“ürünlerimiz helal değildir”

uygulama düzgün yapılmadığı için yasaklanabilir aslında kurban kesimi..kurum yapabilir..insanlar ordan teslim alailr..hayvan kanı kafası sokaklarda olmaz..ne temizliyorlar kestikleri yeri rezillik diz boyu..

şimdi gençsinde ondan yersin tabiiama bir yaştan sonra sakıncalı..dengeli beslenmek gerek..bizim fakir halk vejeteryan sayılır zaten no problem

Nolcak ki ya benim dedem yer mesela her besinden masallahi var ya tek bi hastaligi yok hala hoppidi zippidi gezer dolasir

hep cahillik kör bıçakla kurban kesmeye çalışırlar..Allahın emiri kör bıçakla kurban kesmekmi..sopalarla ineği kovalamakmı..gözü dönüyor bizim milletin bazen..

Al iste, daha az zaman kaldi ve tekrar bu görüntüler ile karsi karsiya kalacaz Ve o adamlar o kadar gururlaniyorlar ki. Hayvan aci çekiyor, bi mok beceremiyorlar ama "erkek" oluyorlar

Etsiz yapamam ya etcilim ben ham ham hayvanlara da uzuluyorum ama cok guzel tadi ya oyh biftek olsa da yesek

Hahahaha bu cümle en çok benim psikojimi yansitiyor. Hayvanlara çok yazik oluyor, annem eti temizlerken,keserken felan kötü oluyorum fakat izgara, biftek olunca birsey demiyorum artik

uygulama düzgün yapılmadığı için yasaklanabilir aslında kurban kesimi..kurum yapabilir..insanlar ordan teslim alailr..hayvan kanı kafası sokaklarda olmaz..ne temizliyorlar kestikleri yeri rezillik diz boyu..

Ben avrupada yasiyorum ve burda öyle oluyor. Evde koyun felan kesmek yasak oldu. Herkes koyunlari bir yere teslim etmek zorunda ve orda kesiyorlar. Hersey bir yerde oldugu için hali ile temizlemeside daha iyi ve çabuk oluyor.

Nolcak ki ya benim dedem yer mesela her besinden masallahi var ya tek bi hastaligi yok hala hoppidi zippidi gezer dolasir

Aynen oyle just. Benim babam agzina kirmizi et surmez tereyag yumurta yemez. Sadece balik yer sebze meyve bol bol. Butun damarlari tikali adamin. O yuzden ben de yiyorum. Babama benzediysem yemesem de gidiciyim

Acliktan olelim mi yani mis gibi et löp löp ay canim cekti neyse tavugum var bularim galetaya citir citir oh

canım şanslıymış deden ççdamar tıkanıklığı bizim akrabalarda çokça var..maalesef..

bırak canım ya erkeklikleri batsın..babamda otarz biri sinir oluyorum zaten..kurbana girmiş bıçak al bari kesen hayatında kaç defa kurban kesmiş kurban kesmeye kalkar..hayvan itinip kakınıyo..katliam başka bir şey değil..almasınlar bizi Avrupa birliğine o kafa yok bizde zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyle just. Benim babam agzina kirmizi et surmez tereyag yumurta yemez. Sadece balik yer sebze meyve bol bol. Butun damarlari tikali adamin. O yuzden ben de yiyorum. Babama benzediysem yemesem de gidiciyim

Valla adam 70 yasinda var ne seker ne tansiyon bi kez hasta gormedim ye gitsin ya zaten kazik mi cakicaz dunyaya

Valla adam 70 yasinda var ne seker ne tansiyon bi kez hasta gormedim ye gitsin ya zaten kazik mi cakicaz dunyaya

canım şansı işte..ama iş öyle değil..çok acı çekerek ölenlerde var..şeker hastası komşum sadece mideden 4 defa amaliyat olmuş..boynundan 3 kere..

bende sebze meyve et az hepsinden yerim..karbonhitrat az yiyorum canım..ekmekte az tam buğday falan yiyorum..yaş 37 dikkat etmek lazım

Almasinlar zaten, burda baze Türkler halen direniyorlar kendileri kesmek için. Hatta geçen sene biri para cezasi almisti diye hatirliyorum.

Aslinda bir yasa gelse, kurban kesmek tamamen yasaklansa. O bir günde insanlar sadece fakirlere yardim etse? Koca kurban kesmenin yerine kasapa git 1, 2 kilo et al, yemek ver fakir aileye. Yada o gün söz ver bir fakir kizi okut. yani ne bilim, bunlar bence daha hayirli seyler. Millet kesiyor sonrada birçok insan zaten bitiremiyor o eti, yada yakinlarina (maddi anlamda iyi olan) akrabalarina dagitiyorlar. O zaman ne anladin o zavalli kurbani kesmekten?

Ah ah, benim canimda feci izgara çekti, böyle sisler ile felan.

Yok anacim yok, bende vejetaryan, mejetaryan olmaz

canım şansı işte..ama iş öyle değil..çok acı çekerek ölenlerde var..şeker hastası komşum sadece mideden 4 defa amaliyat olmuş..boynundan 3 kere..

Olcegimiz varsa oluruz napalim zaten cok yasayip napicaz dimdik ayakta giderim hayata bi kez geliyoz ya yiyin lop lop

canım geç oraları kan akıtma fikri var kafalarda..o nedenle okonuya girmeden diğer zararlı kısımlarını anlatacaksın yoksa yaşar nuri gibi topa tutuluruz maazallah..
evin balkonunda kesmek ne olaki..illa kesicek..sonra banyoda yıllarca kesen vatandaşlar..toprak olması şart..başını çok derine gömmek şart..profösyönel kesim şart..el titremeden hızlıca..kesilen yer tamamen temizlenip arındıralack..kan kokusu sarmayacak ortalığı...
sonra iyi yerlerini hakire konu komşu akraba ihtiyacı olana vermek gerek..kötü yerinden az kendinede ayrırırsın..dondurucuya doldurmak maksatlı değil amaç..enflasyon yüzünden et yiyemeyenler et yesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…