- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Eh parayla alinan bu kadar olur
Bari az daha pahaliya daha iyisini alaydiniz
Sonuc olarak bu sekilde evlenen kuzen bey ceksin mustehak ona.
müstehak derken?
Kızlar son güncellemeyi yapayım oğlanı gönderdim çünkü suç kimde bilemem ama sevmediği kesin insan sevdiği insani igrenç seylerle itam etmez.Bende görmediğim için olayın içinde olmadiğim için ilk defa dinledim ve hemen konu açtım birileri bizi aydinlatir belki adetlerini diye ama bu konu adetleri geçti . Kız 6 aylık hamileymiş yada 3.5 hafta kadar fazlaymış ama işin garibi istemeye gittiklerinde parayı toparlamak için süre istemiş 1 ay bu sırada olmuş. Anladımki bu salak insan kızı beğenmiyor ve bahane ariyor. Konuştukca batıyor bana kizin özelini anlatmaya başladığı an yüksek sesle hadi artık komşularim sesten rahatsiz olacak yatın diye bağırdım ve sabah eşmle çıkmış gitmiş gelmesin dedim eşime . Ama birşey canımı çok yaktı hem cinsim olarak 18 diyolar ama en az 30 yaşinda bu dedi sevse bunu dermiydi inşallah kızin ailesi müdahale eder
Eşime evli olduğu halde kız modeli fiziği anlatmasından anladım. Eşimde iyiki görüşmüyodu bundan sonrada görüşmeyecek insan bozar bu adamIyi olmus ayrica keske 50.000 isteselermis o abazalikla onu da verirdi bu
Eşime evli olduğu halde kız modeli fiziği anlatmasından anladım. Eşimde iyiki görüşmüyodu bundan sonrada görüşmeyecek insan bozar bu adam
Maksat kötülemek aşaglamak bizdende bekliyorki sen daha iyisine layiksin falan deyip gaz vermemiz. Ama o kız buna fazla bileDaha bebekten emin degil bu saf
Kizin kemik yasini nerden anlamis ki
Süt parasıysa kaç ay emzirdiğiyle alakalı bence. 2 yaşına kadarsa fiyat 25 binden açılıyo. Bazıları ilkokula kadar emziriyolar onlara da 15 kilo altın takılıyoKültür farkı problem olmaz canım anlaştıktan sonra diyenler bir okusun bakalım kültür farkı sorun mu değil mi
Bir de adetlerinde süt parası olan arkadaşlar miktarını nasıl belirliyorsunuz neye göre bilezik istiyorsunuz mesela ya da aileleriniz hangi gerekçe ile karşı taraftan bir şeyler istiyor kıstas ne yani gerçekten merakımdan soruyorum sonuçta evlatlarını büyütürken Ali ye veli ye göre buyutmuyorlar değil mi ?
Ailemle yanımda böyle bir şey konuşulsa kendimi mal gibi hissederim sanırım ve gerçekten bu adetlerin artık tarihe karışması gerek diye düşünüyorum
Daha ben ilk yorumdan anladım senin kuzende de tuhaflik daha fazla kiz dayanamamış olabilirKendi bulamazmış valla nasıl bulamaz belki tip olsa diyecegim tipine baktı kizlar yada tipi olmasada konuşur karşdakini kendine aşik eder diyeceğim oda imkansız. Konuştukca insan uzaklaşiyor kaba kendinden emin değil ben akraba olarak tahammül etmem açıkcası. Sanirim onun için gorucu usulu yaptı kızda anlamış olabilir ondan uzaklaşmış olabilir. Gelmiş 30 yaşina o anlattığı kız tipi bu satten sonra ona zaten bakmaz umarım olgun davranır çocuguna sahip çikar artık Dna testimi olur bilmem ama bence bu salaktandır. Korktuğu için sorumluluğundan kaçiyordur konuşmalari tavirlari buna çıkıyor .
+1000Uffffff ne salak herif ya
Olan sizin uykunuza olmus
Bi de oraya buraya döl saciyo
Kendi yetmiyomus gibi !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?