- 10 Ağustos 2009
- 26.198
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
biz çocukken tavuk bu kadar çabuk pişmezdi nurlum..
görebilirler, bu sizin elinizde.
bu sömürüye ve kitlesel katliama dur demek, buna sebep olan bizlerin elinde.
insanlar insanca bir yaşam seviyesine ulaşamamışken bunları konuşmak bana trajı komik geliyor..birde reel de birşeyler yapmak gerek..buradan hakaret ederek olmaz bu işler..
Demekki sen de çok Saba izliyorsunmeryem yapma şunu ya,düşük zeka seviyemle gülme geliyor bana
nurlum,hayvanlara zarar vermeyi asla düşünmek mümkün değil tabiiki..dinimizde kırmızı et yasakmı?Bu konuda katılmıyorum sana .
Hem insana hem hayvana aynı zamanda deger verip haklarını koruyamazmıyız . Sonuçta onlarda canlı , acı çekiyorlar . Üstelik Allah bize onları da korumayı , eziyet etmemeyi emretmişken .
kurban kesiyormusunuz nurlum..?Hayvansal ürün tüketimime karsi değilim ben . Vejeteryan ya da vegan olmak kişinin kendi tercihi olduğu gibi bu ürünleri tüketmekte aynı tercih hakkıdır . Benim de karşısında durduğum hayvana yapılan her türlü zulümdür .
Kendi adıma ise gıda , kozmetik , ev temizliği vs . Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum .
Diğer yorumlarınızı okudum da siz keske daha saygı çerçevesinde dile getirseniz .
urban kesmek bu arkadaşa göre katliam ama kesiyorsan sende kendi çapında bir işidmi oluyırsun yaniBu konuda katılmıyorum sana .
Hem insana hem hayvana aynı zamanda deger verip haklarını koruyamazmıyız . Sonuçta onlarda canlı , acı çekiyorlar . Üstelik Allah bize onları da korumayı , eziyet etmemeyi emretmişken .
Gün geçmiyor ki şu forumda bir marjinik türemesin...
bir üst level bitkiler sanırım :)Gün geçmiyor ki şu forumda bir marjinik türemesin...
nurlum,hayvanlara zarar vermeyi asla düşünmek mümkün değil tabiiki..dinimizde kırmızı et yasakmı?
biz faas food vs asla tüketmeyiz..dışarıda yemeyiz zaten..
emacım hiç gitmedim ben hamburger falanda yemem..yiyen yesin tabii..sadece faas food vs o tarz beslenme şekli sağlıklı olmadığından soframda çorba salata yoğurt olmalı derim ama gençler şu an bu şeklde yapamayabilir tabii..Ama hamburger yerler var böyle tanıdığım kurban kesmeye karşı samimi bulmuyorum ben bu tipleri
Ama konuyu nereye getirmişsin yapma lutfen .kurban kesiyormusunuz nurlum..?
kurban bayramından dolayı Müslümanları o şeklde düşünüyorlar ama nurlum hiç görmedinmi facede falan..Tabii ki hayır ben yasak demedim ki , helal tabii ki .
Sadece acı çeken insanlar dururken hayvanları konuşmak traji komik dedin ya sen , ona istinaden yazdım . Tamam insanlara yardım edelim ama hayvanları da unutmayalım manasında . Kendim zaten et tüketiyorum yukarda da yazdım tavuk ise çiftliklerde gördükleri eziyet videosunu izlediğim icin icim almıyor .
benmi getiridim arkadaş arının balını yemeyin dedi..meryeme sorabilirsin..tavuğun yumurtasınıda..Ama konuyu nereye getirmişsin yapma lutfen .
bir üst level bitkiler sanırım :)
Ben arkadasa her anlamda katıldığımı mı söyledim ?k
urban kesmek bu arkadaşa göre katliam ama kesiyorsan sende kendi çapında bir işidmi oluyırsun yani
emacım hiç gitmedim ben hamburger falanda yemem..yiyen yesin tabii..sadece faas food vs o tarz beslenme şekli sağlıklı olmadığından soframda çorba salata yoğurt olmalı derim ama gençler şu an bu şeklde yapamayabilir tabii..
Ben hayvanlara eziyet edilmese keske diyorum sen kurban kesiyor musun diye soruyorsun .benmi getiridim arkadaş arının balını yemeyin dedi..meryeme sorabilirsin..tavuğun yumurtasınıda..
Çok seda izlemekten oldu sanırım sen bitki mi yiyosun? o brokolilere karnabaharlara nasıl kıyıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?