- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Just sekersin annem ya
Evet ya, her sene o kurban bayrami görüntüler ne öyle? Parklarda toplu sekilde katletmeleri, kaçan inek/koyunlari nasil dövüp öldürmeleri,...
Sonrada bunlara karsi gelince, islama karsi geliyormusuz. Noluyormusta, her gün bundan daha çok hayvan ölüyor. Iyi öylede bu hayvanlar toplu katliam seklindemi ölmesimi lazim? O zaman filistinlilerin ölümünüde umursamayalim. Ne de olsa her gün Afrikada daha çok insan ölüyor diye
Cok seviyorumkirmizi et olsa her ogun yerim ya olurum biterim yerimmmm
şimdi gençsinde ondan yersin tabiiama bir yaştan sonra sakıncalı..dengeli beslenmek gerek..bizim fakir halk vejeteryan sayılır zaten no problem
hep cahillik kör bıçakla kurban kesmeye çalışırlar..Allahın emiri kör bıçakla kurban kesmekmi..sopalarla ineği kovalamakmı..gözü dönüyor bizim milletin bazen..
Etsiz yapamam ya etcilim ben ham hamhayvanlara da uzuluyorum ama cok guzel tadi ya oyh biftek olsa da yesek
uygulama düzgün yapılmadığı için yasaklanabilir aslında kurban kesimi..kurum yapabilir..insanlar ordan teslim alailr..hayvan kanı kafası sokaklarda olmaz..ne temizliyorlar kestikleri yeri rezillik diz boyu..
Nolcak ki ya benim dedem yer mesela her besinden masallahi var ya tek bi hastaligi yok hala hoppidi zippidi gezer dolasir
Al iste, daha az zaman kaldi ve tekrar bu görüntüler ile karsi karsiya kalacazVe o adamlar o kadar gururlaniyorlar ki. Hayvan aci çekiyor, bi mok beceremiyorlar ama "erkek" oluyorlar
Hahahaha bu cümle en çok benim psikojimi yansitiyor. Hayvanlara çok yazik oluyor, annem eti temizlerken,keserken felan kötü oluyorum fakat izgara, biftek olunca birsey demiyorum artik
canım şanslıymış deden ççdamar tıkanıklığı bizim akrabalarda çokça var..maalesef..Nolcak ki ya benim dedem yer mesela her besinden masallahi var ya tek bi hastaligi yok hala hoppidi zippidi gezer dolasir
bırak canım ya erkeklikleri batsın..babamda otarz biri sinir oluyorum zaten..kurbana girmiş bıçak al bari kesen hayatında kaç defa kurban kesmiş kurban kesmeye kalkar..hayvan itinip kakınıyo..katliam başka bir şey değil..almasınlar bizi Avrupa birliğine o kafa yok bizde zaten..Al iste, daha az zaman kaldi ve tekrar bu görüntüler ile karsi karsiya kalacazVe o adamlar o kadar gururlaniyorlar ki. Hayvan aci çekiyor, bi mok beceremiyorlar ama "erkek" oluyorlar
Hahahaha bu cümle en çok benim psikojimi yansitiyor. Hayvanlara çok yazik oluyor, annem eti temizlerken,keserken felan kötü oluyorum fakat izgara, biftek olunca birsey demiyorum artik
Aynen oyle just. Benim babam agzina kirmizi et surmez tereyag yumurta yemez. Sadece balik yer sebze meyve bol bol. Butun damarlari tikali adamin. O yuzden ben de yiyorum. Babama benzediysem yemesem de gidiciyim
Acliktan olelim mi yani mis gibi et löp löp ay canim cektineyse tavugum var bularim galetaya citir citir oh
Valla adam 70 yasinda var ne seker ne tansiyon bi kez hasta gormedimye gitsin ya zaten kazik mi cakicaz dunyaya
Aynen oyle just. Benim babam agzina kirmizi et surmez tereyag yumurta yemez. Sadece balik yer sebze meyve bol bol. Butun damarlari tikali adamin. O yuzden ben de yiyorum. Babama benzediysem yemesem de gidiciyim
canım şanslıymış deden ççdamar tıkanıklığı bizim akrabalarda çokça var..maalesef..
bırak canım ya erkeklikleri batsın..babamda otarz biri sinir oluyorum zaten..kurbana girmiş bıçak al bari kesen hayatında kaç defa kurban kesmiş kurban kesmeye kalkar..hayvan itinip kakınıyo..katliam başka bir şey değil..almasınlar bizi Avrupa birliğine o kafa yok bizde zaten..
Ah ah, benim canimda feci izgara çekti, böyle sisler ile felan.
Yok anacim yok, bende vejetaryan, mejetaryan olmaz
canım şansı işte..ama iş öyle değil..çok acı çekerek ölenlerde var..şeker hastası komşum sadece mideden 4 defa amaliyat olmuş..boynundan 3 kere..
Olcegimiz varsa oluruz napalimzaten cok yasayip napicaz dimdik ayakta giderim hayata bi kez geliyoz ya yiyin lop lop
Vallahi ben seni sevdim just. Madem yedirmek istiyorsun, istersen özel asçim olabilirsin, beraber lop lop yeriz
Almasinlar zaten, burda baze Türkler halen direniyorlar kendileri kesmek için. Hatta geçen sene biri para cezasi almisti diye hatirliyorum.
Aslinda bir yasa gelse, kurban kesmek tamamen yasaklansa. O bir günde insanlar sadece fakirlere yardim etse? Koca kurban kesmenin yerine kasapa git 1, 2 kilo et al, yemek ver fakir aileye. Yada o gün söz ver bir fakir kizi okut. yani ne bilim, bunlar bence daha hayirli seyler. Millet kesiyor sonrada birçok insan zaten bitiremiyor o eti, yada yakinlarina (maddi anlamda iyi olan) akrabalarina dagitiyorlar. O zaman ne anladin o zavalli kurbani kesmekten?
Olcegimiz varsa oluruz napalimzaten cok yasayip napicaz dimdik ayakta giderim hayata bi kez geliyoz ya yiyin lop lop
kız doğuştan kasap ruhu var sende..sen önceki yaşamında aslan falan olmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?