacak. Cesareti olmayan gelmesin efendim. Her ne kadar okumus etmis olsa da, bi doctor, bi lawyer bi enciniir olsa da o kesenin agzi acilacak

kesenin ağzını aciyor da

Ben urfada oturdum herkez süt parası istemiyor.Hepsi öyle diye bir şey yok.
Hoş bizim de tanıdıgın başına geldi kızı almışlar bu sekilde üstelik hemen göndermişler kız evlenmeden geri kaçmış gitmiş.
Maalesef oluyor böyle ama herkez aynıdır diyemem dolandırıcı diyelim o zaman kız neden hamile kalsın o da garip

20 bin verip sevdigine emin olmadi bi kizla evlenirken arkasini dusunecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…